Jump to content

Деси Слава - Party Animals

Препоръчани коментари

• FolkEmpire changed the title to Деси Слава - Party Animals

Мислех си, че отдавна са ми минали годините да се кефя на абитуриентски песни, но... Десислава ме разби. :D Изобщо не е по моя вкус и не знам дали ще я слушам в дългосрочен план, но много други ще я слушат.

Сподели в други сайтове

Много ме кефи как Деса свенливо обяснява в интервюта, че почти я е срам от някои парчета, които е изпяла в годините, и после пуска тази хитачка. Това двуличие го могат само кралиците! 

Песента ще се наложи, зарибявка е, изпяването е топ. След "Токсичен" за втори път ме впечатлява кака Джес в последно време. Дано и сега пробие в Индия. :D

Сподели в други сайтове

Тъкмо взех да и симпатизирам след това интервю при Мон Дьо, където орева орталъка, че искала да прави стойностни песни, а сега пуска този боклук? Толкова е жалко, че талант като Десислава, пуска подобни бълвочи на ниво Юнона, че не е истина. И за това ли трябва да и свалим шапка? Че за пореден път си плюе на кариера, име и големите претенции за актуална вече 30 години? 
Е, мерси. Ако това е цената, която Глория и Райна например трябва да плащат, за да са уж актуални - благодаря. По-добре некомерсиални песни, отколкото такива излагации, които няма да се помнят след 2 месеца. Дъно и потрес. Ебаси ангелския глас..

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, GSA каза:

Тъкмо взех да и симпатизирам след това интервю при Мон Дьо, където орева орталъка, че искала да прави стойностни песни, а сега пуска този боклук? Толкова е жалко, че талант като Десислава, пуска подобни бълвочи на ниво Юнона, че не е истина. И за това ли трябва да и свалим шапка? Че за пореден път си плюе на кариера, име и големите претенции за актуална вече 30 години? 
Е, мерси. Ако това е цената, която Глория и Райна например трябва да плащат, за да са уж актуални - благодаря. По-добре некомерсиални песни, отколкото такива излагации, които няма да се помнят след 2 месеца. Дъно и потрес. Ебаси ангелския глас..

Queen Yunona пуска само смислени песни, извинете 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...