borisslav1 Публикувано на Април 15 Report Share Публикувано на Април 15 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Пълна цигания е клипа, Счетоводителката пее с много яка постановка, но песента е булшит. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Тоя глас... Много мъчно ми стана, че това най-вероятно е последната песен на Денис, която ще чуем. И в тази, както в предната, Емилия не ми харесва как звучи, но на Денис партиите са топ. Песента не мога да определя на кое място бих я поставила от четирите, но е хубава. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Песента е почти еднаква с Аномалия, но може и да ми хареса. Този клип като че ли им е най-слаб и слаба развръзка на действията. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Повече ме кефи от предишния буламач. Ето това трябваше да е третата и последна част. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Става не е чак толкова зле песента! Но все едно са събрали всички те песен на Diamond Beat production на едно място за да на правят тази Песента. Да почива в мир Денис! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Нема да я чуя за сега щото не ми дреме. Ма убаво, че са пуснали. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Нема да я чуя за сега щото не ми дреме. Ма убаво, че са пуснали. Миличка, ти си моя спиричуален анимъл. 🥰 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 ТРЪГВАЙ СИ - остава ТОП 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 2 минути, FikLena каза: ТРЪГВАЙ СИ - остава ТОП И аз така мисля! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Можеше малко да поизчакат с пускането на песента. Проектът е хубав. Лека му пръст на Денис.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Много бие на Аномалия. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Очаквано продължение на серията им. Както казах и в темата за предния дует- искаше ми се песните да бяха малко преработени в памет на Денис, за да звучат по-меланхолично. Но пък "Пак ще се броиш" си стана хит като за днешния вид на жанра, вероятно и тази ще бъде. В някои кадри от клипа на Емилия й личи, че е бременна. Вероятно щях да се кефя, че най-накрая заживяват щастливо накрая ако не знаехме действителността... но уви... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Това вече е друго нещо! Достоен финал на серията песни от двамата! Супер песен, която ще стане истински хит, за разлика от предната. Топ изпълнение и от двамата. По стара Рамания-традиция тук отново се плюе по най-качествените парчета. Помня как обяснявахте какъв флоп ще е "Не се отказват", на която ми напомня днешната песен. Сега Питбулите е на 15 млн. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 И аз съм съгласен, че това вече наистина е друго! За разлика от предишната песен тази е доста класи над нея! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Тази песен ми харесва най-много от всичките им дуети. Музиката, даже ударните, изпълнението - топ фолк! 1:53 -мега е тоя момент - встъпителен отсвир + ударните + остатъкът. Яка е композицията. Янева имаше преди такива музикантски, които баща й беше изсвирил. Емилия... много кофти как й се струпаха лоши неща в живота - доведеният син, дуетният партньор...., пак добре, че роди, за да я крепи нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Страхотна песен, страхотен клип, като всичките им песни - без изключение! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Много ми харесва! Браво и на двамата и достоен финал… ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Страхотна песен! Изпяването на Денис е уникално! Толкова ще ми липсва неговия глас и присъствие в музиката. След тези две песни ми е още по-трудно да приема, че няма да го слушаме вече. Добре че ги пуснаха да му се наслаждаваме. Такива проекти заслужават висока оценка. Трудно мога да определя коя от последните 2 ми харесва повече, от всичките пък съвсем. Преди малко си ги пуснах една след друга, от "Акула" до тази. Чувството да ги изгледаш като филм е страхотно. Ще опитам да ги класирам все пак: 1. Тръгвай си 2. Единствено 3. Пак ще се броиш 4. Акула -------------------------- Мариан Вълев е топ! Номер едно! Просто го обичам този човек! ❤ 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Жестоки за 4 път. Много силно изпълнение и от двамата, въздейства. Клипът е топ отново.❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Супер финал! Много са се постарали за клипа и песента е много хубава. ❤️ Каква ирония че в клипа Денис се заканва да се самоубие... Хареса ми plot twist-ът с охранителя. Браво! Сигурни ли сме, че това е съвсем последното, което ще чуем от Денис? Дали няма още някакви неиздадени записи? Не съм съгласен, че трябвало да преправят песните така че да звучат по-баладично след смъртта на Денис. Напротив, правилно постъпиха като ги издадоха във вариантите, които той е харесал. Вече ако Емилия реши да пусне някакви допълнителни акустични версии, е друго. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Много готин завършек,всички песни са топ и си ги слушам с кеф. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 От 16.04.2022 г. от 13:41, Gerganafen каза: Супер финал! Много са се постарали за клипа и песента е много хубава. ❤️ Каква ирония че в клипа Денис се заканва да се самоубие... Хареса ми plot twist-ът с охранителя. Браво! Сигурни ли сме, че това е съвсем последното, което ще чуем от Денис? Дали няма още някакви неиздадени записи? Не съм съгласен, че трябвало да преправят песните така че да звучат по-баладично след смъртта на Денис. Напротив, правилно постъпиха като ги издадоха във вариантите, които той е харесал. Вече ако Емилия реши да пусне някакви допълнителни акустични версии, е друго. В интервюто на Мондьо, Пашев каза, че са имали много неиздавани записи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 1 час, FolkEmpire каза: В интервюто на Мондьо, Пашев каза, че са имали много неиздавани записи. Така и предположих. Съмнявам се да са направили официалния му канал само заради "Сърцето ми", вероятно планират да качат и останалите му неиздавани песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.