Lelqtian Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 преди 24 минути, Danger. каза: Яд ме е за Симона колко добре тръгна с първите две самостоятелни песни и я набутаха в два кирливи дуета за две седмици, които са пълни флопове. Симона си е супер, кво и търсиш кусури на момичето? Коя друга има такъв самостоятелен хит! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 8 часа , Danger. каза: Яд ме е за Симона колко добре тръгна с първите две самостоятелни песни и я набутаха в два кирливи дуета за две седмици, които са пълни флопове. Мен ме е яд как супер простият Гъбин я превърна в китайско копие на Лидия. Загуби всякаква индивидуалност. Добре си беше с червената коса, защо й трябваше да се изрусява? На някои кадри от втория дует с Адам е !:1 с Лидия. Бъзиците, че Алфа е фирма за Тройници са напълно оправдани. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Не спира да ме изненадва Андреа на почивка в слънчева Доминикана – Andrea official Website (andreasite.eu) Какво щяхме да правим ако не знаехме, че е била на почивка в Доминикана?! 😭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Коментарите! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Ау, на Пепе я качиха в Spotify за ден. Най-накрая ще види и тя #1 хит в класацията на тази платформа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Емрах АУТ от Пайнер не е в каталога!🤣 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 1 час, Covidche каза: Аз съм я чул само веднъж, Константин убива всичко в песента. Как върви на база първи 2 дни, като флопче ли? Ще падне с 100к втория ден. 300К в събота и втори ден, в комбинация на Преслава и Константин, с тренд, показване и всичко - според мен е леко слабо. Очаквам повече да пада в следващите дни. Незапеваема песен... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Саша Рико ми е Преслава! https://www.facebook.com/100044280707164/posts/541473970671955/ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 😭😭😭 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Малии какъв гаден виещ вокал, язък за хубавия аранжимент Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 1 час, Willy каза: Саша Рико ми е Преслава! https://www.facebook.com/100044280707164/posts/541473970671955/ Кръстоска между Ивана и Петя преди 1 час, RumyanaFen каза: Педи-репортерчето на Пеевски лъска Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 31 минути, Covidche каза: Да, двете силни имена в комбинация сякаш ще допринесат за леко по-дълъг период на curiosity views, колкото повече хора да си кажат "Бла, не става". И съботата ще им помогне много, ама другата седмица нищо чудно да се бият с Емилия и Денис за номер 1. Другата седмица излиза Галена, едва ли, но така или иначе Меди май ги бие сам с Марията. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Деса ще е при Говньо, тоя дето монтира продължава да опъва картината все едно е снимано с кино камера и да не оправя aspect ratio-то и изглеждат като солети 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Недооценени хитове. "Чисто зло" >>>>>>>>>>>> "Сладкото зло" Иначе положението в канала на Кокошарника е плачевно откакто масово почнаха да си качват в собствени канали. Последният клип с над милион гледания е "69" на Емрах. Сега още повече ще западнат, освен ако Паломка не е наснимала по един клип-бижу за всеки месец от бременността. 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Интересно се получи как двете Императрици Яница и Палома ше станат майки едновременно. ❤️ Само се надявам да раждат в различни болници, че персоналът да не ги обърка коя коя е с тия идентични фейсове със сочни устни, и да им разменят бебетата. Лека им бременност! Вече съм спокоен за бъдещето на чалгата. Щерката на Прес ще се нуждае от конкуренция! 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 30 Author Report Share Публикувано Април 30 Хита! 3 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 24 минути, Gerganafen каза: Интересно се получи как двете Императрици Яница и Палома ше станат майки едновременно. ❤️ Само се надявам да раждат в различни болници, че персоналът да не ги обърка коя коя е с тия идентични фейсове със сочни устни, и да им разменят бебетата. Лека им бременност! Вече съм спокоен за бъдещето на чалгата. Щерката на Прес ще се нуждае от конкуренция! Mother of the Year! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 12 минути, pechenko каза: Хита! И мен ме зариби! А не очаквах, първия път като я чух си казах "я, още едно ганево копие..." 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 30 Author Report Share Публикувано Април 30 Току що, lucellent каза: И мен ме зариби! А не очаквах, първия път като я чух си казах "я, още едно ганево копие..." Аз съм на любовна вълна и ме зариби още от първото слушане и не разбирам защо отнесе хейт тук.. уникална музика, изпяване и текста е добър 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 https://vm.tiktok.com/ZMLGHwybn/ Рашия и Екстра Нина на едно място!🤣 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 "Ти си тЪп, ти си моя БОГ" 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Весела и Рашиа❤️ 5 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 34 минути, RumyanaFen каза: https://vm.tiktok.com/ZMLGHwybn/ Рашия и Екстра Нина на едно място!🤣 Култово! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари