Willy Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Финландия и Чехия са ДАЛЕЧ по-добри от тъпата еднодневка на Лорийн. И докато втората нещо не работи на живо или има още много какво да се надгражда за да се постигне ефектът от студио версията, Финландия е страшен брутал и има ненормален бийт. Виждам го като победител реално. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Молдова почва да ме кефи, но има някви твърде Човека вълк вайбс ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 И мен Молдова ме кефи. За първи път, откакто следя Евровизия (предната я харесах чак на полуфинала). Чехия за мен е най-оувърхайпнатата помия тази година (и спасява Израел, но там имам надежди за силно сценично представяне). Аман от псевдофеминистки песни, които реално не казват нищо. Рапът на български е тотален криндж. Финландия не е чак толкова силна, че да спечели - зарибява много, но на финала имаме и жури, не забравяйте. Иначе всяка позиция надолу от топ 3 ще е позорна. Норвегия е много powerful, не забравяйте, че сигурно 70-80% от гласуващите, били те журиращи или зрители, ще гледат песните по максимум два пъти. Лошото е, че полуфиналите са супер неравностойни и хитачките са в първия, а по-умерените са във втория. Даже ми е тъмна Индия кой ще го спечели. Лошото е, че сигурно албанския буламач ще види финал заради това стечение на обстоятелствата. Много харесвам нидерландската песен, ама още отсега съм я прежалила като евентуален non qualifier. Само с телевот (а тя е стил жури плийъзър) и в силния полуфинал, ще е някакво тотално чудо да мине. Моят топ 3 като песни, които да си слушам на слушалките у дома: 1. Швеция 2. Дания 3. Нидерландия Предикции за топ 3/евентуален победител: 1. Швеция 2. Финландия 3. Норвегия С други думи - на юг от Ротердам нищо хубаво. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 преди 11 минути, Blueberry каза: Лошото е, че сигурно албанския буламач ще види финал заради това стечение на обстоятелствата. Сефте. Един път от последните поне 5 години имаха яката песен миналата година, и накрая Ронела изпорти цялата работа със сценичното представяне. Щом е станало топ за топ 3 ... които си въртя напоследък 1 Австрия 2 Франция 3 Чехия Норвегия, въпреки че все още ми харесва, е повече пример за безмислена песен на феминистка тематика. Според мен се забеляза, щото имаше общо 10на песни, вече не е толкова интересна. Топ 3 за евентуални победители 1 Швеция 2 Украйна 3 Франция 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 И какво като има и жури на финала. Все едно Нета, Елени и Шанел не бяха топ 5 и сред журитата. Украйна не печели. 0 шанс този път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 15 Author Report Share Публикувано Март 15 преди 8 часа , Willy каза: И какво като има и жури на финала. Все едно Нета, Елени и Шанел не бяха топ 5 и сред журитата. Украйна не печели. 0 шанс този път. Да, може би ще е със завишена позиция Украйната, но абсурд да спечели. Доволна съм: Слаба е песента като за конкурса, а и на хората им омръзна да са състрадателни. Забравих да кажа, че Биг 5 са екстра тая година, явно това е трендът на десетилетието. Германия естествено е ботъм 3 материал, ама не е зле като песен; Испания на мен ми е неприятна, но виждам, че има хора, които я харесват; Италия след 5 слушания ме зариби; Франция ми дава Ingrid vibes, а Юкей са със супер приятно хитче (макар че според мен ще флопне, но това е друга тема) А Норвегия има право да е феминистка, Чехия и всичките други държави, на чиито езици пеят - не. Това е като всичките пъти, в които Русия праща песни за мир. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 От днес, всички песни са аут, в кратка версия и разширена (плейлиста) в пиннатия коментар под клипа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Ай блейм Фиклена. Montreal 2024. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Цитат 1 Austria Teya & Salena Who the Hell Is Edgar? 2 France La Zarra Évidemment 3 Australia Voyager Promise 4 Czech Republic Vesna My Sister's Crown 5 Moldova Pasha Parfeni Soarele și luna 6 Norway Alessandra Queen of Kings 7 Serbia Luke Black Samo mi se spava 8 Finland Käärijä Cha Cha Cha 9 Belgium Gustaph Because of You 10 Slovenia Joker Out Carpe Diem 11 Germany Lord of the Lost Blood & Glitter 12 Sweden Loreen Tattoo 13 Georgia Iru Khechanovi TBA 14 Portugal Mimicat Ai coração 15 United Kingdom Mae Muller I Wrote a Song 16 Romania Theodor Andrei D.G.T. (Off and On) 17 San Marino Piqued Jacks Like an Animal 18 Armenia Brunette TBA 19 Croatia Let 3 Mama ŠČ! 20 Malta The Busker Dance (Our Own Party) 21 Spain Blanca Paloma Eaea 22 Netherlands Mia Nicolai & Dion Cooper Burning Daylight 23 Switzerland Remo Forrer Watergun 24 Lithuania Monika Linkytė Stay 25 Estonia Alika Bridges 26 Ireland Wild Youth We Are One 27 Albania Albina & Familja Kelmendi Duje 28 Iceland Diljá Power 29 Greece Victor Vernicos What They Say 30 Cyprus Andrew Lambrou Break a Broken Heart 31 Latvia Sudden Lights Aijā 32 Denmark Reiley Breaking My Heart 33 Israel Noa Kirel Unicorn 34 Italy Marco Mengoni Due vite 35 Ukraine Tvorchi Heart of Steel 36 Poland Blanka Solo 37 Azerbaijan TuralTuranX Tell Me More Къде съм сбъркал ... Полското недоразумение трябваше да е на последно място, активно ме дразни, за разлика от беззъбото азербайджанско ентри ... Ениуей, някой ако иска да си направи подредбата по този начин ... Eurovision 2023 Favorites Sorter ESC.GERBEAR.COM Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 Цитат Rank Entry 1 Sweden Loreen Tattoo 2 Norway Alessandra Queen of Kings 3 Denmark Reiley Breaking My Heart 4 Finland Käärijä Cha Cha Cha 5 United Kingdom Mae Muller I Wrote a Song 6 Italy Marco Mengoni Due vite 7 Netherlands Mia Nicolai & Dion Cooper Burning Daylight 8 Moldova Pasha Parfeni Soarele și luna 9 France La Zarra Évidemment 10 Israel Noa Kirel Unicorn 11 Poland Blanka Solo 12 Ukraine Tvorchi Heart of Steel 13 Austria Teya & Salena Who the Hell Is Edgar? 14 Czech Republic Vesna My Sister's Crown 15 Iceland Diljá Power 16 Croatia Let 3 Mama ŠČ! 17 Cyprus Andrew Lambrou Break a Broken Heart 18 Latvia Sudden Lights Aijā 19 Germany Lord of the Lost Blood & Glitter 20 Romania Theodor Andrei D.G.T. (Off and On) 21 Serbia Luke Black Samo mi se spava 22 Belgium Gustaph Because of You 23 Switzerland Remo Forrer Watergun 24 Georgia Iru Khechanovi TBA 25 Estonia Alika Bridges 26 Lithuania Monika Linkytė Stay 27 San Marino Piqued Jacks Like an Animal 28 Armenia Brunette TBA 29 Australia Voyager Promise 30 Azerbaijan TuralTuranX Tell Me More 31 Slovenia Joker Out Carpe Diem 32 Malta The Busker Dance (Our Own Party) 33 Ireland Wild Youth We Are One 34 Greece Victor Vernicos What They Say 35 Portugal Mimicat Ai coração 36 Spain Blanca Paloma Eaea 37 Albania Albina & Familja Kelmendi Duje Не знаех, че Молдова ми е в топ 10, ама явно. Bottom 3 e 100% акуратен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Нищо не ме грабна истински. Последната група са направо потресаващо тъпи. Невъзможно е да се предвиди коя ще се класира най-ниско. Първо слушане: FINLAND SWEDEN CZECHIA GERMANY UK ISRAEL AUSTRALIA MOLDOVA NORWAY POLAND SPAIN UKRAINE AUSTRIA FRANCE BELGIUM MALTA NETHERLANDS PORTUGAL SERBIA GREECE CYPRUS AZERBAIJAN SWITZERLAND ALBANIA ITALY SLOVENIA ICELAND ARMENIA ESTONIA GEORGIA DENMARK ROMANIA LITHUANIA LATVIA IRELAND SAN MARINO CROATIA Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Наша Поля още била жива ... В същия канал на Бетеве са качени и останалите изпълнения от тази вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 И за по мързеливите, рикап на песните от конкурсната програма. Укей на живо е зле момата, някъде между австрийката от миналата година и полякинята от тази. Ласт плейс вайбс, ако Украйна не получат някви точки по милост от някъде, не само хостването ще делят ... Извън нея, Руслана, единствения заслужил победител от Украйна, е смазала. Дано я включат някъде в интервалите. @asylum 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 преди 5 часа , Lelqtian каза: И за по мързеливите, рикап на песните от конкурсната програма. Укей на живо е зле момата, някъде между австрийката от миналата година и полякинята от тази. Ласт плейс вайбс, ако Украйна не получат някви точки по милост от някъде, не само хостването ще делят ... Извън нея, Руслана, единствения заслужил победител от Украйна, е смазала. Дано я включат някъде в интервалите. @asylum ❤️Вече три години тя държи най-големия хит на Евровизия.🧿 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Най - добро първо впечатление определено за: Израел и Кипър (традиционно за мен) Другите, които отразих са: Чехия Италия Швеция Австралия Франция Молдова Финландия Швейцария Исландия Норвегия (много въпросително ще е live изпълнението) Типичните радио хитчета: Полша, Обединеното кралство Топ абсурдите - за поредна година Германия, но този път и Испания не отстъпва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 пълна скука тази година.............. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 1 Author Report Share Публикувано Април 1 Боже, аз чак сега осъзнах, че Украйна е директно на финал. Абсолютно правилно, де. Колкото и да не харесвам това, че спечелиха по политически причини, щеше да е нелепо следващото издание на конкурса изобщо да не отбелязва победата им. Но не съм съгласна, че Руслана е трябвало да спечели, на мен от 2004 тоталния фаворит ми е Lane moje (както и номер 1 песен от Балканите като цяло, да ме прощават Поля и Кристиан). Лично мнение, разбира се. Украйна на Евровизия ме кефи като цяло, но нито една от победните им песни не ми е фаворит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Кой е трябвало да спечели 2004та е различна тема, нали, но Wild Dances не беше подарена победа щото Мусковия са много лоши. Или поне аз не помня. Ениуей, тази година. Сърбия топ 3. Може да стигне и до топ 1 скоро, спане форевър звучи много привлекалено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 @Blueberry Без дементори не е същото. Пък и много отдалече са снимали и не мога да видя дали се е нагласил с часовник ... При парти във Варшава????? Изглежда весело иначе, наша Поля са я цанили водеща, сравнено с Барселона от миналата седмица са 50/50 с различни участници от тазгодишния каст, с много осезаема липса на местната Бейба. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 2 Author Report Share Публикувано Април 2 Парти без Бейба не е парти... Англичанката ми излезе в Тикток, че е звучала по-добре на последното парти, но пак не мисля, че ще е в топ 10. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Bejba! Разходила се е до израелската вечеринка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 От 26.03.2023 г. от 1:56, Lelqtian каза: И за по мързеливите, рикап на песните от конкурсната програма. Укей на живо е зле момата, някъде между австрийката от миналата година и полякинята от тази. Ласт плейс вайбс, ако Украйна не получат някви точки по милост от някъде, не само хостването ще делят ... Извън нея, Руслана, единствения заслужил победител от Украйна, е смазала. Дано я включат някъде в интервалите. @asylum Направо кървя. ПЪлен потрес. Нито една песен не ме изкефи, а UK е потресаващо зле. НИто визия, нито пеене, нито танци. Тая е дърво и половина. UK пак ще е в топ 5 отзад-напред. Руслана има една песен. Готина е, но втръснала. преди 53 минути, Lelqtian каза: Bejba! Разходила се е до израелската вечеринка! Впрочем изглежда и звучи добре. Топ 10. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Бланка не мисля че пее на живо? Нaй-много да надвиква върху записа? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари