asylum Публикувано на Май 8 Report Share Публикувано на Май 8 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Топ! въпреки че според битието на Софка, за съжаление, ревнува Гринго ъф ал пийпъл? На коя песен е кавър, нещо не сещам веднага? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 3 минути, Lelqtian каза: Топ! въпреки че според битието на Софка, за съжаление, ревнува Гринго ъф ал пийпъл? На коя песен е кавър, нещо не сещам веднага? На мен ми прилича на тази: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 8 Author Report Share Публикувано Май 8 Супер е! Вкус, стил, класа! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Много немелодично... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Отначало като видях тънбнейла си помислих, че е няква ретро песен Яка гръцка музичка, Софка се сети да пусне нещо такова най-накрая, стига с тия кифли фафли и тъпотии Продуцент: СОФИ МАРИНОВА МЮЗИК Какво стана с Lorenzo Music 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Много яка песен! Браво! Това е СОФКА!!! ❤️ 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 След гърмиш тази песен ревнувам те ми идва по слаба. Но много ми прилича песента им ревнувам те на - Dj Simos - Gyrise Agapi Mou. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Още на първия куплет я познах веднага, защото "Жар върху лед" ми е любимата песен на Биляна, както и всички други нейни, а като започна и припева 1 към 1 се стъписах, защото друг човек е посочен като композитор, аранжор и мастър на Софка, а на Биляна е на Ангелос Сароглу! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Софка не пусна ли миналата седмица песен? С нищо не се запомни тая песен.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 9 часа , BeSeN_FeN каза: Още на първия куплет я познах веднага, защото "Жар върху лед" ми е любимата песен на Биляна, както и всички други нейни, а като започна и припева 1 към 1 се стъписах, защото друг човек е посочен като композитор, аранжор и мастър на Софка, а на Биляна е на Ангелос Сароглу! Циганска работа.. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 14 часа , BeSeN_FeN каза: Още на първия куплет я познах веднага, защото "Жар върху лед" ми е любимата песен на Биляна, както и всички други нейни, а като започна и припева 1 към 1 се стъписах, защото друг човек е посочен като композитор, аранжор и мастър на Софка, а на Биляна е на Ангелос Сароглу! Аз също веднага се сетих за "Жар върху лед", същата песен със забързан аранжимент! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Тъпа е. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Приятна песен - на фона на еднотипния комерс, който се бълва от всички, е глъдка свеж въздух. В клипа Софка е потрес. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Нескопосаната кражба на Софка поне ме присети за тази страхотна песен на Биби Ориджинъл. Вижда се коя от коя копира, т.е. коя е по-голямото име от двете! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 @Blueberry 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.