FolkEmpire Публикувано на Април 6 Report Share Публикувано на Април 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 Няма кой друг по-добре от Ганев да му обработи на този гласа, Ташката тука го е мазал мазал и звучи като някое чудовище И тоя Лучано ли е Павароти ил е мазен дърт циганин имитиращ великия Сашо Роман не става! Тая цигулка вече незнам къде ще я чуя изтърканата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 ХА! Честно казано има нещо зарибяващо в тази песен. Кристиан, че не може да пее, това е ясно, но пък са го обработили прилично и става за слушане. Готин е визуално и на това разчита основно. Малките шматки да припадат по него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Песента е различна и ми харесва. Само не ми допада това че се чува обработка та на гласът на Кристиан. Лучано няма да го коментирам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Отвратителна песен! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Когато очакваш Лучано Павароти, а чуеш това... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 6 Author Report Share Публикувано Април 6 Упс! Объркал съм раздела Моля модератор да премести в Българска музика - Поп-фолк Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 преди 8 минути, FolkEmpire каза: Упс! Объркал съм раздела Моля модератор да премести в Българска музика - флопове 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Тотален хит. Ще взриви цял Студентски Град. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Имах някаква надежда, че няма да е толкова зле, в началото не ми звучеше кой знае колко гадно, ама после като почна първия куплееееееет, лелеееее, тия нормални ли са ве? Следващата компилация на Пайнер предлагам да се казва "Песни за висене в кенефа пролет 2022"! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Не знам защо всеки си мисли, че може да бъде певец... Пълна тъпотия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 И аз очаквах нещо хубаво, хеле след като Кристиан каза в едно интервю че доста се е постарал този път + последните 2-3г. е ходил на музикален педагог. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.