borisslav1 Публикувано на Април 12 Report Share Публикувано на Април 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Аранжимента ми напомня за "Не исках да те нараня" на Анелия и Илиян, но като цяло не е моето! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Аууу и тук текстът е на Николай Гурманов 😄 Слабо.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Все едно слушам някъв дечко на 12 да пее Иначе Биолката както винаги с як аранжимент малко бие на Пашевите но с по-добър звук и бас Радослав Георгиев тоя не спря да мятка камерата наляво надясно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Поздравления, че това е един малкото нови изпълнители, които не започват с песни от тенекиджоса, НО гласът му не е за фолк, даже не знам за какво е. Биолчев е направил много як инструментал, който впоследствие е бил съсипан от мъжката Петя Радева a.k.a. Гурманов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Браво за първа песен е много добре. Радвам се че Христо Ваташки е работил с Мартин Биолчев. Успех на песента му. Лично на мен ми харесва този проект. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Достоен мъжки наследник на Клеа! Тийзърът създаде очаквания за някакво сърцераздирателно рок парче, а той пее как оная му похарчила заплатата. Крал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.