Ciaga Публикувано на Април 4 Report Share Публикувано на Април 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Имала е и по-хубави песни! Не е лоша, но не е моето! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 Обожавам песни с ретро звучене, супер е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Ау ау ау.... първо буустнатия гаден аранжимент биещ на Старата циганка, и второ гадния жужащ вокал на Уродлена, направо ме заболяха ушите какъв гаден мастер Цоцко цоцкоо... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Нещо не ме грабват нито песента, нито клипа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Яка песен с отвратителен глас. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Ужас. Тази като я видя и чуя тръпки ме побиват. То негрото е по-нежно от нея, сигурно и по-приятен глас ще има. Всичките ѝ песни са някакви такива провлачени, драматични и минорни. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Няма лоша песен Лорена! Слага в коша буламачите на Деса, Райна и Лида от раз. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Допада ми проекта, звучи като песен на Ивана. Вероятно щеше да е голям хит ако беше изпята от изпълнител с друг глас и повече тежест, на за Лори не съм съвсем сигурен. Въпреки което тя ми е все така симпатична. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Лорена в последно време вади само стари песни или дуети. Да не напуска шит микс мюзик?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Копирала е клипа на 100 пъти.. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Хит,Лорена няма слабо. Наистина начина на изпяване много прилича на песен на Ивана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Няма слабо тази жена! Яка песен отново ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Песента им е умерена на Лорена но не ми харесва. Второ метъра е много лошо направен на самата песен и не се чува на места за какво точно пее Лорена Не знам защо Оцко така ги прави но трябва да спре да ползва Ozone 9 Audio Mastering Защо то всичко му звучи издънено и пресилено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 преди 20 часа , Stela каза: Копирала е клипа на 100 пъти.. Ами прилича но не смятам че е копирала. В клипа Галена има крокодил а пък Лорена алигатор. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Готина е песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.