Marin Публикувано на Април 20 Report Share Публикувано на Април 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Не става 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Стигаше ни един, който да пее само за изневери… 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Само като видях кой е писал текста и ми стана ясно каква боза ще е песента..поне музиката да грабваше, ама уви. Ама и тя на Гурманов де 😂 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 npuneb: 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 39 минути, Wild_Style каза: Не става И ние с г-жа Президента мислим така Пък и точно тая песен май сме я слушали вече, предния път беше на същия хал май? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Саби по всяко едно време може да паркира своето огромно такси в моя малък тесен гараж. 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Къде са ти Sabi-те бе Sabi "ляяжата", "илЛЛъъъга" Мъди номер 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Много сладък Саби, но дано намери себе си, че в момента е Меди 2. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 23 часа , asylum каза: npuneb: Абсолютно 1:1 ! Ама Екстра Нина е класа! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Яко си личи, че момчето няма намерение на този етап да излезе от сянката на брат си, жалко. А другото няма да го коментирам, само като видях, че тенекията и Гурманов са замесени, ми стана ясно защо песента е такъв кенеф. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 От 20.04.2022 г. от 19:35, asylum каза: npuneb: Нинчето да го съди, белким изкара някой лев за нещо по-читаво от оная подигравка Луда пеперуда,че ми е жал за нея. Саби е симпатяга, пее човека, ама за момента много безличен като музика. За мен трябва да прави музика коренно различна от тая на брат си, ако иска някой да му запомни името. Ако пък беше останал Сабатин щеше да звучи поне екзотично, не като поредния от малцинствата. Саби ми е тъпо. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Явно и Меди като Галена си пробутва флоповете на роднините. Не става, а момчето имa потенциал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.