DevilWish Публикувано на Май 27 Report Share Публикувано на Май 27 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Песента не е лоша, но едва ли ще я слушам отново. Очаквах нещо по-добро от него! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Скучна песен с още по скучен клип. Едно слушане и това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Ужас. “Тръгвай си” версия 100. И тия, и Алфа, и Мега въртят една и съща песен. Егаси безидейността. Как не пуснаха нещо различно не знам.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Много яка музика, Пашката прави яка музичка, интересно Драганински му е правил микс и мастеринга. преди 16 минути, GSA каза: Ужас. “Тръгвай си” версия 100. И тия, и Алфа, и Мега въртят една и съща песен. Егаси безидейността. Как не пуснаха нещо различно не знам.. Поне тука не звучи тенекиено Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Музика: тотален хит Текст: тотален шит Клип - свежарски, като изключим визията в минния музей. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 1 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 С тази песен удари дъното... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Пашев очевидно няма идеи и пробутва една и съща мелодия на всички. Поне Робов най-накрая пусна самостоятелна песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 ХАЙДЕ ТУК ПАК СТОРИТЕЛ!!! СЕЗИРАМ ПРОКОРАТУРАТА!!! Това щеше да звучи много по-яко в изпълнение на Теофиков , но въпреки това най-много ми харесва от всичките песни, които чух днес ВЪПРЕКИ ЦИТАТА ОТ НИЦШЕ. ЧАЛГА И НИЦШЕ В ЕДНО, ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ??? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.