Hurricane Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 24 минути, Гальо каза: Прес беше на лайв. Каза че са в много добри отношения с Галена. Получила е предложение да бъде пак треньор в Гласът на Бг, но е отказала. Няма планове да напуска Пайнер. С Камелия не били скарани. Не знам дали каза нещо друго интересно Каза още, че мисли за нов албум, но нищо не обещава на този етап. Балада от Драганински чакала и се избъзика, че ще звъни на Оцко за нова песен. За Гласът на България каза, че е отказвала многократно, защото няма време - снимките били в разгара на лятото. Азис се включи от нищото с неадекватния въпрос "Как изкара Гергьовден?"... Прес го отрази чак след 10 минути, защото някой друг беше написал, че Азьо е в лайфа. За Деси Слава можела да каже само хубави неща. Изсмяха се задружно с Павел на въпроса за новите недъзи в Пайнер. Общо взето лайфът беше топ. Отговори на почти всички интересни въпроси. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 минута, Hurricane каза: Каза още, че мисли за нов албум, но нищо не обещава на този етап. Балада от Драганински чакала и се избъзика, че ще звъни на Оцко за нова песен. За Гласът на България каза, че е отказвала многократно, защото няма време - снимките били в разгара на лятото. Азис се включи от нищото с неадекватния въпрос "Как изкара Гергьовден?"... Прес го отрази чак след 10 минути, защото някой друг беше написал, че Азьо е в лайфа. За Деси Слава можела да каже само хубави неща. Изсмя се на въпроса за новите недъзи в Пайнер. Павел също. Общо взето лайфът беше топ. Отговори на почти всички интересни въпроси. Защо да е майтап? ''Режим неприлична'' е от най-яките парчета за 2010-2020. Би било яко пак да пусне нещо от него. Иначе за Пашев каза нещо от сорта: ''АКО МИ ПРЕДЛОЖИ силно парче, защо не?''. Кралицата не ходи при авторите, чака те да дойдат. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Топ трак от морето и сушата на попфолка - МАГДА! Супер припев. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 4 минути, -A. каза: Защо да е майтап? ''Режим неприлична'' е от най-яките парчета за 2010-2020. Би било яко пак да пусне нещо от него. Иначе за Пашев каза нещо от сорта: ''АКО МИ ПРЕДЛОЖИ силно парче, защо не?''. Кралицата не ходи при авторите, чака те да дойдат. Да, нищо лошо не казвам за Оцко, нито пък тя се изказа зле за него. Просто я питаха много за песен от него и тя каза нещо от сорта на "Е, сега ще му звънна, да поръчам песен". За Пашев изпуснах да напиша, но каза, че много го харесва и че ако ѝ предложи яко парче, ще го направи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 6 минути, -A. каза: Защо да е майтап? ''Режим неприлична'' е от най-яките парчета за 2010-2020. Би било яко пак да пусне нещо от него. Иначе за Пашев каза нещо от сорта: ''АКО МИ ПРЕДЛОЖИ силно парче, защо не?''. Кралицата не ходи при авторите, чака те да дойдат. Личи си. Затова накрая пусна Шушанита и кавър на Мара. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 4 минути, -A. каза: Топ трак от морето и сушата на попфолка - МАГДА! Супер припев. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Прочетох доста коментари тук... Всеки дава мнения за песента на Камелия и П&Т , но едно нещо никой не отбелязва. . След 25 години ,Камелия е най адекватната и хитова певицата. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 3 минути, asylum каза: Съжалявам, но след Магда не върви! Излъжи пред всички тук, че много ти харесва и т.н. за да кликнат и да трупнат гледане на Магде. Много се труди клетата а не оценяват траковете и! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 3 минути, Covidche каза: @Stela Галин и Симона вчера с 200К, качват за пореден ден. Според теб има ли купени? То напоследък гледанията са странни, на Галин и Симона не съм я чувал никъде, не се усеща грам като хит, гледанията се трупат трупат. С Фики ми е същото, хит е, но тези гледания са нереални, по другите стрийминг платформи е на смешни места. За тези гледания трябвяше да е хит като “ВНЛ”, която покори веднага всички класации навсякъде. С тези съмнения и знаейки Стораро колко са мизерни и как никой не брои Фики за жив, съм почти сигурен че е пазарувано яко 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 49 минути, Гальо каза: Прес беше на лайв. Каза че са в много добри отношения с Галена. Получила е предложение да бъде пак треньор в Гласът на Бг, но е отказала. Няма планове да напуска Пайнер. С Камелия не били скарани. Не знам дали каза нещо друго интересно Някой ако намери запис от лайфа, моля да сподели 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Ето нали някой беше питал за Адам и Десита Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Хайде на хита!🥵 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 39 минути, Гальо каза: То напоследък гледанията са странни, на Галин и Симона не съм я чувал никъде, не се усеща грам като хит, гледанията се трупат трупат. С Фики ми е същото, хит е, но тези гледания са нереални, по другите стрийминг платформи е на смешни места. За тези гледания трябвяше да е хит като “ВНЛ”, която покори веднага всички класации навсякъде. С тези съмнения и знаейки Стораро колко са мизерни и как никой не брои Фики за жив, съм почти сигурен че е пазарувано яко На Фики най-вероятно е огромен хит сред ромите. Беше в тренда на 5 държави. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 час , Stela каза: Е по принцип един човек може да гледа клипа много пъти, но да го лайкне само веднъж. 😁 Да, само при него стават тия аномалии. Стига оправдания хаха. Те миналата година пускаха клиповете като реклами в ютуб и този период правеха по 300к и после падаха на 100 и по-малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 2 часа , Stela каза: Ако наистина не са си уредили нещата нека си ги съдят, никой не казва обратното. Реално аз официално изявление по темата от албанците не съм чула. Ама как, в New York Tımes излязаха с манифест, а утре ще дават пресконференция пред BBC, CNN и Al Jazeera. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 9 минути, Willy каза: Да, само при него стават тия аномалии. Стига оправдания хаха. Те миналата година пускаха клиповете като реклами в ютуб и този период правеха по 300к и после падаха на 100 и по-малко. Галин и сега е пуснал реклама на "Трезора" в Тубата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 57 минути, Covidche каза: И аз така мислех, но песента му се намърда в Тренда на няколко държави, явно турците из европа я надушуха, защото се подвизаваше в немския и нидерландските трендове и още някъде. Едва ли точно турците в Европа го слушат това. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Добре че е бил тик ток,за да може тази бруталка най-сетне да натрупа гледания.🥰 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 час , Гальо каза: То напоследък гледанията са странни, на Галин и Симона не съм я чувал никъде, не се усеща грам като хит, гледанията се трупат трупат. С Фики ми е същото, хит е, но тези гледания са нереални, по другите стрийминг платформи е на смешни места. За тези гледания трябвяше да е хит като “ВНЛ”, която покори веднага всички класации навсякъде. С тези съмнения и знаейки Стораро колко са мизерни и как никой не брои Фики за жив, съм почти сигурен че е пазарувано яко Всъщност канала на Алфа мюзик го посещават много деца. В момента те имат най-голямата детска аудитория в българската музика изобщо. Децата правят най-голямата гледаемост в YouTube в световен мащаб, защото могат да въртят клипа и 1000 пъти без да им омръзне. Започнаха ротация на песента по заведенията, но според мен гледания идват и от това че Галин е платил на голям брой инфлуенсъри да си качат сторита с песента, което означава още гледания от дечковци. Иначе не е изключено да има купени гледания, защото Алфа флоповете забоксуват след 1-2 милиона, но купени гледания не вкарват песента в Трендинг. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 2 часа , Гальо каза: Ето нали някой беше питал за Адам и Десита Прясна Деса се аутна като транс, ши-мейл или където точно се пада по тая скала, та колко му е ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Избухваме ли? Или се правим всички на шах и мат? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 4 часа , Covidche каза: Според вас Лина и Дженифър някой ден могат ли да бъдат конкуренция на Преслава и Галена? Или по-скро ще останат на ниво Юнона и Кейти Пери. Не знам. Юнона и Кейти Пери ги знам кои са и съм слушала техни песни, а на тези двете даже не си я пуснах. Хубава ли е? 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 4 часа , Lelqtian каза: Личи си. Затова накрая пусна Шушанита и кавър на Мара. Трябваше да изпее "Носолита" и да възпее новите носове в поп фолка. Поне щеше да им стане химн. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 3 часа , Covidche каза: @Stela Галин и Симона вчера с 200К, качват за пореден ден. Според теб има ли купени? Не мисля, че са купени предвид сензацията в тик ток. Днес пак гледах колко сторита беше качила Симона на тийнове, които танцуват на песента. Не знам дали трябва да съдя само по това, но пак е накакъв фактор. Клипчетата от участията също. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 3 часа , Olay каза: Ама как, в New York Tımes излязаха с манифест, а утре ще дават пресконференция пред BBC, CNN и Al Jazeera. Все нещо можеше да изкоментират в профилите си например. Както казах то ще си покаже. Ако има нарушение на правата им да си ги съдят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари