Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2022)

Препоръчани коментари

Eто това е изкопирано с вкус и като клип и като песен:

Ти не си човек и затова не те обичам. Лирика ли е да го опишеш. Явно е робот, киборг нали сега това е модерно да се предрича във времето как хора и роботи ще са една общност. 

• Like 1
  • Haha 4
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,4k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 2 минути, HIStory каза:

Айде сега, режисьора виновен, тя Райнето никога не го е виждала клипа на Лопес сигурно, предвид, че беше един от големите й хитове. Много скапан опит обаче - и като режисура, и като заснемане, и като актьорска игра. Почти колкото опита  на Анелия с клипа на Майкъл. Любимите ми кадри са как Коцето стои като талпа, докато Райнушка се кълчоти около него. Потрес.  Много сме жалки, това е истината.

От албума май най-харесвах тази:

Моите любими неклипирани са:

Последната щеше да е мегахит тогава!

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, GSA каза:

Моите любими неклипирани са:

Последната щеше да е мегахит тогава!

Не мисля - приятна песен с хубав текст, но толкова. Няма пауър, няма заряд. Като хит не го виждам това.

Сподели в други сайтове

Инвестициите понякога се възвръщат в дългосрочен план. Не мисля, че феновете на ДС щяхме да гледаме на нея по същия начин ако през годините не беше правила какви ли не експерименти и си беше циклила само в чалгата. Не знам дали и въобще щеше да се е запазила толкова добре като име и златни хитове ако при нея не се създаваше това усещане, че не само умее да се приспособява към средата, ами и че от нея винаги може да се очаква нещо извън рамките. И гласа е фактор, разбира се.

Да си откроил името си с цената на рискове е това, което прави повечето от големите имена големи. ;)

Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Just_Me каза:

Нали щеше да пуска песента в края на Март и то към Пайнер?

Добро решение е взел Димитров! 😄

Screenshot_20220420-142652_Instagram.jpg

aNonirame se! 

• Haha 3
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

"От утре" вече е паднала на 22К. Ако прави средно по 20К, ще има 10М чак след 6 месеца. А кой знае още колко ще пада до тогава...

Умрях с 69 е вече само 100к зад нея за най-слушана соло песен, а Денис и Емили вече я отвяха. Нещо пак не й се получава май, а главната конкуренция дори още не пускала удар тази година.🤣

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Willy каза:

"От утре" вече е паднала на 22К. Ако прави средно по 20К, ще има 10М чак след 6 месеца. А кой знае още колко ще пада до тогава...

Умрях с 69 е вече само 100к зад нея за най-слушана соло песен, а Денис и Емили вече я отвяха. Нещо пак не й се получава май, а главната конкуренция дори още не пускала удар тази година.🤣

10М чаааак след 6 месеца? За балада? О, не! Флоп! Все такива провали на тая Преса ѝ пожелавам… 

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, z_o_ каза:

Гласят Меди за следващият сезон на тъпотията Ергенът: http://tvnovellas.blogspot.com/2022/04/blog-post_19.html

Много ме съмнява 😅 И все още ме съмнява че са скъсали с Моника..

Сподели в други сайтове

преди 59 минути, z_o_ каза:

Гласят Меди за следващият сезон на тъпотията Ергенът: http://tvnovellas.blogspot.com/2022/04/blog-post_19.html

Също така и Петър от Фермата 6 и някакъв турски актьор с български корени. 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , SG каза:

Инвестициите понякога се възвръщат в дългосрочен план. Не мисля, че феновете на ДС щяхме да гледаме на нея по същия начин ако през годините не беше правила какви ли не експерименти и си беше циклила само в чалгата. Не знам дали и въобще щеше да се е запазила толкова добре като име и златни хитове ако при нея не се създаваше това усещане, че не само умее да се приспособява към средата, ами и че от нея винаги може да се очаква нещо извън рамките. И гласа е фактор, разбира се.

Да си откроил името си с цената на рискове е това, което прави повечето от големите имена големи. ;)

Хубаво де, нали наскоро пусна някаква балада, колко човека я чуха и какъв хит стана?

Аз не съм сред тях, де, много ми е постна и скучна, но все пак е извън това, което върви в момента. И?

Edit: Сег си я пуснах, не е чак толкова лоша, дори е приятна, ама скапания клип разваля всичко.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 53 минути, HIStory каза:

Хубаво де, нали наскоро пусна някаква балада, колко човека я чуха и какъв хит стана?

Аз не съм сред тях, де, много ми е постна и скучна, но все пак е извън това, което върви в момента. И?

Edit: Сег си я пуснах, не е чак толкова лоша, дори е приятна, ама скапания клип разваля всичко.

Тази песен е прекрасна (Десислава слаба балада няма), но общо взето е една от най-обикновените бавни нейни. Затова и успеха не е задоволителен.

Аз нямах в предвид песни, които сливат ДС с масовката (каквато си е "Поне един живот"), а разни съвсем противоположни на жанра парчета, които във времето са подпомагали имиджа й на различна. Дори не са били само балади.

А да са били успешни по времето на излизането си не е задължително- нали това искам да кажа.

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, SG каза:

Тази песен е прекрасна (Десислава слаба балада няма), но общо взето е една от най-обикновените бавни нейни. Затова и успеха не е задоволителен.

Аз нямах в предвид песни, които сливат ДС с масовката (каквато си е "Поне един живот"), а разни съвсем противоположни на жанра парчета, които във времето са подпомагали имиджа й на различна. Дори не са били само балади.

А да са били успешни по времето на излизането си не е задължително- нали това искам да кажа.

Баш това румънско клише ли намери да постнеш? По това време такива песни течаха и от чешмата - няма смисъл да напомням Отилия, Ина, Акчент и още една сюрия румънци със същите песни. Много новаторско.

Предпочитам

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, HIStory каза:

Баш това румънско клише ли намери да постнеш? По това време такива песни течаха и от чешмата - няма смисъл да напомням Отилия, Ина, Акчент и още една сюрия румънци със същите песни. Много новаторско.

Предпочитам

Е, то ясно, че първо се сетих за плежъра, ама си викам дай нещо дето да не сме го хвалили чак толкова. :D Only One е в поп стила от онова време, но да чуеш подобен саунд от чалга изпълнител си беше нещо свежо, отличаващо. Само Андреа правеше такива експерименти, и то след като преди това през годините се беше вдъхновила именно от Десислава за не-чалга кариера.

Иначе примери за различни песни от Дес бол. Още от ерата на албумите прави парчета дето никоя друга не би си и помислила да записва, просто защото масовото мислене е, че трябва да се затваряме в една рамка.

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Willy каза:

Класика в жанра! Този бийт даде основа на по-мазната версия Дай ми още и всички комерси на Ганев които следваха с годините.

Супер преекспонирана песен. Никога не ми е харесвала. И двете имат много по-силни от същия период. 

• Like 1
  • Love 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, SG каза:

Е, то ясно, че първо се сетих за плежъра, ама си викам дай нещо дето да не сме го хвалили чак толкова. :D Only One е в поп стила от онова време, но да чуеш подобен саунд от чалга изпълнител си беше нещо свежо, отличаващо. Само Андреа правеше такива експерименти, и то след като преди това през годините се беше вдъхновила именно от Десислава за не-чалга кариера.

Иначе примери за различни песни от Дес бол. Още от ерата на албумите прави парчета дето никоя друга не би си и помислила да записва, просто защото масовото мислене е, че трябва да се затваряме в една рамка.

Ако Десислава имаше упоритостта на Андреа и драпаше  в една ниша можеше и да й се получат нещата. Ма то не бяха поп балади, латино, поп-рок, румънско... И всичко ден до пладне. В крайна сметка не успя в нито един от тези стилове, отчасти и заради непостоянството си, не чуха за нея отвъд Калотина и остана да си пее по кръчмите песни тип  "Мъже милиарди". Коя беше последната й наистина различна песен и колко години минаха?

• Like 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...