DevilWish Публикувано на Май 14 Report Share Публикувано на Май 14 Музика и аранжимент: Йорданчо Василковски - Оцко Текст: Николай Гурманов Режисьор: HМM Team Оператор: Любомир Костов 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Кой позволява на Оцко да копира така песни на Ганев още? Инструментала почти 1:1 с на Ти не си за мен 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Не е лоша песента но кофти се чува все едно е демо. и колко то и да се мъчат да копират ганевият стил не могат. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 19 минути, lucellent каза: Кой позволява на Оцко да копира така песни на Ганев още? Инструментала почти 1:1 с на Ти не си за мен Ти мани Оцко - той е нагло парче. Ама Ася, дето уж много уважава колегите си, глуха ли е? Вече втора песен с нейно участие... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Хитово звучи. 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Изненада ме, че пускат дует. Песента е добра, ще видим дали ще им се получи. Dillan най-накрая започна да пуска нови песни! Дано по-често го прави! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Като изключим гадните високи и гадния мастеринг на Оцко бива.Типично за Оцко индийско дращещо гадно звучене. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Гурманов тоя път не се е изложил с текста, не мога да повярвам. Само дето винаги след песен, обработена от Оцко, търча до аптеката за аналгин, тъпото маке така и не се отказа да спре да се прави на микс инженер. Гласът на Дилън ме кефи много! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Топ парче! Алисиня по принцип трудно я търпя, но тук е поносима. Дано им се получи хит и Дилън да се активизира, има много хляб в този глас. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Дилян има убийствен глас и тембър... Дано се завърне постоянно. Не е лоша песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Много як дует се е получил.Дилан е с хубав плътен глас и много добре се приливат с на Алисия.Най-любимо ми е изпяването на Алисия,въздейства ми много повече нейният глас. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Алисия явно окончателно вече е дуетен изпълнител. На Дилан частите ми харесват повече, песента е някакво средно ниво, очаквах доста по-силна композиция и текст. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.