Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 11 минути, Lelqtian каза: Тва съм го изтървал. Коя песен е гласена оригинално за дует на Ивана и Азис? Иначе между вампири вече казахме че няма как да стане дует, за какво тия трите да правят каквото и да било заедно? Василка сигурно газ още пикае. + Азис няма дует със Слави. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Току що, Andrew Cunanan. каза: + Азис няма дует със Слави. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 1 минута, Willy каза: И там се е намърдала въшливата манг сарка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 6 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Не знам кой я е подвел, че този парцал е подходящ за нейната фигура. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Съжалявам,че я оплюх..хит!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: О, не, Азис е нагаждач и използвач от класа, нека направя бърз прочит на дуетите и фючерингите, които е правил през годините, за да си пусне като октопод пипалата над музикалната индустрия и да парадира как той е най-успешния мъжки изпълнител. Дуети / фючеринги: * със знакови имена, дебютирали преди 2000 г. - Глория, Софи Маринова, Десислава, Марта Савич, Северина * със знакови имена, дебютирали малко под или малко над 2000 г. - Тони Стораро, Кали, Мария, Ивана (неусъществения опит за дуетна песен, която тя представя самостоятелно), Малина, Устата, Дж Дамян, Ванко 1, Анелия (участието ѝ в "Гадна порода" и "Само с теб") * със знакови имена, дебютирали в средата на първото десетилетие на този век - Галена, Андреа *със знакови имена, дебютирали около 2010 - Галин, Теди А., Цуци П. ("Пей, сърце") *със знакови имена, дебютирали в средата на второто десетилетие на този век - Фики Чисто на чисто САМО с 2 от най-големите имена в чалгата никога не е имал обща песен: Че аз това не съм го отричал, на всички е ясно. Но е факт, че успя да излезе извън рамките на чалгата и е масово разпознаваем и приеман. Не като музика, де, като човек и образ. Иначе Преслава нали му беше приятелка, очаквах тогава да направят нещо, ама като и двамата са стиснати и всеки иска да мине аванта за сметка на другия няма как да стане. С Камелия мисля, че много би им се получило. Поне преди време. И тя няма да е ок да поеме целия масраф обаче, а Азо само да се върне три пъти в клипа. А коя песен на Ивана е трябвало да е дует? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 2 минути, HIStory каза: Че аз това не съм го отричал, на всички е ясно. Но е факт, че успя да излезе извън рамките на чалгата и е масово разпознаваем и приеман. Не като музика, де, като човек и образ. Иначе Преслава нали му беше приятелка, очаквах тогава да направят нещо, ама като и двамата са стиснати и всеки иска да мине аванта за сметка на другия няма как да стане. С Камелия мисля, че много би им се получило. Поне преди време. И тя няма да е ок да поеме целия масраф обаче, а Азо само да се върне три пъти в клипа. А коя песен на Ивана е трябвало да е дует? Чампагнето с тиърса. Даже май ти беше написал тази информация, че след като Ивана я пуска самостоятелно Азис яростно отива да се натиска на Гло за дует за отмъщение, вследствие на което се правят "Не сме безгрешни", която е щяла да бъде нейна самостоятелна с различен текст😭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Василка сигурно газ още пикае. + Азис няма дует със Слави. По-скоро Ивана трябва да пикае газ, ако 2003-та беше изкарала дует с Азис годината със сигурност ще да е нейна, тогава той беше на върха си и течеше и от чешмата. Нямаше да има спорове Ивана-Глория-Анелия-Десилава ли са най. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Чампагнето с тиърса. Даже май ти беше написал тази информация, че след като Ивана я пуска самостоятелно Азис яростно отива да се натиска на Гло за дует за отмъщение, вследствие на което се правят "Не сме безгрешни", която е щяла да бъде нейна самостоятелна с различен текст😭 Не съм го писал аз, то тогава Калудова ми беше черна, та не съм следил много кво се случва около нея - винаги ми е била вулгарна, евтина и лъхаща на скара от селски събор. Харесах ѝ някои неща чак когато се сгромоляса: Пак добре, че Гло-то веднъж е приела чуждо мнение - нейното предложение за дует е била "На чисто", никой нямаше да ги отрази с тая песен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Най-доброто за годината досега 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 1 час, asylum каза: Кати вървеше, когато имаше излъчване на малоумна Лолитка, с която можеш да се гавриш. Затова и не прокопса в прехода си към зряла мастия, хората не я приеха. Тепърва да прави каквото и да е е повече от безсмислено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Не знам как решихте,че Галена е накарала Азис да направят дует като всичко във ВНЛ крещи АЗИС. Помним кой се мазнеше с месеци преди да излезе песента. По-скоро той я е поканил,за да си реанимира кариерата за пореден път на чужд гръб. Без Галя,ВНЛ щеше да е поредното хитче на Азис,което никой няма да помни след 2 месеца. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 7 минути, xroflx9 каза: Не знам как решихте,че Галена е накарала Азис да направят дует като всичко във ВНЛ крещи АЗИС. Помним кой се мазнеше с месеци преди да излезе песента. По-скоро той я е поканил,за да си реанимира кариерата за пореден път на чужд гръб. Без Галя,ВНЛ щеше да е поредното хитче на Азис,което никой няма да помни след 2 месеца. Е в краткото филмче казаха че песента и клипа са по подготовка на Галена. Там й изреди суперлативи как била най-голяма. Това за коя ли не го е казал. То не беше Деса, Гло, Преса, сега и Галя. