DevilWish Публикувано на Май 27 Report Share Публикувано на Май 27 музика: Spacesound текст: Росен Димитров аранжимент: Spacesound режисьор, сценарист: Георги Марков оператор: Георги Марков 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Яница е бременна :O ❤️ Песента е хубава, но не може да се сравнява със старите й хитове! Иначе видеото ми харесва както винаги! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Време беше за силна песен, а не за простотии като "Таратайка". Малко по-различна е, но мисля че ще се наложи. Браво, Яни! ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Сърце мое версия 5 май. Готина е песничката като цяло, като се пипне от някой ДЖ и ще се завърти. Клипа е готин и интересен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Песента ми харесва! Различна и по-бавна е от другите ама звучи добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_Kukicha3 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Не знам дали песента ще се наложи, но според мен е много хубава и се надявам да стане хит! Евала, че е заложила на нещо различно! Тя си ми е любимка де всичко нейно ми харесва. Но най-хубавото за нея е, че ще става майка, дано изкара Лекс бременност! Според мен песента е писана е за детето ѝ, все пак се казва Слабост моя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 А+Г=ВНЛ цигулките, микса и мастеринга много играе все едно си играя с потенциометъра ту усилва ту намаля Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Приликата с ВНЛ е очевидна. Явно са търсили подобен хитов ефект. Песента е хубава и се радвам, че заложи на нея, а не пусна някакъв комерс за лятото. Клипа е добър също и това, че е бременна я прави различно красива и сладка. Текста е смислен и се надявам, че ще се оцени. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Браво много добра и различна песен от Яница. Дано да има успех песента им. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Става..на фона на всичко, което излезе напоследък. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Обичам да чета коментарите на @pacho за новите песни на Яница. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Ами, какво да кажа. Различна е, интересна е. Рядко излизат песни с такова темпо, припевът е силен, скача от тон в тон. Този бридж "Да пия повече и да пуша повече...." много зарибява. И пак има онези "ангелски" вокали отзад, които винаги са фактор за хит. Яко е парчето. Видеото ми е малко компромисно с тия графики от 2001-ва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Ми добра и е песента. Браво и затова, че този път не е поредната дивотия от към текст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Песента не е лоша, напомня ми малко на "Изкушение". Обичам розови цветове, но тук специалните ефекти са с много ниско ниво. Така с малко по-закръглено лице изглежда много подмладена. Това в началото не знам дали е просто Яница в лодка в розово езеро, но веднага ми дойде асоциацията с вулва и God is a woman 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.