Fast Публикувано на Април 14 Report Share Публикувано на Април 14 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Старае се, хареса ми, браво. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Тенекиен звук... НЕЕЕ! Само вокалите на Сашо стават Дидко спри да генерираш звуци от клавишни комбинации а използвай истински инструменти или плати на накой да ти мастерира звука като хората, че така звучи супер тенекиено братче не се научи! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Браво, не е зле. Десита също е помагала за текста - отдава й се пише текстове и музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Това, ако го беше изпяла Преслава или Галена щеше да е тотален хит. Просто Биляниш не пее добре припева. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Само видеото става. На Роман вокалите са отврат, не знам кой харесва такова пиянско провлачено пеене? Тектът в припева е зле, първите стихове са римувани, а последните не. Супер немелодично звучи там. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Флоооооооооооооооп, следващия моля! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Визуално много красиво почва клипа, но после се налага да гледаме, и дори още по-лошо, слушаме Бездарниш. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 1 час , Lelqtian каза: Визуално много красиво почва клипа, но после се налага да гледаме, и дори още по-лошо, слушаме Бездарниш. Всичко стана лош внезапно когато започна да пее припева... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Музика е еднотипна като всички други песни който правят и пускат, само се сменя певицата и текста. При Биляниш има обаче развитие с всяка нова песен която пуска но определено трябва да работи с Г-н Д.Ганев не знам защо е на правила песента си при Асенов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 час, Marin каза: Музика е еднотипна като всички други песни който правят и пускат, само се сменя певицата и текста. При Биляниш има обаче развитие с всяка нова песен която пуска но определено трябва да работи с Г-н Д.Ганев не знам защо е на правила песента си при Асенов. Няма съмнение, че Ганев взема много по-скъпо... но пък и не е лошо да разнообразяват с други композитори Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 час , lucellent каза: Няма съмнение, че Ганев взема много по-скъпо... но пък и не е лошо да разнообразяват с други композитори Съгласен сън но определено който направи песен при Асенов не се харесва не знам защо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Става! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Поредно топ парче от Нова Билянка. ❤️ Няма слабо досега! Баладичните куплети ми напомниха на стария фолк, а и за клипа доста се е постарала. Браво! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.