FolkEmpire Публикувано на Май 14 Report Share Публикувано на Май 14 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Айде пак тая Тенекия, имитация на Ганев+Драганински.... И копие на онази на Диона с балета от педали. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Хич не ѝ ходят такива мазнотии според мен... много под "Мъже милиарди" (то това даже сигурно не е реален сингъл, просто ще го върти по дискотеките) 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Хитов хит! Фaтме и Фики ме обнaдеждихa, че жaнрът ней умрел! 1 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Мислех си, че отдавна са ми минали годините да се кефя на абитуриентски песни, но... Десислава ме разби. Изобщо не е по моя вкус и не знам дали ще я слушам в дългосрочен план, но много други ще я слушат. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Много ме кефи как Деса свенливо обяснява в интервюта, че почти я е срам от някои парчета, които е изпяла в годините, и после пуска тази хитачка. Това двуличие го могат само кралиците! Песента ще се наложи, зарибявка е, изпяването е топ. След "Токсичен" за втори път ме впечатлява кака Джес в последно време. Дано и сега пробие в Индия. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Тази песен ми харесва и вече всички DJ-Й щея пускат по балове те този път Асенов извади хит. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Десо, Десоооо, албум в Испания щеше да издаваш, Десо. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Дъно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Тъкмо взех да и симпатизирам след това интервю при Мон Дьо, където орева орталъка, че искала да прави стойностни песни, а сега пуска този боклук? Толкова е жалко, че талант като Десислава, пуска подобни бълвочи на ниво Юнона, че не е истина. И за това ли трябва да и свалим шапка? Че за пореден път си плюе на кариера, име и големите претенции за актуална вече 30 години? Е, мерси. Ако това е цената, която Глория и Райна например трябва да плащат, за да са уж актуални - благодаря. По-добре некомерсиални песни, отколкото такива излагации, които няма да се помнят след 2 месеца. Дъно и потрес. Ебаси ангелския глас.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 3 минути, GSA каза: Тъкмо взех да и симпатизирам след това интервю при Мон Дьо, където орева орталъка, че искала да прави стойностни песни, а сега пуска този боклук? Толкова е жалко, че талант като Десислава, пуска подобни бълвочи на ниво Юнона, че не е истина. И за това ли трябва да и свалим шапка? Че за пореден път си плюе на кариера, име и големите претенции за актуална вече 30 години? Е, мерси. Ако това е цената, която Глория и Райна например трябва да плащат, за да са уж актуални - благодаря. По-добре некомерсиални песни, отколкото такива излагации, които няма да се помнят след 2 месеца. Дъно и потрес. Ебаси ангелския глас.. Queen Yunona пуска само смислени песни, извинете 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 "Мъже милиарди" си се върти по клубовете, трябваше малко да поизчака с тази песен, но щом е за абитуриентите..да има там.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 След песни като "Токсичен" и "Мъже милиарди" това със сигурност не ми хареса! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Тоя хит хит да гърми! Казва си го жената! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Same vibe Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.