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 1 минута, Willy каза: Е в краткото филмче казаха че песента и клипа са по подготовка на Галена. Там й изреди суперлативи как била най-голяма. Това за коя ли не го е казал. То не беше Деса, Гло, Преса, сега и Галя. За Малина и Мария същото. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 30 минути, xroflx9 каза: Не знам как решихте,че Галена е накарала Азис да направят дует като всичко във ВНЛ крещи АЗИС. Помним кой се мазнеше с месеци преди да излезе песента. По-скоро той я е поканил,за да си реанимира кариерата за пореден път на чужд гръб. Без Галя,ВНЛ щеше да е поредното хитче на Азис,което никой няма да помни след 2 месеца. Ти нали не вярваш, че Азис ще извади повече от сто лева за песен клип? Или поканата е била " Дай да направим песен, ама ти ще я платиш". Видимо е какво е нивото и колко влага в самостоятелната си продукция. Галена си го напазарува както си купи Десислава. Кой отказва скъп проект на аванта? Пък за нея е престиж да има дуети с тях. Всички печелят. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 56 минути, HIStory каза: Ти нали не вярваш, че Азис ще извади повече от сто лева за песен клип? Или поканата е била " Дай да направим песен, ама ти ще я платиш". Видимо е какво е нивото и колко влага в самостоятелната си продукция. Галена си го напазарува както си купи Десислава. Кой отказва скъп проект на аванта? Пък за нея е престиж да има дуети с тях. Всички печелят. То понеже е голям престиж да имаш дует или фийт с Азис. Дори Пепа Транс,Ани Хоанг и подобни недоразумения имат песни с него. Престиж е до имаш дует с Трифонов,но не и с Азис. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 2 часа , xroflx9 каза: Не знам как решихте,че Галена е накарала Азис да направят дует като всичко във ВНЛ крещи АЗИС. Помним кой се мазнеше с месеци преди да излезе песента. По-скоро той я е поканил,за да си реанимира кариерата за пореден път на чужд гръб. Без Галя,ВНЛ щеше да е поредното хитче на Азис,което никой няма да помни след 2 месеца. Внимавай да не те прочете, че мангалката костинбрадска няма спи и ще ти метне някоя магия от тези на баба му.. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 47 минути, xroflx9 каза: То понеже е голям престиж да имаш дует или фийт с Азис. Дори Пепа Транс,Ани Хоанг и подобни недоразумения имат песни с него. Престиж е до имаш дует с Трифонов,но не и с Азис. Все тая кой има песни с него - едно от най-популярните лица на чалгата е и един от много малкото, приемани и извън нея. Галена може да е икона в чалга средите и клубовете, но й липсва масовостта и тежината, която той си е извоювал по един или друг начин извън тях. С Десислава беше същото. Колко е престижно и колко позитиви носи да имаш дует с Трифонов питай Невена Цонева. Откакто влезе в политиката пък името му съвсем девалвира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Абе достатъчно по престижно е да имаш дует със Слави, отколкото с Азис. Именно затова от чалгата има само Софи Маринова. Ако беше лесно и непрестижно всяка щеше да има както е с Азис. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 17 минути, WindWalkerMonk каза: Абе достатъчно по престижно е да имаш дует със Слави, отколкото с Азис. Именно затова от чалгата има само Софи Маринова. Ако беше лесно и непрестижно всяка щеше да има както е с Азис. В минало време може би, към днешна дата - не мисля. Колко от вас знаят за съществуването на този проект/пародия на така култовия Слави? Първоначално песента трябваше да е с Десислава, но в случая се радвам, че се е провалила идеята. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 35 минути, HIStory каза: Колко е престижно и колко позитиви носи да имаш дует с Трифонов питай Невена Цонева. Откакто влезе в политиката пък името му съвсем девалвира. До това заключение ли стигна след поредното социологическо проучване сред 50 души? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 3 часа , HIStory каза: Ти нали не вярваш, че Азис ще извади повече от сто лева за песен клип? Или поканата е била " Дай да направим песен, ама ти ще я платиш". Видимо е какво е нивото и колко влага в самостоятелната си продукция. Галена си го напазарува както си купи Десислава. Кой отказва скъп проект на аванта? Пък за нея е престиж да има дуети с тях. Всички печелят. Галена не го прави от престиж, а от това че има потенциал в тези имена. Перфектно знае как да играе тази игра и затова толкова години е в топа. Примерно, нито Фики, нито Деса, нито много други са били в пикът си, когато направи песни с тях, дори самата е била много над тях като интерес, но като имена и партньори перфектно пасват на дуетните песни които направиха. Дори един Живко в Хаваната е точно на мястото си. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 За жалост Съдбата ни лиши от шанса тази песен, представляваща екзистенциален катарзис, да ни бъде представена кати трио между Глория, Ивана и Камелия. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Just_Me Публикувано Април 20 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Април 20 Време беше за реакция 😅 1 7 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари