Blueberry Публикувано Май 5 Author Report Share Публикувано Май 5 преди 15 часа , Olay каза: Глупости ... Е чак глупости :))) Имам предвид, че не е като Гърция/Кипър или Екс-Юго. Не съм виждала Дания да е със слаба песен и Швеция да ѝ даде 10 точки, нито обратното. В гореизброените често се случва. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Боскодижобемой, клипа на Бейба бил 2рия най-гледан в канала на Евровизия за април ... Явно ще гледама догодина от Шчечин, дано Гачек котарака да хоства ... Боскодижобемой x безкрайност, тая имала българска жилка, баща и бил нашенец ... Защо? Защо лишава Кокошарник ТВ от присъствието си ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Досега не ми беше направило впечатление, но тая сцена е по-ужасна и камерна дори от идиотщината на РАИ със черния топуз миналата година. А за Бейба толкова беквокали са записали да я подсилват, че отива на пълен плейбек ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 7 Author Report Share Публикувано Май 7 Черния топуз никой никога няма да го надмине по ужасност. Но не е готина сцената, да и е твърде малка. Добре, че поне LED екран има. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Интересно ми е Ла Зара яхнала ли е кол под роклята, като австралийката от 2019, и щото не изглежда вероятно, как е закрепена и какви са предпазните мерни за когато ще я прибутват на сцената ..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 1 час, Lelqtian каза: Интересно ми е Ла Зара яхнала ли е кол под роклята, като австралийката от 2019, и щото не изглежда вероятно, как е закрепена и какви са предпазните мерни за когато ще я прибутват на сцената ..... FREAK SHOW Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 8 Author Report Share Публикувано Май 8 Сериозно ли на някого му харесва това дране на Jann? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Още не може да си признае, че избра най-тъпата песен за Евровизия. Поне вече се издаде, че решението е било лично нейно. Глупавичка е. Imaginary friend щеше да й гарантира топ 5. Нямала време, бла-бла. Имаше топ песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 2 часа , Lelqtian каза: Кое е това същество? Сигурен non-qualifier! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 От 7.05.2023 г. от 14:40, FikLena каза: FREAK SHOW Франция е застинала на второто място отпреди години. Испания беше ок. Малко дразни песента, но струва ми се ще се класира най-високо от посочените. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари