Marin Публикувано на Май 7 Report Share Публикувано на Май 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Нищо особено! Тази нямаше ли и някаква друга песен "Не ме заслужаваш"!? Да ги излъжем, че ще я слушаме! Те сами са се излъгали вече, че са направили дуета на годината! 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Тая не се пишеше Чиба, Джия или нещо от сорта? Кога си е сменила заглавието? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Много е яко да дебютираш с флоп, а? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Някой в Derma Act ѝ е нацъкал филъри по Hit Mix template и я пуснали да пее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 @Marin, моля те да оправиш заглавието, че ми бърка в здравето 😄 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 преди 4 часа , Just_Me каза: @Marin, моля те да оправиш заглавието, че ми бърка в здравето 😄 Не мога не ми позволява редактиране на заглавието - DEA x VESSOU - IZLAJI ME 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Мале тоя траверс какъв е с тоя глас и селяндура не се отказва ей 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Тази е много красива, но определено не очаквах такъв глас хъхъ. На Весо частите ми харесват много, май-по-добре щеше да е солова. Иначе е една от най-добрите песни, които изслушах днес. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.