Lelqtian Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 Португалия - в първата половина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Меле, Бг или Дания само ти и Блу мислехте че имат шанс. 😕 Рок музиката не е умряла, просто това бяха две крайно скучни песни. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 6 минути, Lelqtian каза: Моника е кралица. И също ще е във 2рата половина. определено беше пияна или надрусана 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 3 часа , FikLena каза: Хайде готов съм! ТИ СИ ИКОНААААААААААА 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 преди 1 минута, FikLena каза: определено беше пияна или надрусана Кралицата си е кралица! Вилнюс 2023! Норвегия първа половина Гърция - втора. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 Украйна - първа половина на финала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Ужасен полуфинал. Вероятно най-слабият, който съм гледал от 2005 насам (не помня от коя година започнаха полуфиналите). Не познах само Исландия. Както вече съм писал - България нямаше никакъв шанс. Твърде равна песен, аутсайдер по залози - никое жури не би си сложило главата в торбата, за да ни подкрепи. Освен това тази песен няма потенциал да пожъне успех сред диаспората ни, защото обществото не одобри бг представителството. Албания беше потресаваща. Песента е пълен траш - почва лирично, става чака-рака, певицата пищи неудържимо - РА, Юръп, ААА. Започна с някакви балетни стъпки, облеклото - напълно несъобразено с формите на Ронела, пеньоар, който убиваше иначе хореографията, която са взели от 2005. В долната си част закраткоо провидях памперс. Логично - не се класира това недоразумение. Другото след нея беше Австрия. Песента беше не лоша, в студиен вариант, но живото изпълнение криволичеше, певицата - неадекватна, леко напомняща на франкещайн между Пипи дългото чорапче и мащехата на Хензел и Гретел. По душа се раздаваше като Петя Буюклиева. А и подвикванията към публиката са крайна мярка, която винаги води до некласиране, защото излъчва неувереност. Това важи както за Австрия, така и за Албания. Много се зачудиха на Швейцария. Аз очаквах да мине напред. Песента се вписва идеално в микса от класирали се. Също така песента не е лоша, макар да е балада. Ужасен компютърен ефект, прожектор ли беше, вероятно опит да възпроизведе "сълза" - беше катастрофален, но пък другите ефекти бяха минималистични. Най-голямото оръжие на швейцареца беше ползването на психологически похват - забележете начина, по който накланяше главата си. Често се свързва с доверието. И все пак да си кажем, че журитата биха харесали Швейцария, отколкото Албания. Според мен точно те бутнаха и Исландия към финала. Нямаше изненади за останалите. Като заключение: единствено Украйна изпъкна. Останалите бяха далеч от нея. Дори Норвегия прозвуча като радио фон. Нито е достатъчно пародийно, за да осмисля подобни костюми, нито е песен, която ще помним дълго. Холандия: добре, че пусна сълза накрая. Имаше някои фалшиви тонове, но те старателно се покриваха от беквокалите. Особено на УУУ-ААА частта. Въй, нещо не се получи заключение. Да мина и другите набързо: Португалия изпъкна на фона на всичко друго. За мен най-голямата питанка е на какво отгоре Гърция се води фаворит? Нито песента е нещо кой знае какво - призив да умрем заедно с изпълнителката (вероятно от скука), дамата е облякла балната си рокля, която от някои ъгли, бих се заклел, приличаше на мошама. Пълна безвкусица. Арменката би нашата Виктория по широки дрехи, изглеждаше като на пътешествие из Сибир с това палто. Освен песента и доброто изпълнение, другото беше на ниво постановка в училищен театър. Поне прилични декори бяха сътворили. Нещо не схванах какво символизира леглото, но както и да е. Латвия също отлетя. Дори смятам, че е в дъното на вечерта. Нищо че според залозите беше на ръба да се класира. Нямаше логика и Литва, и Латвия да минат напред. При Литва има приятна песен с добро артистично присъствие. Отличително. Не съм имал никакво подозрение, че ще отпадне. Все си мислех, че рокът ще изгрее в този полуфинал. По-скоро очаквах Дания да успее за финал, но предвид, че Холандия и Норвегия бяха фаворити, беше по-скоро надежда. Хърватия беше над очакванията ми, дори за миг помислих, че има шансове да се класира. Няма да се учудя да е пред нас. Молдова спечели от разнообразието и етно мотивите. Добър коз. Само 2 балкански страни се класираха, това отваря опасен луфт за следващия полуфинал. Може би 3 ще минат в четвъртък. Ясно е за Кипър и Сърбия. Дали пък Румъния няма да се завърне? Но това е само догадка. Румъния ще трябва да обори Израел, щото са в един таргет за LGBT аудитория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 Молдова - 2рата половина. Холандия - Първа половина на финала, нил поа в крайното класиране Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 14 минути, Willy каза: Меле, Бг или Дания само ти и Блу мислехте че имат шанс. 😕 Рок музиката не е умряла, просто това бяха две крайно скучни песни. Казва го фенът на най-умрялата рок песен за сезона. Джезебееееел Уили, ти не беше ли казал, че сладурчето от Словения ще мине Току що, Lelqtian каза: Молдова - 2рата половина. Холандия - Първа половина на финала, нил поа в крайното класиране Тая ми напомня на Белгия от 2017, която завърши четвърта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 Ениуей, ся чета коментари и ми допада тая теория - Украйна евентуално са обрали масата вот на публиката, и съответно класирането е бая базирано на журито и маргинали като Кишинеу Букурещ са се промъкнали. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 преди 7 минути, meleto каза: Ужасен полуфинал. Вероятно най-слабият, който съм гледал от 2005 насам (не помня от коя година започнаха полуфиналите). Не познах само Исландия. Както вече съм писал - България нямаше никакъв шанс. Твърде равна песен, аутсайдер по залози - никое жури не би си сложило главата в торбата, за да ни подкрепи. Освен това тази песен няма потенциал да пожъне успех сред диаспората ни, защото обществото не одобри бг представителството. Албания беше потресаваща. Песента е пълен траш - почва лирично, става чака-рака, певицата пищи неудържимо - РА, Юръп, ААА. Започна с някакви балетни стъпки, облеклото - напълно несъобразено с формите на Ронела, пеньоар, който убиваше иначе хореографията, която са взели от 2005. В долната си част закраткоо провидях памперс. Логично - не се класира това недоразумение. Другото след нея беше Австрия. Песента беше не лоша, в студиен вариант, но живото изпълнение криволичеше, певицата - неадекватна, леко напомняща на франкещайн между Пипи дългото чорапче и мащехата на Хензел и Гретел. По душа се раздаваше като Петя Буюклиева. А и подвикванията към публиката са крайна мярка, която винаги води до некласиране, защото излъчва неувереност. Това важи както за Австрия, така и за Албания. Много се зачудиха на Швейцария. Аз очаквах да мине напред. Песента се вписва идеално в микса от класирали се. Също така песента не е лоша, макар да е балада. Ужасен компютърен ефект, прожектор ли беше, вероятно опит да възпроизведе "сълза" - беше катастрофален, но пък другите ефекти бяха минималистични. Най-голямото оръжие на швейцареца беше ползването на психологически похват - забележете начина, по който накланяше главата си. Често се свързва с доверието. И все пак да си кажем, че журитата биха харесали Швейцария, отколкото Албания. Според мен точно те бутнаха и Исландия към финала. Нямаше изненади за останалите. Като заключение: единствено Украйна изпъкна. Останалите бяха далеч от нея. Дори Норвегия прозвуча като радио фон. Нито е достатъчно пародийно, за да осмисля подобни костюми, нито е песен, която ще помним дълго. Холандия: добре, че пусна сълза накрая. Имаше някои фалшиви тонове, но те старателно се покриваха от беквокалите. Особено на УУУ-ААА частта. Въй, нещо не се получи заключение. Да мина и другите набързо: Португалия изпъкна на фона на всичко друго. За мен най-голямата питанка е на какво отгоре Гърция се води фаворит? Нито песента е нещо кой знае какво - призив да умрем заедно с изпълнителката (вероятно от скука), дамата е облякла балната си рокля, която от някои ъгли, бих се заклел, приличаше на мошама. Пълна безвкусица. Арменката би нашата Виктория по широки дрехи, изглеждаше като на пътешествие из Сибир с това палто. Освен песента и доброто изпълнение, другото беше на ниво постановка в училищен театър. Поне прилични декори бяха сътворили. Нещо не схванах какво символизира леглото, но както и да е. Латвия също отлетя. Дори смятам, че е в дъното на вечерта. Нищо че според залозите беше на ръба да се класира. Нямаше логика и Литва, и Латвия да минат напред. При Литва има приятна песен с добро артистично присъствие. Отличително. Не съм имал никакво подозрение, че ще отпадне. Все си мислех, че рокът ще изгрее в този полуфинал. По-скоро очаквах Дания да успее за финал, но предвид, че Холандия и Норвегия бяха фаворити, беше по-скоро надежда. Хърватия беше над очакванията ми, дори за миг помислих, че има шансове да се класира. Няма да се учудя да е пред нас. Молдова спечели от разнообразието и етно мотивите. Добър коз. Само 2 балкански страни се класираха, това отваря опасен луфт за следващия полуфинал. Може би 3 ще минат в четвъртък. Ясно е за Кипър и Сърбия. Дали пък Румъния няма да се завърне? Но това е само догадка. Румъния ще трябва да обори Израел, щото са в един таргет за LGBT аудитория. Кой броиш за балканска страна, та две се класирали? Молдова? А с както точно ти изпъкна Украйна, които имаха крайно скучна ... хореография да кажем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 3 минути, meleto каза: Казва го фенът на най-умрялата рок песен за сезона. Джезебееееел Уили, ти не беше ли казал, че сладурчето от Словения ще мине Тая ми напомня на Белгия от 2017, която завърши четвърта. Казах че искам да минат, не че ще минат. В екстрасенса ги поставих 12-ти. Знаех че трябваше да пиша Исландия пред Латвия, те ми бяха 11 и 10 място, а Швейцария никой не можеше дори и в най-големите си мечти да помисли че ще мине. Така че 8 или 9 от 10 познати, хич не е зле. Джебеле е едно хиляда пъти по-добра и от бг и от дания взети заедно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 преди 2 минути, Lelqtian каза: Ениуей, ся чета коментари и ми допада тая теория - Украйна евентуално са обрали масата вот на публиката, и съответно класирането е бая базирано на журито и маргинали като Кишинеу Букурещ са се промъкнали. Като допълние на същата теория, то съвсем не мисля е случайно како заснети ужасно песни, като Армения и Португалия се класираха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 И аз съм на мнение, че това беше най-слабият полуфинал, откакто гледам Евровизия. Но това го очаквах още като излязоха песните. Още през деня се усетих, че въобще не се вълнувам, че Евровизия започва и по време на полуфинала си обясних защо. Поне 10 от тези песни бих ги сложила на последно място, ако се бяха паднали в години като 2019 например. В крайна сметка фаворитът ми от семито (Латвия) отпадна, а повече ме е яд за скучнотиите, които продължиха и имат потенциала да изядат точки от фаворитите ми на финала - това са Швейцария, Португалия, Исландия и Молдова. Мисля, че EBU може да преосмисли изборът на полуфинали занапред, май това е последното нещо, което куца в концепцията. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Албания не че това щеше да помогне нещо, но какво дъ фак беше частта която им бяха избрали да е на видео докато дават рикъп за гласуване... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Току що, Lelqtian каза: Кой броиш за балканска страна, та две се класирали? Молдова? Да. Знам, че не са, но все пак румънското влияние е забележимо там. Албания, БГ, Словения и Хърватия са аут. От другия са Румъния, Кипър, Сърбия, Черна гора, Македония. От тия ще минат поне 2, а по-вероятно 3. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 преди 1 минута, Willy каза: Казах че искам да минат, не че ще минат. В екстрасенса ги поставих 12-ти. Знаех че трябваше да пиша Исландия пред Латвия, те ми бяха 11 и 10 място, а Швейцария никой не можеше дори и в най-големите си мечти да помисли че ще мине. Така че 8 или 9 от 10 познати, хич не е зле. Джебеле е едно хиляда пъти по-добра и от бг и от дания взети заедно. Между 3те, Джезабел е по-хубава рок песен, но Размус са с най-калпавия вокал между тях Реално, и 3те не стават, както би казала г-жа Президента на Републиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 3 минути, Willy каза: Казах че искам да минат, не че ще минат. В екстрасенса ги поставих 12-ти. Знаех че трябваше да пиша Исландия пред Латвия, те ми бяха 11 и 10 място, а Швейцария никой не можеше дори и в най-големите си мечти да помисли че ще мине. Така че 8 или 9 от 10 познати, хич не е зле. Джебеле е едно хиляда пъти по-добра и от бг и от дания взети заедно. Не е така. Аз си я сложих 9та. Даже мисля, че Латвия е била последна на полуфинала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Току що, meleto каза: Да. Знам, че не са, но все пак румънското влияние е забележимо там. Албания, БГ, Словения и Хърватия са аут. От другия са Румъния, Кипър, Сърбия, Черна гора, Македония. От тия ще минат поне 2, а по-вероятно 3. Кипър и Сърбия са 100% in. От гейките макс за 1 ще има място. Говоря за Румъния, Израел, Сан Марино и Австралия. Току що, meleto каза: Не е така. Аз си я сложих 9та. Аз даже мисля, че Латвия е била последна на полуфинала. Дания или Хърватия според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 10 минути, Lelqtian каза: Ениуей, ся чета коментари и ми допада тая теория - Украйна евентуално са обрали масата вот на публиката, и съответно класирането е бая базирано на журито и маргинали като Кишинеу Букурещ са се промъкнали. Публиката пак дава 12, 10 и т.н. точки. Ако от България са влязли да речем 100 вота за Украйна и 1 за Армения, Украйна получава 12 точки, а Армения 10. По-скоро телевота се е разкъсал между погребани от журито песни (Австрия и Албания) и фаворити като Украйна и Холандия, та затова минаха жури плийзъри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 преди 2 минути, meleto каза: Да. Знам, че не са, но все пак румънското влияние е забележимо там. Албания, БГ, Словения и Хърватия са аут. От другия са Румъния, Кипър, Сърбия, Черна гора, Македония. От тия ще минат поне 2, а по-вероятно 3. По тая схема ти вкара почти цяла Европа в Балканите ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Оставете бозите, може ли да говорим как Литвания беше най-бруталният цялостен пакет тунайт. Всичко беше перфектно, толкова пасващ перформънс, а за изпълнението да не говорим - по-добре от студио версията. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 2 часа , FikLena каза: Ох разплака ме S10! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 1 минута, Blueberry каза: Публиката пак дава 12 точки. Ако от България са влязли да речем 100 вота за Украйна и 1 за Армения, Украйна получава 12 точки, а Армения 10. По-скоро телевота се е разкъсал между погребани от журито песни (Австрия и Албания) и фаворити като Украйна и Холандия, та затова минаха жури плийзъри. Албания беше далеч по-добре на жури шоу. Няма да се изненадам ако там е рангирана по-високо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 преди 3 минути, meleto каза: Не е така. Аз си я сложих 9та. Даже мисля, че Латвия е била последна на полуфинала. Разбрахме че си познал Швейцария. Това продължава да не оправдава класирането им на финала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари