lucellent Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 17 часа , presi_fen! каза: На Преслава и Константин новата “Сладкото зло” имам чувството , че ще е продължение на “Горчиви истини” … дано греша 🤣🤣🤣 Този път няма да е от Деян Асенов, слава богу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 18 минути, SG каза: Е да, но то дори и само Луда по тебе като изригна в Сърбия имаше повече гледания от днешните на Не сме безгрешни. И отделно Дразни ме и Името ти, които като ги добавим към всички на Лудата и ето ги едни близо 100М само от три песни. Яко е трито наистина, не разбирам защо толкова адекватна певица като Камелия все още не си е развила като хората нито профила в YouTube, нито в Spotify и другите. ПП: Някой знае ли кога ще излиза тоя дует на Преслава и Константин? Oh my, само на мен ли трейлъра ми създава Нежен рекет 2022 вайб?😆 Тази седмица. 3-та песен за последните 4 месеца, усети и тя, че има конкуренция. преди 5 минути, lucellent каза: Този път няма да е от Деян Асенов, слава богу Звучи като нещо на Биолчев! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 2 минути, Willy каза: Тази седмица. 3-та песен за последните 4 месеца, усети и тя, че има конкуренция. Звучи като нещо на Биолчев! Ганев е не мисля, че има причина Преслава да заложи на който и да е друг за подобен дует на Галена пък новата (с Dj. Дамян) май ще е от Кости... за пореден път пуска на стори клипове на Галена от студиото и се вижда че Дамян също е там (ще е яко ако и тя пусне нещо в стил Турбуленция, напомня на хитовете на Кости от преди 10 години) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 4 минути, lucellent каза: Ганев е не мисля, че има причина Преслава да заложи на който и да е друг за подобен дует на Галена пък новата (с Dj. Дамян) май ще е от Кости... за пореден път пуска на стори клипове на Галена от студиото и се вижда че Дамян също е там (ще е яко ако и тя пусне нещо в стил Турбуленция, напомня на хитовете на Кости от преди 10 години) От Кости е на Галена и Дамян, а видеото което е качил Кости е от март миналата година. Песента на която танцува Галс е тази: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 2 минути, Willy каза: От Кости е на Галена и Дамян, а видеото което е качил Кости е от март миналата година. Песента на която танцува Галс е тази: Е да, видеото от сторито си е старо, ама ми е много любопитно какво са забъркали тримата, надали ще разочароват 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 39 минути, SG каза: Е да, но то дори и само Луда по тебе като изригна в Сърбия имаше повече гледания от днешните на Не сме безгрешни. И отделно Дразни ме и Името ти, които като ги добавим към всички на Лудата и ето ги едни близо 100М само от три песни. Яко е трито наистина, не разбирам защо толкова адекватна певица като Камелия все още не си е развила като хората нито профила в YouTube, нито в Spotify и другите. ПП: Някой знае ли кога ще излиза тоя дует на Преслава и Константин? Oh my, само на мен ли трейлъра ми създава Нежен рекет 2022 вайб?😆 Само на теб. Аз още се чудя защо Лиси е качила тийзър за песен на Галена. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 23 минути, Willy каза: Тази седмица. 3-та песен за последните 4 месеца, усети и тя, че има конкуренция. Звучи като нещо на Биолчев! Толкова време зяпах поста ти и се чудих коя е третата песен, а после загрях... Шушанита. Преслава все пак продължава да е крайно несериозна по отношение на кариерата си и да се движи по инерция. Все повече бие на Глория от преди години. Но пък е хубаво, че се радва на семейния живот. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 9 минути, SG каза: Толкова време зяпах поста ти и се чудих коя е третата песен, а после загрях... Шушанита. Преслава все пак продължава да е крайно несериозна по отношение на кариерата си и да се движи по инерция. Все повече бие на Глория от преди години. Но пък е хубаво, че се радва на семейния живот. Молим се на иконите да продължи в същата посока, и чакаме дебюта на нюню Палома. Дано е малко по-добре от Симона З. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 https://instagram.com/stories/simonazagorova21/2824355308658031858?utm_source=ig_story_item_share&igshid=MDJmNzVkMjY= Симона Глориева пак е била с Преслава. Качила е няколко сторита. Преси се кефи на "Не сме безгрешни". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 @zai4eto82 1 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Дуета на Преслава и Константин излиза на 28-ми. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 @THE IIconic Явно е официално. Май намерихме кой лирически "герой" е бил скъсан със двойка и за 3ка се е молил, както и защо 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 36 минути, Lelqtian каза: @THE IIconic Явно е официално. Май намерихме кой лирически "герой" е бил скъсан със двойка и за 3ка се е молил, както и защо Когато го видях за първи път си помислих, че е скрит пед*л и се оказа вярно. Но го погледни от хубавата страна, Ваня Великова измести Гюра от 1во място в категорията "Гей икона" ❤️ Мамини златни❤️ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Аристократски хит! ❤️ 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Планета ТВ ми припомни с какви пензионерско Тони Дачева звучащи песни се опитваха Пайнер да налагат ново име, преди Пашев да я вземе и направи курве. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 3 минути, RumyanaFen каза: Преса и Кокаин ще ги изядат с парцалите в четвъртък! 😭😭 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 23 минути, Willy каза: Планета ТВ ми припомни с какви пензионерско Тони Дачева звучащи песни се опитваха Пайнер да налагат ново име, преди Пашев да я вземе и направи курве. Шото това пък много помогна да не е вечния отговор 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 1 час , Willy каза: Планета ТВ ми припомни с какви пензионерско Тони Дачева звучащи песни се опитваха Пайнер да налагат ново име, преди Пашев да я вземе и направи курве. Най-добрата песен в кариерата й. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 преди 13 часа , Lelqtian каза: @zai4eto82 Сашо Роман не харесва това! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Единствено е паднала под 100к за по-малко от две седмици. Според мен, последните 2 песни са в пъти по-силни от Акула и Тръгвай си. Изпяването на вторият припев от Счети е един път, вложила е цялата си emilussy. Както и частта "И долу съм бил..." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 преди 15 часа , DenFevgo каза: Най-добрата песен в кариерата й. Вечния отговор и кариера? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Няма да я пусна, нищо, че е гнусна! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 преди 7 часа , Willy каза: Единствено е паднала под 100к за по-малко от две седмици. Според мен, последните 2 песни са в пъти по-силни от Акула и Тръгвай си. Изпяването на вторият припев от Счети е един път, вложила е цялата си emilussy. Както и частта "И долу съм бил..." Според мен от четирите - "Тръгвай си" и "Единствено" са най-добрите. Принципно "Тръгвай си" ми беше фаворит, но последната напредва към това да ми стане по-любима. ❤ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Няма да я пусна, нищо, че е гнусна! Аз за Диона. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари