DevilWish Публикувано на Април 28 Report Share Публикувано на Април 28 музика: Даниел Ганев текст: Анастасия Мавродиева, Росен Димитров аранжимент: Даниел Ганев режисьор, сценарист: Виктор Антонов - Рик оператор: Радослав Гочев 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Слабо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Аз съм в тотален шок от това колко слаба е песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Жестокии, много много ми харесва. ❤️ Надминаха лично моите очаквания 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Песента ми харесва. То всяка друга ще им е по-добра от "Усещане за Мерилин"! Иначе клипът ме изненада приятно. Сладък, ненатрапчив, Преслава е много красива! Като за дует с Константин съм доволен! ❤️ 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Не съм много, впечатлен ама ще видим след няколко слушания, може да ме зариби! Клипа е не натоварващ и Преслава е много красива! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 По-добре да не я беше пускала. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Тва крещене,ревене,грачене на Константин е покъртително ... 🤮🤮🤮🤮 Не хейтя,ама видеото е лека пародия на "Ти не си за мен". Преслава прави песента,но не ми харесва. Слабо. 8 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ох, да дава следващата.. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Мислех, че ще е тъпня ама като чух ГААНЕВ и направоо и тоя клип изненадан съм Браво на двамата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Zai4eto82 не харесва това! Не ми харесва! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 16 минути, PHILIPP PLEIN каза: видеото е лека пародия на "Ти не си за мен" Първото нещо, за което се сетих и аз 😀 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Много е добра.Този път и за клипа са се постарали! Преслава е страшно красива навсякъде..😍 Браво и на двамата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Преслава явно е решила само флопове да пуска вече. Очаквам някой да ме нареди стабилно и да ми каже да ходя и да си слушам Галя, ич ми не е. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. asylum Публикувано Април 28 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Април 28 Добра песен като за дебютантка. Момичето е грозновато, но като поснима малко повече прах за пране, може да събере пари да си оправи фацата. Противен Коцак. Свежо клипче. Тъп текст. Хубави мелодия, изпълнение и изпяване от жената. Няма да го слушам. 1 12 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Когато си мислех, че е ударила дъното с малоумни песни... разбрах, че дъно няма... 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Не е толкова зле. Музиката и текста са клише,очаквах нещо повече при положение че се говори за този дует от 1-2 години,но шанс.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Първо браво на екипа на Даниел Ганев музиката и аранжимента са топ. Видеото е добро песента средна хубост но определено ще се слуша лично на мен ми харесва песента им. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Явно са имали договорни задължения с минерални води, вейпове, и сички останали спонсори, иначе не виждам защо тая пумия е видяла ъплоуд в ютубата. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 преди 14 часа , PHILIPP PLEIN каза: Не хейтя,ама видеото е лека пародия на "Ти не си за мен". По-скоро на тик-ток клипчета. Изключително дразнещо присъствие на Константин (ако беше с някой друг, можеше да има по-голям бум), клиширан и незапеваем текст, красива и въздействаща Преслава, но до там, честа от клипа и текста пред огледалото са единственото попадение. Следващата, моля. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Оцет! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Очаквах да е нещо разбиващо като "Проблем", а то се оказа стандартна песен, с която очакват да ги въртят сезонно в дискотеките. На Преслава "От утре" й е къде-къде по-добре дори и с по-евтин клип. Големите имена масово се обезличиха вече, а точно те трябва да променят жанра. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Има първоначален интерес заради имената, но няма да се задържи, до седмица ще сме забравили, че изобщо такава песен е била пусната. Пореден флоп, вече не знам кой поред.. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Доста слабо и изтъркано. Клипа също е страшно дърварски изпълнен.... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 За съжаление втори път няма да си я пусна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.