Emanuela.Carey Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 3 часа , WindWalkerMonk каза: https://signal.bg/лепа-брена-на-живо-в-софия-обявиха-цени/ Toз изрод, тоз СПИН идва отново. Мръсен старчески урод, махай се от тук и да не си стъпила. Значи на тия дати аз в София НЕ стъпвам. Не знам за вас. Това ще е по-зле от последния концерт на Слави. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 6 часа , Emanuela.Carey каза: Бийтове се крадат, но мастеринга как да го открадне… За това се иска майсторлък, а не да се краде като макето и неговата пасмина. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Гърмеж! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 11 минути, asylum каза: "ВиШШ ко става тука глей глей" Хлебарките на купон :D 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 2 часа , SG каза: Сори ама План Б е тоталния хит в момента. Човек за 1-2 часа да излезе да се разходи- чува я отнякъде. Крадена, трита, забранена... ама народа я предпочете и я направи истински хит, а не като повечето с фалшив трафик дето се мъчат да ни заблуждават в последните години. И оригинала кефи много обаче. Не се заблуждавай излишно! Истинският хит в момента е “Отпусни се”, колкото и да не я харесвам. “План Б” дори не влиза в топ 3 към най-слушаните песни в момента. За последните няколко дни бях на много балове и никъде не я чух. Тук във форума отново има хора, които са в друго измерение, различно от реалността. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Камелия казвала ли е нещо за ситуацията с песента? Сигурно ще изчака да види какво ще стане и ако ги осъдят ще каже “Ааа аз не знаех” 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 2 часа , FikLena каза: Забележете как Емануела остана вярна андроидка и сега - Derma Act самодивите във вървежна реклама за Андроид. Нейният гений… омг побиха ме тръпки. Според мен са я викнали първо нея за рекламата, но е отказала защото е трябвало да прекара повече от 15 минути без да пуши. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 26 минути, Hurricane каза: Не се заблуждавай излишно! Истинският хит в момента е “Отпусни се”, колкото и да не я харесвам. “План Б” дори не влиза в топ 3 към най-слушаните песни в момента. За последните няколко дни бях на много балове и никъде не я чух. Тук във форума отново има хора, които са в друго измерение, различно от реалността. Потвърджавам веднъж не я чух по балове, улици какво ли не... а Отпусни се колко пъти я въртят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Айде Кики се чу и по Нова КАто сУлИ БОСи СУие 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 2 часа , lucellent каза: Потвърджавам веднъж не я чух по балове, улици какво ли не... а Отпусни се колко пъти я въртят То понеже всяка вечер сте канени на бал! 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Забележете как Емануела остана вярна андроидка и сега - Derma Act самодивите във вървежна реклама за Андроид. Нейният гений… омг побиха ме тръпки. Според мен са я викнали първо нея за рекламата, но е отказала защото е трябвало да прекара повече от 15 минути без да пуши. "Ша ма умориш от смях" 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 3 часа , Hurricane каза: Истинският хит в момента е “Отпусни се”, колкото и да не я харесвам. Плюс новата на кака Софка и абсолютно всичко на Азис. Българите просто умират за цигани и гюбеци. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 13 часа , Hurricane каза: Не се заблуждавай излишно! Истинският хит в момента е “Отпусни се”, колкото и да не я харесвам. “План Б” дори не влиза в топ 3 към най-слушаните песни в момента. За последните няколко дни бях на много балове и никъде не я чух. Тук във форума отново има хора, които са в друго измерение, различно от реалността. Казвам на мен какви са ми наблюденията. Най-много съм чувал да гърми План Б. Вече сумати време е номер 1 и в платформите встрани на YouTube, където дори без официално видео също навърта големи цифри от няколко канала. А според мен тепърва ще се развива и като летен хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Абсолютно нормално е “План Б” да не звучи толкова по балове, тъй като не е предназначена точно за тях и не е с типичното мазно звучене. Това в никакъв случай не оспорва факта, че е голям хит и си гръмна, въпреки изтриването й. След песента на Фики, точно тя си е на второ място по хитовост в момента. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Айде на новите водещи на Фен ТВ "Изисквания към кандидатите: - много добри познания в областта на българската попфолк, поп и балканска ; - находчивост, креативност и артистичност; - добра дикция и отлични комуникативни умения; - добра обща култура и желание за придобиване на нови професионални умения; - умение за импровизация и съобразителност; - желание за работа в екип; - инициативност и отговорност; - опитът пред камера ще се счита за предимство. Ние предлагаме: - работа в успешна медия, наложила името си на българския пазар; - възможност за развитие; - динамична и разнообразна работа; " https://www.jobs.bg/job/6258807?fbclid=IwAR38n9quTuRO6R6aYz45S17Yr8bxoxFgaaZtbX-gg8FMhwBdL7zEhb0l1t0 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Гледанията от вчера: 1. Фики - 227К 2. Преслава и Константин - 135К 3. План Б - 131К 4. Галин и Симона - 116К 5. ВНЛ - 69К 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 1 час, DanielPiliov каза: Гледанията от вчера: 1. Фики - 227К 2. Преслава и Константин - 135К 3. План Б - 131К 4. Галин и Симона - 116К 5. ВНЛ - 69К Тоест План Б ако беше с официалното си видео вече щеше да е на второ място по гледаемост. Единствено за песента на Фики бих се съгласил, че й е конкурент и е над нея, защото ромите са много солидарни и обичат да слушат такива парчета. Но по другите платформи се вижда ясно коя е най-предпочитаната песен встрани от техния таргет. Камелия е първата фолк дива над 50, която е с един от хитовете на годината четвърт век след старта на кариерата си. 2022 все пак ни показва нещо ново и скандално в музиката! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Ужасно тъпа песен… https://youtu.be/TCvYQkfc8Gg 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Това се оказа стабилно хитче. Още е в топ 50 на дневния чарт и има 12 милки за 9 месеца. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Iliq Atanasow 53 minutes ago Искам лично да благодаря на Емилиано за направата на тази песен. Не мога да опиша с думи колко ми помогна . От 20 години съм в инвалидна количка, преди малко някой я беше пуснал и аз станах за да я спра. 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 4 часа , SG каза: Тоест План Б ако беше с официалното си видео вече щеше да е на второ място по гледаемост. Единствено за песента на Фики бих се съгласил, че й е конкурент и е над нея, защото ромите са много солидарни и обичат да слушат такива парчета. Но по другите платформи се вижда ясно коя е най-предпочитаната песен встрани от техния таргет. Камелия е първата фолк дива над 50, която е с един от хитовете на годината четвърт век след старта на кариерата си. 2022 все пак ни показва нещо ново и скандално в музиката! Песента си е обикновено хитче, нормално да е номер 1 по класациите при положение, че я изтриха в ютуб и всички почнаха да я слушат там. Те и Галин и Симона ако изтрият, ще станат първи 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 8 минути, Гальо каза: Песента си е обикновено хитче, нормално да е номер 1 по класациите при положение, че я изтриха в ютуб и всички почнаха да я слушат там. Те и Галин и Симона ако изтрият, ще станат първи Едва ли 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари