.close to me. Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Най-доброто излизало тази година, според мен!Тази жена има страшен талант, а песента е готов Хит!Жалко,че пак няма да й се обърне внимание! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Мале това сега го гледам и Коцето е потрес отвсякъде. Селянин да му кажа, ще е малко. Имитацията на Софка е нелепо като я правят всеки път. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 От 10.05.2022 г. от 13:57, DevilWish каза: Емилия и Денис Теофиков спечелиха първата тримесечна класация Първата тримесечна класация „Попфолк хит 2022“ приключи Факт са резултатите от първата тримесечна класация на Signal.bg за попфолк музика. Близо 30 песни участваха в „Попфолк хит – 1 тримесечие“. Най-добрите парчета оформят топ 10, а първите 5 песни продължават в годишната класация „Попфолк хит 2022“. ТОП 10: 01. Емилия и Денис Теофиков – Пак ще се броиш 02. Преслава – От утре 03. Деси Слава – Мъже милиарди 04. Камелия – Двама непознати 05. Алисия х Лео – Ти си ми живота 06. Галин – Да си ми ти 07. Цветелина Янева x Меди – Филм за нас 08. Емануела – Подводница 09. Лидия – Чисти сметки 10. Меди x Габриела – Женен Любимите ми 4 песни на първите места! ❤️ Пак ще се броиш е спечелила и за клипове! ❤️ Съгласен съм за първите две места, но песните на Десислава, Алисия и Камелия със сигурност не са по-слушани от Подводница и Филм за нас… 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 1 час, Willy каза: Мале това сега го гледам и Коцето е потрес отвсякъде. Селянин да му кажа, ще е малко. Имитацията на Софка е нелепо като я правят всеки път. Софи не писа ли наскоро в инстаграм, че ѝ е обидно да я имитират по такива подигравателни начини? Е, Коцето и Преслава не вярвам да са го прочели. Приятели са с нея само в Дубай. Иначе Коцето е ПЪЛНО ДЪНО. Който му е ходил на участие знае, че е в пълна неадекватност, почти не пее, изпада в бесъзнание преди да е слязъл от сцена. Такъв лайфстайл не знам как се отразява на семейството му. Вероятно дъщеря му никога не го е виждала трезвен. Всеизвестно е че изневерява на жена си от години, но пък на нея вероятно и не ѝ пука стига да и дава пари. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Защо Преса и Коцето изчезнаха от трендинга в ютуб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 16 минути, Gentleman. каза: Защо Преса и Коцето изчезнаха от трендинга в ютуб? Защото са изчезнали и като цяло от ютуб. Албанците да не би да са страйкнали грешно Пепа и Коце, вместо План Б на Кама и Латино генг от АлиЕкспрес?! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Каква ирония. Фики реши да прави поп/рок албум и да спре с чалгата. Вади случайна песен за купон и взе че се превръща в хита на годината засега. Съдбата реши да си поиграе с него. Трендинг: #1 Бг #7 Netherlands #8 Belgium #12 Germany 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 1 час, Willy каза: Защото са изчезнали и като цяло от ютуб. Албанците да не би да са страйкнали грешно Пепа и Коце, вместо План Б на Кама и Латино генг от АлиЕкспрес?! WTF? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 И нищо стойностно не е загубено. Време е за майски хитове! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 1 час, Fast каза: WTF? Когато сама си страйкнеш клипа. 😭😭😭😭😭😭😭😭 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Щом до болка втръсналия Кики успя да изкара хит какво е оправданието на Глория и Ивана?? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 10 часа , Willy каза: Защото са изчезнали и като цяло от ютуб. Албанците да не би да са страйкнали грешно Пепа и Коце, вместо План Б на Кама и Латино генг от АлиЕкспрес?! Песента е върната и отново е на #1 място в тренда😀😉 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 48 минути, DanielPiliov каза: Песента е върната и отново е на #1 място в тренда😀😉 eeeeee, жалко 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Скоро на пазара Пайнер хит сезони пролет 2022 От изброените само на Емануелс двете, Палома, Биляниш, донякъде и на Райна и Борката ми харесват. Вече няма смисъл от тези компилации. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 4 минути, z_o_ каза: Скоро на пазара Пайнер хит сезони пролет 2022 От изброените само на Емануелс двете, Палома, Биляниш, донякъде и на Райна и Борката ми харесват. Вече няма смисъл от тези компилации. За да има хит сезони компилация, не се ли предполага да има хитове? Песните в тая подборка за първи път чувам че съществуват. Още повече тази не само пролет, ами цяла година, има един единствен хит и той не е в разплетения двор на Планета Кокошарник 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 32 минути, z_o_ каза: Скоро на пазара Пайнер хит сезони пролет 2022 От изброените само на Емануелс двете, Палома, Биляниш, донякъде и на Райна и Борката ми харесват. Вече няма смисъл от тези компилации. Какво прави Ариана Гранде на корицата? 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 час, z_o_ каза: Скоро на пазара Пайнер хит сезони пролет 2022 От изброените само на Емануелс двете, Палома, Биляниш, донякъде и на Райна и Борката ми харесват. Вече няма смисъл от тези компилации. Само хитовe и хитови изпълнители 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Днес слушах в колата една уникална лежерна песничка, много добра... Топ звучене! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Нов съм тук и разглеждайки различни теми и коментари имам един въпрос. Какъв е този огромен хейт върху Преслава в последно време? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 3 минути, DanielPiliov каза: Нов съм тук и разглеждайки различни теми и коментари имам един въпрос. Какъв е този огромен хейт върху Преслава в последно време? Заслужен. Няма съпоставимост цена - качество. 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 (редактирано) преди 19 минути, stereoto_ каза: Заслужен. Няма съпоставимост цена - качество. "Беден в сърцето" - музика, текст, визии, клипа също е добър. Резултат - Тотален ХИТ "В твоето легло" - музика, текст и визия отново, изпявката е много добра, клипът става, нито е много зле нито е и уникален. "От утре" - кавър, но отново всичко е на ниво. Песента засигурност е един от големите хитове на лятото. И стигаме до най-новата и най-коментираната песен. "Сладкото зло" - музиката е типичен стил Ганев, клипа е много цветен и интересен и не знам какво не му се харесва. Текста е изпят на ниво и от двамата, запеваем, припева е силен. Трябва да се знае едно, че когато е Преслава не трябва да очакваме клип за 100 000. Тя има ГЛАС, какъвто много други нямат и с който нищо друго не и е нужно, докато на други, за да стигнат до трендинга им трябват клип в Холивуд и голота. В клиповете на Преслава няма голота, няма цензури и като цяло не е по*но, като много други 😃😉 Редактирано Май 12 от DanielPiliov 3 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 36 минути, DanielPiliov каза: Нов съм тук и разглеждайки различни теми и коментари имам един въпрос. Какъв е този огромен хейт върху Преслава в последно време? Не е само Преслава. Добре дошъл! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 3 часа , z_o_ каза: Скоро на пазара Пайнер хит сезони пролет 2022 От изброените само на Емануелс двете, Палома, Биляниш, донякъде и на Райна и Борката ми харесват. Вече няма смисъл от тези компилации. Леле никога не са пускали по-слаба компилация! Да бяха сложили поне "Подводница" първа, а не последната песен на Емануела..... То май само "Подводница" е някакъв хит в тази компилация! Пайнер Шит Провали Пролет 2022. "Подводница" и "Чисто зло" са единствените песни които слушам тук. Отврат! Да не бяха пускали такова слабо нещо по-добре. Някакви дебютанти. По-добре да бяха включили и "От утре" така или иначе някои песни са от зимата. Сигурно ще е в "Payner Summer Hit"' 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Някой знае ли коя е тази песен, на която явно Десислава ще й издава кавър? https://instagram.com/stories/desislavaofficial/2836438533981024760?igshid=MDJmNzVkMjY= Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 План Б откъде е крадена, че изтървах.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари