Lelqtian Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Браво на Доня Деса. Нареди се с хит и тая година. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Фики с близо 300к на 9-тия ден ? Това сигурно не го беше правил от сто години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 12 минути, Covidche каза: @plambata След седмица пак ми ги покажи. 23к не е голяма гордост, при все че половината жанр я сподели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 час, Covidche каза: Събота: Галин и Симона окупират върха с над 300К 1. Галин и Симона - Трезора 303К 2. Фики - Отпусни се 293К 3. Камелия, Торино и Пашата 140К 4. Преслава и Константин 140К 5. Вирго, Fyre и Emil Trf - Паралия 94К ----------- Много силна събота за всички, Дилан и Алисия дебютират на 8-мо място с 83К, всички песни в ТОП 15 са с над 50К гледания за деня. Силна е за Фики, другите са направили нормалните гледания. Не бяха ли и другите дни с 140К? Г***л по-добре не го пиши с тоя купен трафик. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 13 часа , Emanuela.Carey каза: Емрахчо флексва, че кара колата която му е купил тате Тони с 200 км/ч. Дано шофьорските му умения с купената книжка са поне малко на нивото на способностите му с Facetune. Тъкмо ми попадна това как си е Фотошопвал плочици и някак си е разбутал зърната 🤣 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 10 часа , Stela каза: На Преса "От утре" е доста вървежна по партита. Вече за пореден път го забелязвам. Особено в по-пиянската и емоционална част на вечерта. ВНЛ още се пуска и приема супер. На Фики-Кики - "Отпусни се" е избухвация. Ретро - Деса, Анелия, Слави, Азис, Жоро Любимеца, Камелия. Новата версия на "Две сърца" се харесва доста. От Алфите - Симона с двете самостоятелни. Последния път като ходих на дискотека пускаха ВНЛ ПЕТ ПЪТИ. Не смятам да я слушам пак в скоро време. Иначе от година насам си върти стандартната ротация Автомата, Аномалия, Турболенция, Ти не си за мен - сега масово вкарват в нея От утре, Подводница и Deja vu. Също правят проби за новата песен на Малката, но като чели хората я ползват за bathroom break. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 DSTV преди малко 🤣 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Ами не знам, аз слушам само 1 песен (освен на СИмона другите дори не ги чух целите, на Ема Бокса не знам какво се пее в тях - кълна се): 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 4 минути, Covidche каза: @Willy Един Галин, дето го пишеш отписан от бая време, с последната си соло песен вече кой поред ден прави към 60К. За 11 дни е направил 1 милион, дори и той се представя добре. Или и на нея е купил гледания? Е милион за 11 дни фт Преслава, която в момента има успешна песен, хит ли е?! Гледай как след първия месец забива тотално както всичко на Алфа от Пак насам. Отписан е с право. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Ами не знам, аз слушам само 1 песен (освен на СИмона другите дори не ги чух целите, на Ема Бокса не знам какво се пее в тях - кълна се): оцени този хит сега! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 57 минути, Just_Me каза: DSTV преди малко 🤣 Ами честита! ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, Covidche каза: asylum скочи на bandwagon-а с песента "Отпусни се". 😂 В края на годината ще може да се перчи, че любимата му песен е най-големия хит за годината. ma super e be, много свежa и позитивнa ❤️ 1 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Обаче клипа на ''Отпусни се'' е доста криндж. Фики този път реши да не се съблича, но да облизва торта. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Току що, -A. каза: Обаче клипа на ''Отпусни се'' е доста криндж. Фики този път реши да не се съблича, но да облизва торта. 6 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Даниел Ганев вече няколко години тресе сръбската музика. Това се превръща в голям хит там. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 20 минути, Covidche каза: Ми какво да прави, явно се котира... Аз още недоумявам как тази песен прави по 300К на ден в България през 2022 година..? но ти харесваш Шефката, беше още по-мазна 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 6 минути, Covidche каза: Ще помоля потребителя also known as :::името на жената на Фред Флинстоун в мъжки вариант::: да не ми дава палци надолу, за да не взема точилката и да го почна по гърба и седалищната част. На такива изсмучени насила оправдания в форма на аргументи за най-жалкият певец в последните 3-4 години - какво да реагирам?!☠ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Разбрахте ли? Емануела с нов лейбъл, влиза в конкуренция с „Пайнер“ Емануела ще търси нови таланти. Красивата изпълнителка е част от нова музикална компания, която ще се казва РА Мюзик. Фирмата, която ще търси нови звезди, е създадена преди броени дни. Продуцентският екип се състои от известната певица Емануела и колегата й Александър Попов, по- известен в средите като Супер Саш. Двамата работят от години заедно и зад гърба им седи едно истинско приятелство. Освен това преди месеци създадоха и съвместен дует, пише „Телеграф“. От изданието се свързаха с партньора й Александър Попов, който коментира идеята за създаването на новата продуцентска компания. „От известно време обмисляме да създадем такава фирма. С текстописеца Петър Петров и Емануела работим успешно дълги години. Най-много се мотивирахме, след като започнахме да развиваме много успешно кариерата на младата звезда Антонио. Това ме накара да си мисля, че бихме могли да се справим толкова добре и дори още по-добре, ако създаваме нови звезди“ – разказа Супер Саш. Той допълни още, че в началото на месец юни им предстои да направят и първия голям кастинг в търсене на нови звезди за музикалната си компания. „Жанрът, върху който сме се съсредоточили, ще е т.нар. комерсиален попфолк. Този стил музика ни е добре познат и сме силни в това. България е пълна с много талантливи млади хора, които имат нужда от правилна подкрепа и много работа, за да успеят, и ние ще им помогнем именно в това“ – споделя още Попов. Емануела е поредната фолк звездата, която ще бъде конкуренция на Митко Димитров – Пайнера. С музикални лейбъли са вече колегите й Меди и Галин, а от „Блиц“ издават, че Теди Александрова също е в подготовка на стартиране на своя компания. https://signal.bg/емануела-с-нов-лейбъл-влиза-в-конкурен/ Хайде да се записваме! 1 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Фики наистина изкара огромен късмет. Той самостоятелна песен с такива гледания имал ли е изобщо дори като беше на върха? Ситуацията ми напомня на тази с Яница когато след няколко флопа пусна най-големия си хит - Въртележката. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 3 часа , plambata каза: След седмица пак ми ги покажи. 23к не е голяма гордост, при все че половината жанр я сподели. Доника например също прави 25К на втория ден, а уж песните и са с повече гледания като цяло. Нейната песен я рекламира пък Галена. Това е шанс да забележат Симона и е първата и песен с такова звучене. Не сме очаквали някакви гръмки гледания, но при следващи проекти може да е по-добре. Ще видим. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 2 часа , Willy каза: Силна е за Фики, другите са направили нормалните гледания. Не бяха ли и другите дни с 140К? Г***л по-добре не го пиши с тоя купен трафик. Тик ток прелива от песента на Галин и Симона. Споделят десетки сторита с хора, които имитират танца от клипа и се кефят. Това дали е купено и ако нямаше интерес дали толкова хора щяха да го правят? Ти понеже не харесваш Галин и автоматично отричаш факта, че нацелиха хит. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 2 часа , Just_Me каза: Тъкмо ми попадна това как си е Фотошопвал плочици и някак си е разбутал зърната 🤣 Емрах е мъжката фотошоп версия на Андреа във фолка. 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 2 часа , Covidche каза: @Willy Един Галин, дето го пишеш отписан от бая време, с последната си соло песен вече кой поред ден прави към 60К. За 11 дни е направил 1 милион, дори и той се представя добре. Или и на нея е купил гледания? Изобщо не е отписан Галин като гледам претъпканите му участия и как пеят песните и се дерат. В последно време нямаше хит с големи мащаби, но сега явно успя да попадне на такъв. Ако щеше да купува трафик, защо не купи и на предишните песни? Просто във форума е постоянно оплюван и сега е по-изгодно да се обвини, че купува. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 8 минути, Covidche каза: Имаше една "Вертолета". Пусна я около "Пей сърце" и "Няма да ти пиша" и смаза. Мисля, че даже правеше повече гледания от хита на Преслава. Песента беше соло и пак няква мазна и бърза. Последно там си спомням, че дънеше по 250К-275К на ден бая време, но това го надминава. А да ама Вертолета беше далеч по добър кючек от това новото извращение. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 10 минути, Covidche каза: Доника е тотално отритната след излагацията й в дуета с Десита. Той е само мой. - Виж се, ма дъска, бягай в отбора по гребане. Тотал излагация и като цяло Доника си мисля, че би била топ име на планетата на конете. Да, ама Десита ще се оправи от излагацията. Два-три яки дуета с Галин, Лида, Симона и ще си върне позицията. Но Доникааа.. тя трябва дует с кон да направи. Поне ще си приричат в клипа. 🐴😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари