DevilWish Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 6 минути, asylum каза: https://signal.bg/попфолк-легендата-кати-съобщи-важна-н/ Попфолк легендата Кати съобщи важна новина Обмисля нова песен! Очакваме завръщането на Кати! ❤️ 😘 2 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 1 час, DevilWish каза: Обмисля нова песен! Очакваме завръщането на Кати! ❤️ 😘 Никакво завръщане. Просто ще пусне песен за феновете и. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 ❤ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Номер 5 е "А+Г=ВНЛ" 🔝 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 23 минути, Just_Me каза: Номер 5 е "А+Г=ВНЛ" 🔝 Време беше да я купят, по-добре Секa, отколкото някоя друга! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 14 минути, Just_Me каза: Номер 5 е "А+Г=ВНЛ" 🔝 И визията от Къде беше ти, с която след Галена се появиха и Ким и ЙК. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 7 минути, stereoto_ каза: Време беше да я купят, по-добре Секa, отколкото някоя друга! Ооо да! Аз очаквах Теа Таирович да изпревари всички, но добре че е Сека 😄 а Теа май е взела "Бой, бой" на Цура 🤔 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 ВНЛ има и цигански кавър 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 25 минути, Stela каза: ВНЛ има и цигански кавър 😁 И румънски...то същото де. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 20 минути, Willy каза: И румънски...то същото де. Румънския ми допада повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 1 час, Just_Me каза: Ооо да! Аз очаквах Теа Таирович да изпревари всички, но добре че е Сека 😄 а Теа май е взела "Бой, бой" на Цура 🤔 А Теа започнала да предлага бонус към участията си в България - паднало горнище 👀 А после обиждаме нашите че са прости и пошли 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 13 минути, Covidche каза: Докъде стигнаха само тези балкански селянки - да си показват циците и да се правят на изненадани, сякаш това ще впечатли някого вече. Освен с простотия не знам с друго какво... Освен Ариа да го крадне като идея, но да го побългари - паднало долнище. 😂 Има ли нужда да и пада нещо на Ариа? От толкова чекнеж по участията сигурно вече всичко са й виждали хората. 😂 Докато си мяткала главата като луда и се завило свят и й паднали гащите. 😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 На Диона и Саша излиза на 27 април. Казва се "Само теб". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 ВНЛ е последният тотален мегахит в жанра, колкото и да е втръснала на макс вече. Предполагам, че след година ще си мине 50 милиона без проблем. Да видим дали тази година ще се появи нещо масово като Внл/Турбуленция или тотална дискотечна истерия като 1000 пъти. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 На Преслава и Константин новата “Сладкото зло” имам чувството , че ще е продължение на “Горчиви истини” … дано греша 🤣🤣🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Преслава надали ще рискува да пусне продължение на флопа "Горчиви истини". Не е толкова шантава. На мен от клипчето ми заприлича на "Няма да ти пиша", поне визията й. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 1 година от излизането на тази песен: 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 3 минути, Stela каза: 1 година от излизането на тази песен: И 8 от тази! Топ 5 на Галена! 2 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 9 минути, Willy каза: И 8 от тази! Топ 5 на Галена! Уникална песен е това. Много различна като звучене. Винаги си я слушам с кеф. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Доб Мъдьо по Ситиии 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 😂😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 29 минути, Stela каза: 😂😂 "Аз нИ мога да пея на живу наистНааа" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Оказа се че имало и по-зле от прясна Деса. Извинявам се предварително. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 5 минути, Lelqtian каза: Оказа се че имало и по-зле от прясна Деса. Извинявам се предварително. Аз с хапЦета заспивааам,мойта чаСа, годишнината вашСа, Хубави мангалски вокали и песничка, щеше да е по-добра ако беше я изпял/а друг/а. На тоя гласа му е нещо средно между шъшкането на Моисей и тембъра на носорога Стилиян Клипа и актьорската игра са потрес. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 12 часа , Just_Me каза: Номер 5 е "А+Г=ВНЛ" 🔝 Не разбирам каква е тази мания да си продават песните… особено тази песен която е сравнително нова. Не изчакаха дори година преди да почнат да я подмятат напред назад. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари