Fast Публикувано на Май 26 Report Share Публикувано на Май 26 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Яка музичка от Dexter, само ако баса не заглъхваше като удари Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Това ли й е проектът, дето "не е за България и е на световно ниво"?! Ма омг 😄 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Ней зле. 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 7 часа , Just_Me каза: Това ли й е проектът, дето "не е за България и е на световно ниво"?! Ма омг 😄 От световен клип е крала, тва е ясно, но защо се е спряла дотам? Да беше чопнала и песента. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Много смешна песен! Не може да се сравни с "Любовница", нито с "Филмарка", нито с "Къде си"! АФРОДИТА - ХЕРМАФРОДИТА!!! 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Диона със сигурност може повече от това. Не ми харесва. Опита на съчетае двата стила не се е получил. Текста е мега глупав. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Не знам дали има и една песен на Диона, която да ми харесва, откакто напусна Алфа. И чалга частта, и рап частта не стават, просто е трябвало да си го спести този проект. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Но пък е Клеопатра! Истинска Клеопатра! ДИОНА Е ЖЕСТОКА! ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 8 часа , DevilWish каза: Но пък е Клеопатра! Истинска Клеопатра! ДИОНА Е ЖЕСТОКА! ❤️ Жестоко ... е да се подиграваш така на момчето и да го сравняваш с истинските кралици 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 преди 1 час, Lelqtian каза: Жестоко ... е да се подиграваш така на момчето и да го сравняваш с истинските кралици Защо да е жестоко? Сериозно говоря - кефи ме! ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.