Marin Публикувано на Април 8 Report Share Публикувано на Април 8 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Лято 2016 втора част, дано постигне същият успех. Трябваше да я пусне юни или юли, за да има по-голям ефект, но е сууууупер яка, Софка трудно ще ме разочарова! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Ееее тва ми ареса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Не е моето, иначе харесвам Софи! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Не ме грабна от раз, но е ударно, купонджйиско и ще гърми 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Класическият дискотечен къртач, но май е първи в кариерата на Софка, основно Тони Стораро вади такива май? Не бих си я пускала сама, ама е готинко, очаквах доста по-мазно и гадно нещо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.