Andrew Cunanan. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 20 минути, Just_Me каза: Време беше за реакция 😅 delusional as always. Изживява се като Лили Иванова с тези словоизляния за "нейната публика", трябва отдавна да е разбрала, че "нейната публика" съставлява 1% от общата за поп-фолка, а те имаха предвид масов хит сред всички, а не само сред феновете на изпълнителят Х, за нейните фенове сигурно "Любима" и "Очите не лъжат" са мегахитове. Поредна възможност, в която можеше да насере Кали, чиято п.тка е с големината на парашут след поредното бебе от поредния мъж, а чурчицата на Тото може да има предназначение само като клечка за уши или конец за зъби, уви Глори пак пропусна. Правописът, граматиката и изразяването са без коментар. Тотална неадекватщина, Глория пак не е разбрала за какво са я наплюли и се оправдава като ученичка получила първия си мензис. 4 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 😹😹😹 доста неадекватна реакция според мен. Ако си над нещата просто не обръщаш внимание наистина, но това в случая не е вярно. Нормално е такава гнусна блатна енергия от тия двамата да те жегне. Тогава излизаш с малко по-остър тон и ги поставяш на мястото им. Да, прекрасно е да не падаш до тяхното ниво, но като си решил да го коментираш публично е смешно отново да издигаш себе си колко над нещата… 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 "Обидно е и за моите фенове, защото те имат вкус...." - не, скъпа, обидно е твоето отношение към "твоята публика" години наред, обидно е че им даваш музикални буламачи цяло десетилетие, а те явно са загубили вкусови рецептори, щом ги потребяват, обидно е, че си пренаписа угодна биография и издаде тоя художствен парцал под формата на книга, за която са били изсечени стотици дървета. ПАЧА! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 1 минута, NazzkO каза: 😹😹😹 доста неадекватна реакция според мен. Ако си над нещата просто не обръщаш внимание наистина, но това в случая не е вярно. Нормално е такава гнусна блатна енергия от тия двамата да те жегне. Тогава излизаш с малко по-остър тон и ги поставяш на мястото им. Да, прекрасно е да не падаш до тяхното ниво, но като си решил да го коментираш публично е смешно отново да издигаш себе си колко над нещата… Тя е аутист, първо че не е разбрала какво са казали, второ че не може да се защити адекватно. Кел файда от тоя пост. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 21 минути, Just_Me каза: Време беше за реакция 😅 Правописът не е идеален, но като цяло много добре им е отговорила. Защо да им пада на нивото и да коментира имат или не хитове, да изрежда заглавия? Само щеше да даде повод на двамата никакъвци да си чешат още езиците с нея, че явно около тях самите няма нищо интересно, с което да занимават хората. Едната - западнала чалгаджийка плюла на всичко постигнато, без което дори децата, които народи като зайкиня нямаше да ги има, понеже нямаше да се запознае със заможните им бащи. Другият - незнаен рапЕр с псевдоним на затънала хазартна игра. Жалкари. Действително не знам Гло някога да е плюла по някой колега, да е коментирала кой е бездарен, кой има или няма хитове. Вечно другите коментират нея, а не тя тях. 3 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Да стане ясно, че двамата са турбо зле, но реално погледнато може би и двамата са по-адекватни на времето. Скандал напълниха арена, имаше голям хайп по тях и май още не е съвсем изгубен. Кали видях е бачкала здраво да поднесе нещо по-различно като шоуто ѝ на 1 април. Не знам как е било, но концепцията е в правилната посока относно музиката и феновете. А Глория? 10 години да обясняваш как си била кабаретна певица и да влачиш Симона навсякъде… то това ако не е сам да се закопаеш здраве му кажи 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Хареса ми реакцията на Глория. Прилично е. Кали би трябвало да се смути в момента. Най-хубавото е, че Гюра не е споменал имената им, за да им направи реклама. 6 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 16 минути, NazzkO каза: Кали видях е бачкала здраво да поднесе нещо по-различно като шоуто ѝ на 1 април. Не знам как е било, но концепцията е в правилната посока относно музиката и феновете. А Глория? Глория прави малки концерти със свои песни, от които не се срамува. Най-малкият концерт на Gyura е по-голям от всеки, който Кали някога би направила. Преди седмица Есил Дюран изрази възхищението си към Гюра и я нарече Кралицата на попфолка ф национален ефир. И Есил е много по-ценена в различни индустрии в сравнение с Кали, която е известна с това, че следи колко често хората се сeрат в къщата на Big Brother 7 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Да, но тук говорим за различен подход и новаторство. Уважение, че се опита с разни читалища и зали, но като хвърлих едно око на инстаграма ѝ явно се е върнала и към дискотеките, та едва ли е от чутовния успех на концертнатя дейност. Новите времена изискват нови подходи. Кали се опитва и звучи по-интересно от концерт в читалище за мен поне, ако и да е голям парцал. Нещата трябва да се разграничават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Луна Президент отстоява своите позиции! 😁 Чак ми стана интересно кой всъщност е най-продаваният албум в поп-фолка 🤔 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 2 минути, Just_Me каза: Луна Президент отстоява своите позиции! 😁 Чак ми стана интересно кой всъщност е най-продаваният албум в поп-фолка 🤔 Луна вече се скара с Кали по Нова на тази тема Преди около 20 години имаше някои статии относно числата. Глория беше начело в класацията с около 300 000. Extra Nina и първият й албум около 150 000. Луна и Румяна с подобни фигури. Софи Маринова също се справяше добре. Тони Дачева сигурно е продала повече с Орк. Кристал, колкото и много нелегални копия да има там преди 8 минути, NazzkO каза: Да, но тук говорим за различен подход и новаторство. Уважение, че се опита с разни читалища и зали, но като хвърлих едно око на инстаграма ѝ явно се е върнала и към дискотеките, та едва ли е от чутовния успех на концертнатя дейност. Новите времена изискват нови подходи. Кали се опитва и звучи по-интересно от концерт в читалище за мен поне, ако и да е голям парцал. Нещата трябва да се разграничават. В концерта на Фекали няма нищо иновативно. Сега тя преминава към друг стил, така че не е уместно да сравняваме голяма звезда като Гюра с нова певица от друг жанр. 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Глория може да е всякаква, да се изразява и държи с излишна превзетост и патос, но това си е тя, това й е стила. Това, че пее и по чалготеки не означава непременно, че читалищните й концерти не са успешни. Все пак има и по-млади фенове, които ходят на среднощните й изяви. Предполагам, че концертите й в нормален час са дори по-успешни от тези в чалготеките, понеже ги посещават хора от всякакви възрасти заради старите й хитове и народното. Ония двамата като са толкова успешни и модерни, защо изпитват нужда да коментират "залязлата" Гло? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 2 минути, Gerganafen каза: Глория може да е всякаква, да се изразява и държи с излишна превзетост и патос, но това си е тя, това й е стила. Това, че пее и по чалготеки не означава непременно, че читалищните й концерти не са успешни. Все пак има и по-млади фенове, които ходят на среднощните й изяви. Предполагам, че концертите й в нормален час са дори по-успешни от тези в чалготеките, понеже ги посещават хора от всякакви възрасти заради старите й хитове и народното. Ония двамата като са толкова успешни и модерни, защо изпитват нужда да коментират "залязлата" Гло? според мен Гяру трябва да продължи и дори да увеличи клубните изяви. Хората са нетърпеливи да я видят отново там и тези участия засега се справят успешно. Това няма да я спре от по-големи концерти, дори може да допринесе за по-добро качество поради увеличените приходи от дискотеки 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 45 минути, Just_Me каза: Луна Президент отстоява своите позиции! 😁 Чак ми стана интересно кой всъщност е най-продаваният албум в поп-фолка 🤔 По официални данни е "За добро или зло" от 1996 г. с 600 хиляди, надпродал албума на Лили от същата година. Но няма конкретика и яснота както в белите държави, тук има голяма част пиратски издания, голяма част укрити, за да не се плаща данък, някои нелигитимно обявени. Абе, с две думи всичко е бошлаф. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: По официални данни е "За добро или зло" от 1996 г. с 600 хиляди, надпродал албума на Лили от същата година. Но няма конкретика и яснота както в белите държави, тук има голяма част пиратски издания, голяма част укрити, за да не се плаща данък, някои нелигитимно обявени. Абе, с две думи всичко е бошлаф. Това си е официално обявено в Труд. Няма значение след това кой какво говори. Относно Глория, аз се съгласявам и с двете гледни точки. Наистина добре е, че не е паднала на нивото им, но реакцията е неадекватна. Колкото до това кой какви хитове и турнета има, малко е абсурдно и просташко да се коментира. Когато Глория е била на върха е имала концерти на стадиони и зали. Този Тото има един концерт в Арената и до там. А и някак не си представям Мадона да каже за Селин и Марая - нямат хитове, или моите турнета са по - успешни и техните не стават. Просто нито би било на място, нито има контекст. Същото и за Туца да речем към Ариана. Не че е невъзможно, но е елементарно. Или Мерил Стрйп да каже тези нямат оскари и не стават. Не е на място да коментираш успехите на колеги. Но в интерес на истината Кали не каза нищо лошо за Глория. И не знам защо всички са се настървили срещу нея - Сашо Роман, Пепа, Луна, Кали... Глория не дружи с тях, не ходи на техните вечеринки и може би това ги обижда. Отново обаче не е на място. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Значи не сравнявайте Глория нито с Лили, нито с Марая или Селин. Всякакви паралели са невъзможни, тъй като говорим за артисти от различен жанр, с различен менталитет и пазар. Глория само с тази песен например слага цялята дискография и на двамата в джоба си Тя си е в пълното право да реагира, само че постът е леко смехотворен. Особено последните две изречения какво съм направила и тн. С такъв пост показва, че изобщо не е над нещата, а като си решил да се каляш коментирайки ги то трябва да го кажеш по-рязко. Плюс самото начало на поста… обяснителен режим. Бодни си един пост не толкова насочен към тия двамата, смажи ги с ирония и някоя от твоите песни с подходящ тематичен текст и това е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 1 минута, NazzkO каза: Значи не сравнявайте Глория нито с Лили, нито с Марая или Селин. Всякакви паралели са невъзможни, тъй като говорим за артисти от различен жанр, с различен менталитет и пазар. Глория само с тази песен например слага цялята дискография и на двамата в джоба си Тя си е в пълното право да реагира, само че постът е леко смехотворен. Особено последните две изречения какво съм направила и тн. С такъв пост показва, че изобщо не е над нещата, а като си решил да се каляш коментирайки ги то трябва да го кажеш по-рязко. Плюс самото начало на поста… обяснителен режим. Бодни си един пост не толкова насочен към тия двамата, смажи ги с ирония и някоя от твоите песни с подходящ тематичен текст и това е. Манталитет не е толкова различен. Нито на Мара, нито на Лила, нито на Глора. Даже е високопарно сходен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 1 час, Just_Me каза: Луна Президент отстоява своите позиции! 😁 Чак ми стана интересно кой всъщност е най-продаваният албум в поп-фолка 🤔 Тази жена има психически проблем и е много тъжно, че няма кой да я спре от подобни "изяви". Освен това е агресивна, ако дръзнеш да ѝ отговориш... така че нейните коментари трябва да се отминат с повече снизходителност. Иначе на въпроса кой е най-продаван, мога да ти кажа най-продаваните: Като CD - "Златна рибка", "Ези-тура", "12 диаманта", "Илюзия", "Погледни ме в очите", "Мирише на любов", "Крепост", "Любовта е само чувство", "На голо", "Ивана лайв 2002", "Не съм ангел", "Благодаря", "Нещо горещо" и "Мистерия". Като MC - дует Спасови с албума със "Сине, сине" вътре, "Жълта книжка"-"Едно ферари"-"Франция, здравей"-"Няма не искам" на Слави, Тони Дачева и Криста 1991-1995, - включително дуетният албум с Мустафа Чаушев, "Щастието е магия" - "За добро или зло" - "Носталгия" на Глория, орк. "Узана", "Фаворит" и "Кристали" с първите им касети, "Здраве да е"-"Цвете да съм"-"Няма да е все така" на Цветелина, "Искам те"-"Като птица"-"Влюбих се опасно" на Рени, "Гасне пламък" на Райна, "Хищна хиена" на Петра, "Вечната обич" на Румяна, "Огън момиче" на Камелия, "100 патрона" на Ивана, "Хиляди слънца" на Орхан, "Балкан-кан" на Руслан, "Пеперуда" на Кати, "Животът е кратък, изкуството вечно" на Сашо Роман, Коцето Сланинката с негови албуми. Като VHS - Пирин фолк 1993, Тони Дачева и Кристал 1991-1994, "Щастието е магия"-"За добро или зло"-"Носталгия" на Глория, "Животе мой" на Екстра Нина, на Руси Русев, Драгана и Цеца с издания на Фолктон за България. Вероятно Луна и Кали с първите си 2 албума също имат високи тиражи, ама чак пък 1 милион легални... Не може да се каже кой албум е най-продаван категорично. За мен лично са първите албуми на Слави, Тони Дачева и Глория. Но нека гледаме дългосрочно, защото от години май само Глория си продава добре константно. Те и Силвия и Мира продаваха... 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Аз едно се чудя, защо ДесиСлава не каза веднъж нещо от рода те не могат да пеят, Преслава не каза нещо за вечни хитове, Галена не нахули някой или Глория? Защото са успешни. Това е. Човек който нещо много му липсва в живота прави такива неща. Тото и уя си показа, но се забрави. Буквално човечеца излезе с най - интимното си, но пак не стана сензация. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Аз пък мисля, че добре, че Глория е отговорила (ако беше и граматически и пунктуационно издържано щеше да е по-добре, де). Първо, защото действително винаги е страняла от подобни дрязги, а в момента всяка шумотевица около нея й е добре дошла. Някои направиха цели кариери с панаирите около себе си (Алисия, примерно, но не само), Глория изпусна възможността да се говори за нея и да е интересна на хората с вечното си мълчание, докато други ореваваха света с повод и без повод.. Българина като цяло обича жълтенията. Второ, защото действително нито Тото, нито Кали са в позиция да коментират има ли Глория хитове и колко точно. Тото към момента има някакъв успех, верно, напълниха Арената (макар и на символични цени), но изказването му беше ни в клин, ни в ръкав, без никаква връзка с това, което говореха до момента. Колкото да се заядем с Глория. Кали прекрасно знае, че "Реката" не е от големите хитове на Глория и нарочно ироничен тон спомена нея. както вече писах няколко пъти - има някакво лично отношение там, Глория доста често й е в устата. Тото и кали може да не знаят един хит на Глория, но хората явно са чували поне няколко: Относно това, че се държала като Лили Иванова, пък "Любима" примерно била скапана песен с нулев интерес. Ми тя и Севдана не е чутовен хит, или Стъклени стени, примерно (тези се сещам като последни на Лили), но хората ги харесват. "Севдана" е с 350хил. показвания, "Любима" от канала на Планета и този на Глория сумарно има над милион и сто (щото тука нали гледанията са показател). Аз съм си я пускал точно два пъти, щото ми е тъпа, та не съм допринесъл много. Но явно има хора, които си я слушат. Колкото до концертите - да Лили прави големи турнета на много високи за БГ изпълнител цени, но хич не са малко хората, които ги посещават, само е Лили и защото може да са й последни (аз включително дадох 400лв. за два билета за НДК тая година). Лили е легенда, каквато Глория няма как да бъде, най-малкото защото се води чалга певица. Айде да не сравняваме несравними неща. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Аз едно се чудя, защо ДесиСлава не каза веднъж нещо от рода те не могат да пеят, Преслава не каза нещо за вечни хитове, Галена не нахули някой или Глория? Защото са успешни. Това е. Да, то е важно да си успешен, но и талантлив, за да не завиждаш. Десислава пък такива хубави неща е казвала за Глория. Самата тя го е казвала, че през 1999 са имали общ концерт с Иван Балсамаджиев на стадион в Козлодуй и тя е питала: "Глория, кога и аз ще имам хит", нещо Глория я е нахъсала и на другата година Деса пръска с Мъжете. И като беше последно при Ема Стоянова, изброяваха песни като "Децата" и "Радост-тревога", че са супер стойностни в жанра. В тоя ред на мисли, гледах интервюто на Деса, наистина се надявам да се стегне и да създава и по-стойностни песни вече - хората консумират това, което им поднесеш, но нямат стремеж само към ниски страсти. А и като имаш глас, е грехота да го похабяваш само с комерси. Те си имат трайност все пак. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 На Гло поне й направиха голяма реклама Тото и Кали- такава, каквато тя сама не си е давала зор да си направи от 100 години, а е трябвало. И то за нещо, което не знам защо толкова се отрича- за жалост е факт за много голям дял от публиката, че песните й са позабравени и е възможно да се стигне до такива изказвания. Лицата под 20 години масово не знаят и един самостоятелен хит на Глория. А да те свързват само с един дует с популяризиран извън България певец, и то от последните години, откакто гледанията скочиха... хм ами за негов си се възприема хита. Това за по-новите поколения, по-големите сме си наясно. Друг е въпроса, че постъпката на Кали наистина не е ОК (стига наистина да се е опитала да направи shade). Убеден съм, че 94та и 95та и тя е била от онези момичета с изцъклени очи пред телевизора и е искала да е като Глория. А днес да се прави на анти чалга... Относно най-продавания албум- не знам за Щастието е магия, но е добре да не се изкривява истината и да не говорим за българската музика като цяло, а само за демокрацията. В един друг режим звезди като Лили Иванова и Емил Димитров са били във всеки дом с десетилетия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 4 минути, adorable каза: В тоя ред на мисли, гледах интервюто на Деса, наистина се надявам да се стегне и да създава и по-стойностни песни вече - хората консумират това, което им поднесеш, но нямат стремеж само към ниски страсти. А и като имаш глас, е грехота да го похабяваш само с комерси. Те си имат трайност все пак. И е така, и не е. Десислава няма кой да я храни. Тя хубаво ще прави стойностни неща, които хората може и да харесат, но какво ще й донесат? Това, че някой ще си върти вкъщи или в колата новото бижу на ДС и ще каже "страшна песен" няма да й напълни дискотеката, нито ще се капитализира по някакъв друг начин. Ситуацията в чалгата е такава, че или правиш комерс неща по калъп, или изпадаш зад борда. Та нека си прави тъпите комерси, но поне чат-пат да пуска нещо, дето става за слушане, не само за чупки в кръста. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 7 минути, HIStory каза: И е така, и не е. Десислава няма кой да я храни. Тя хубаво ще прави стойностни неща, които хората може и да харесат, но какво ще й донесат? Това, че някой ще си върти вкъщи или в колата новото бижу на ДС и ще каже "страшна песен" няма да й напълни дискотеката, нито ще се капитализира по някакъв друг начин. Ситуацията в чалгата е такава, че или правиш комерс неща по калъп, или изпадаш зад борда. Та нека си прави тъпите комерси, но поне чат-пат да пуска нещо, дето става за слушане, не само за чупки в кръста. Ами, виж какво, те ако искат да излязат от този омагьосан цикъл с омръзналите им дискотеки (вече доста почнаха да се оплакват, и разбираемо), трябва да правят и по-стойностни неща. Защото едно време също имаше комерси, ама доста от тях са останали като хитове до днес, а в последните години нищо не остава. Това е сериозен проблем, криза на авторите и в предлагането. Забили са в една тема и едни изразни средства, а мисля, че този уличен и реваншистки език вече се изтърка още откакто приключи вълната, когато рапираха. Малко разнообразие няма да е излишно. Но както и да е, тема на друг разговор и на вкус може би. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари