Just_Me Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 23 минути, Covidche каза: Само аз ли не мога да я търпА тая Крисия в Капките? Няма такова превъзнасяне. Доста зле е откъм пеене, чета и коментари из нета - нищо хубаво няма за нея. Ако бе певица на 30-40 с доста години кариера зад гърба си, човек да си каже че й е отслабнал гласът..ама уви.. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Есил ме разочарова страшно. Като проучвала Marilyn Manson, осъзнала че били сродни души и се сближила с него. Едно от първите неща които излизат, като напишеш името му, както в Гугъл, така и в Ютуб са обвиненията за сексуален тормоз. Няма как да не го е видяла. Потрес. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Крисия с най-много точки от зрителите. Алисия с най-малко. Това с Крисия е вот от съжаление. Не й правят услуга. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 3 минути, Stela каза: Крисия с най-много точки от зрителите. Алисия с най-малко. Това с Крисия е вот от съжаление. Не й правят услуга. Нормално. Пя една от най-скучните песни на Queen B. Тази щеше да бъде перфектна за имитация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 3 минути, Fast каза: Есил ме разочарова страшно. Като проучвала Marilyn Manson, осъзнала че били сродни души и се сближила с него. Едно от първите неща които излизат, като напишеш името му, както в Гугъл, така и в Ютуб са обвиненията за сексуален тормоз. Няма как да не го е видяла. Потрес. Много вътрешно приемаш нещата. Есил си направи образа много добре, а Marilyn Manson е доста труден за изпълняване. Това е важното. Ако се вдъхнови от него и за начина му на живот, то проблема си е за нея 😁 Не я виждам в такава светлина. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 4 минути, Fast каза: Нормално. Пя една от най-скучните песни на Queen B. Тази щеше да бъде перфектна за имитация. На мен ми допада песента. Каквото и да се беше паднало тя е трудна за имитация. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 5 часа , Stela каза: Много вътрешно приемаш нещата. Есил си направи образа много добре, а Marilyn Manson е доста труден за изпълняване. Това е важното. Ако се вдъхнови от него и за начина му на живот, то проблема си е за нея 😁 Не я виждам в такава светлина. Изобщо не е трябвало да има имитация, но от екипът на предаването обичат да пробутват лайнари. П.С. не знам какво смешно има в поста ми. Нима не е възмутително, че жена с име публично, в национален ефир, в едно от най-гледаните ТВ предавания се идентифицира със сексуален насилник? Не може на всичко да се гледа през призмата на иронията. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 4 часа , Fast каза: Изобщо не е трябвало да има имитация, но от екипът на предаването обичат да пробутват лайнари. П.С. не знам какво смешно има в поста ми. Нима не е възмутително, че жена с име публично, в национален ефир, в едно от най-гледаните ТВ предавания се идентифицира със сексуален насилник? Не може на всичко да се гледа през призмата на иронията. Той е легенда, какъв е като човек е отделен въпрос. Това е трагедията на днешното време, че не се прави разлика. Ако аз съм изрод дето убива, но в акъла си гений дето може да намери лечение за рака ? По твоята логика, мен трябва да ме отпишат заради това което правя, а не да ме изолират и накарат да правя това което мога и може да е реална полза? Отделно ако вече съм намерил/намерила такова лекарство за рак и се докаже, че да речем млатя мъжа си? И аз и лекарството трябва да бъдем баннати? Есил се асоциира с неговият творчески образ. За чавето под него, тя няма как да коментира. Не се познават, няма й да се запознаят. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 11 часа , Just_Me каза: Omg 🤦♀️😂 Браво! Велика е САША! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 3 часа , WindWalkerMonk каза: Той е легенда, какъв е като човек е отделен въпрос. Това е трагедията на днешното време, че не се прави разлика. Ако аз съм изрод дето убива, но в акъла си гений дето може да намери лечение за рака ? По твоята логика, мен трябва да ме отпишат заради това което правя, а не да ме изолират и накарат да правя това което мога и може да е реална полза? Отделно ако вече съм намерил/намерила такова лекарство за рак и се докаже, че да речем млатя мъжа си? И аз и лекарството трябва да бъдем баннати? Есил се асоциира с неговият творчески образ. За чавето под него, тя няма как да коментира. Не се познават, няма й да се запознаят. Ако продължаваш да слушаш или се асоциираш с изпълнител, знаейки че в пълното си съзнание е нанесъл тежка и перманентна травма над някой друг, означава че не си съпричастен с мъката и болката, която е изпитала неговата жертва. Щом не си с жертвата си с агресора. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Кама едно време се правеше на Лепа Брена, после дълго на Мадона, след това на Лейди Гага (въпреки че ако питаш видинска трибуна ще ти каже, че е обратното), после на Преслава, сега явно си е харесала Алисия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 12 минути, Covidche каза: Кога пък се е правела на Преслава? Пак е сънувал! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 15 минути, Covidche каза: Кога пък се е правела на Преслава? Като сестри са с Преса и Албена. Особено с втората са като близначки. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 23 минути, Covidche каза: Не се сетих за носа. Обаче верно е като карма. Камелия преди 10-12 години беше стабилно захапала Преслава с критики, намразиха се. Десетилетие по-късно прокобата на едната застигна другата. Какво очакваш от Галена тази година? Преди дни обявих, че абсолютния й връх беше достигнат през миналата година и оттук нататък пътят е знаем накъде. Ами очаквам да си е на върха както досега. Проблема на Галена е, че всичките й песни са хитове, консумират се, но не остават във времето. Това не й пречи да е най - актуалната изпълнителка и със сигурност най - голямата модна икона. Cool фактора на Галена е огромен, точно той я бута в пош светлините. За справка Цуца и Мара го нямат. Очаквам и албум. Наистина това което казваш е така, в момента има лек спад в цялата масовост на чалгата, но Галена пак си е топ хит мейкърката. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 43 минути, Covidche каза: Какво очакваш от Галена тази година? Преди дни обявих, че абсолютния й връх беше достигнат през миналата година и оттук нататък пътят е знаем накъде. Няма накъде повече да се доказва тук, за да си надминава предните лидерски години. Остава й само да си поддържа топ позицията на лидерка и да е постоянна доколкото може. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Като сестри са с Преса и Албена. Особено с втората са като близначки. Горката им майка как ги е раждала толкоз сестри-изгубихимбройкатавече-начки. Нека се помолим на иконите за жената. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 2 часа , Lelqtian каза: Горката им майка как ги е раждала толкоз сестри-изгубихимбройкатавече-начки. Нека се помолим на иконите за жената. Нека наистина. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 8 часа , Covidche каза: -------------- Отделно аз вече намерих лекарствА срещу рака. И са две: любовта ми и лековитата ми енергия. Второто действа от разстояние, питайте Стела как съм й давал лековитост в труден момент от Пловдив през Стара Планина, та чак до Ловеч. Хихи, хаха, хоу-хоу-хоу бе! Така е. В този живот някои хора са лек, а има и такива, които са обратното. Потвърждавам, но рецептата няма да споделям. Да върви бизнеса нагоре. 😁 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 6 часа , Fast каза: Ако продължаваш да слушаш или се асоциираш с изпълнител, знаейки че в пълното си съзнание е нанесъл тежка и перманентна травма над някой друг, означава че не си съпричастен с мъката и болката, която е изпитала неговата жертва. Щом не си с жертвата си с агресора. Не всички хора се интересуват какви са изпълнителите в живота. Някои познават само творчеството им. Честно казано и аз не знам какво е правил и кого е тормозил. Знам му няколко песни и това е. Не знаем Есил какво точно и колко е проучвала. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 5 часа , WindWalkerMonk каза: Като сестри са с Преса и Албена. Особено с втората са като близначки. Ако съдим по носа вече всички са сестри. 😁 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Много истинско интервю на Деса. Говори за трудностите в детството си, разводите и килограмите. Била е измамена за телевизията и е фалирала. Не е имала пари дори да заснеме клип. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 4 минути, Covidche каза: Супер е. Благодаря, че го постна. Знаех за него, но чак сега го изгледах. Препоръчвам и на останалите. Много добро впечатление ми направи колко е истинска. Не се притеснява да говори за проблемите си и се опитва да преодолява всичко. Визуално изглежда по-свежа тук и въпреки килограмите е хубава. Дано се пребори и с това. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Тотка е направила дует с Ax Dain 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Защо Есил беше толкова ядосана накрая на бутона? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 9 часа , WindWalkerMonk каза: Ами очаквам да си е на върха както досега. Проблема на Галена е, че всичките й песни са хитове, консумират се, но не остават във времето. Това не й пречи да е най - актуалната изпълнителка и със сигурност най - голямата модна икона. Cool фактора на Галена е огромен, точно той я бута в пош светлините. За справка Цуца и Мара го нямат. Очаквам и албум. Наистина това което казваш е така, в момента има лек спад в цялата масовост на чалгата, но Галена пак си е топ хит мейкърката. Според мен наистина станаха много силни проекти един след друг и може би сега е момента да забави темпото от към продуктивност. 1 до 3 песни до следващото лято на същото високо ниво. Не за друго а защото рискува да се създадът нереално високи очаквания към нея, които каквато и песен да направи да не успее да оправдае. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари