FikLena Публикувано на Май 6 Report Share Публикувано на Май 6 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Кама смаза! Парчето е супер, а самата Камелия изглежда страхотно във видеото, супер свежа. Пайнера сигурно си умира от яд, че все пак хитрушата успя по някакъв начин да припомни официално "Луда по тебе". Не съм сигурен, че този включен семпъл задължително означава, че правата са вече у Кама - нали имало някакво ограничение до няколко секунди, които може да се семплират свободно. Дано правата вече са си в нея все пак. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Песента е супер и веднага ме грабна и ми харесва много определено трябва повече песни да се правят с това регетон звучене. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Много лека, приятна, хубава песен! Харесва ми, че е използвала елементи от "Луда по тебе", доста хитър ход! Но песента определено си я бива! Видеото и то е приятно. Типично лятна песен. Не очаквах кой знае какво предвид тандема, но Камелия определено ми изпъква повече от другите и прави песента, пък тоя елемент от "Луда по тебе" просто размазва! По-скоро Камелия трябва да е водещата фигура в тази песен! Много ми хареса! Просто браво! Доста добра година за Камелия! "Двама непознати", тази песен и дано тази година пусне още някоя! Надмина очакванията ми! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Изключително малоумен текст,който проваля шансовете тая песен да е един от хитовете на лятото. Ако не почнат да я въртят по поп радиата и телевизиите го виждам като флоп това. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Сериозно ли я писаха за авторкса тая песен? Готов хит са опропастили. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 1 час , xroflx9 каза: Изключително малоумен текст,който проваля шансовете тая песен да е един от хитовете на лятото. Ако не почнат да я въртят по поп радиата и телевизиите го виждам като флоп това. City са я постнали, вероятно ще я въртят. https://www.facebook.com/151903361501935/posts/8131513583540833/?app=fbl 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Хит ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Ъм, не. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Яка е. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Много яко зарибява. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 9 часа , ANGEL каза: Сериозно ли я писаха за авторкса тая песен? Готов хит са опропастили. Еми ... авторско си е пришият няколко ноти тук там от Луда по тебе, пък и да не се чудят хората коя е русата никому неизвестна метла от народа в клипа. Иначе и песента, и текста, и изпълнението е ужасно, просто ужасно. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Буквално всичките им песни са еднакви, просто добавят различен женски вокал. Крайно скучно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Има брутален зарибяващ фактор. Ще се развие като голям хит, според мен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Video unavailable This video has been removed by the uploader 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 29 минути, FikLena каза: Video unavailable This video has been removed by the uploader Явно албанчетата са ги заплашили и са го свалили собствено ръчно двамата тъпаци Тъпино и Пъшко 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 @Blueberry 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Току що, asylum каза: @Blueberry Ee тази съм я слушала още като излезе, но не я броя за чалга 😘 Мегахит и топ песен, cultural reset, колкото и да е крадена 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.