Emanuela.Carey Публикувано на Май 13 Report Share Публикувано на Май 13 (редактирано) Излезе ми тази песен във Facebook, първоначално си помислих, че ще е някаква пълна тъпня, но взе че ми хареса 🫢 Имам чувството че ми няпомня на някоя друга песен, но не мога да се сетя коя… Ако я бяха дали на Цуци Янева или накоя друга пайнерска леля щеше да е хит. Редактирано Май 13 от Emanuela.Carey 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Много добра песен браво и на двамата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Обаче песента е добра и ако я беше изпяла някоя друга щеше да се получи! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Хареса ми, но пак ми напомня на други песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.