Marin Публикувано на Май 19 Report Share Публикувано на Май 19 Продуцент - Тита Музика и аранжимент - Деян Асенов Текст - Лора Димитрова 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 1 5 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Да беше платила на Ганев за по-добър саунд. Това е поредната боза с поредната доза генерирани тенекиени звуци от копчетата на Асенов. Напомня ми на бозата на Джулия - Чашата преля 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Лошо е, когато не си знаеш мястото. А може и цената да не си я знае, Тита + тенекия = Тенекита. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 Не знам защо се мъчи и се занимава с попфолк Тита пробва няколко пъти и не им се получава поне сега песента им е от Асенов можеше и по зле да е песента им да е от Ави Бенеди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Напуснала е Адаманд ли, че пише, че тя си е продуцент? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Natalchetooo Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 1 час , penakavalli каза: Напуснала е Адаманд ли, че пише, че тя си е продуцент? Сама се продуцира вече, ще залага на поп фолка, защото това била нейната музика .Така каза при Мондьо 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Слабичко,но е по-добре от дуета с Кики. "Да си траят" си остава най-силното й чалга парче. Иначе Тита е брутално яка и звучи все по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 На мен пък ми харесва! Очакваше се да мине към поп-фолк жанра с последните дуети с Джена и Фики! ❤️ 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 21 часа , penakavalli каза: Напуснала е Адаманд ли, че пише, че тя си е продуцент? Горката нямала търпение преди след участие да си вихри титките по чалготеките и реши сама да си продуцира чалга, нали тъй викаше. Все още не знам кой я е излъгал, че ѝ отива да прави фолк. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 На мнение съм, че Тита започне ли да работи с по-кадърни композитори (визирам Даниел Ганев) ще гърми много здраво в поп-фолка И трите и поп-фолк песни до сега ме кефят 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Аз се радвам, че смени стила. Ще се научи да пее поп-фолк... Все пак хора с 20-и години стаж зад гърба си, ходят на уроци. Пожелавам и успех! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Не е чак толкова лоша песента, но изпълнението е потресаващо. Не знам кого заблуждава Тита, нейния стил си е точно поп с елементи на РнБ, каквито са най-големите ѝ хитове. Не хип-хоп, не поп-фолк. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.