omline Публикувано на Юни 1 Report Share Публикувано на Юни 1 Правила: 1. В темата се пише само за поп фолк и всичко около жанра. Спамът, флуудът, двойните постове, саморекламата и прекомерните залитания от основната тема са забранени. Не са позволени коментари, съдържащи само емоджита, клипове и снимки без контекст. Не е позволено постването на повече от едно видео от видеоплатформи в един пост. Ако има нужда от повече, да бъдат вмъкнати като линк. Коментари, които затрудняват нормалното браузване (разглеждане) на страницата - ще бъдат скривани. 2. Не се допуска създаването и използването на псевдоними на фенове или фен маси, както и свързването на фенство с личен живот. 3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати. 4. Освободеният език към публични личности и продуценти е допустим, когато не са засегнати техни деца, роднини и близки хора, които не са в публичната сфера. 5. Споделянето на линкове за изтегляне към незаконно изтекла музика в темата е забранено без изричното разрешение на администратор. Екипът си запазва правото да крие или мести коментари, които не отговарят на горепосочените правила, а системните и повторните нарушители ще бъдат наказвани. Само модератори могат да създават тази тема и задължително трябва да посочат Време на заключване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Честит първи юни. Кака е пръснала Илюжън онази вечер с ретро хитовете си! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Юни 1 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 1 Честит ден на децата!🍼👦 Happy pride month! 💅🌈 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Честит 1-ви юни и на всички малки деца на 30+ 😘 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Сузанита е бременна! Честито. ❤️ 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 И Нина си е била камшика от Пайнер Скъпи приятели ,всички които ме познават през годините знаят ,че обичам да експериментирам в моята досегашна певческа кариера по някога за добро друг път за лошо, но въпреки всичко не се отказвам от различното.Ето ,че направих още един експеримент .Записах песен на турски език и подписах договорни отношения с една от най големите муз.компаний в Турция. На 9ти юни в 16.15 часа ще бъде премиерата в ютуб представена от Netd müzik . 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 42 минути, THE IIconic каза: И Нина си е била камшика от Пайнер Скъпи приятели ,всички които ме познават през годините знаят ,че обичам да експериментирам в моята досегашна певческа кариера по някога за добро друг път за лошо, но въпреки всичко не се отказвам от различното.Ето ,че направих още един експеримент .Записах песен на турски език и подписах договорни отношения с една от най големите муз.компаний в Турция. На 9ти юни в 16.15 часа ще бъде премиерата в ютуб представена от Netd müzik . Кой? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Някой беше коментирал че Преслава била с по-скъп клип. Рик е пресъздал ефекта от No tears left to cry на Ариана. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Гледанията от 31.05: 1. Фики - 190К 2. Преслава и Константин - 120К 3. План Б - 117К 4. Данна - 106К 5. Алекс Робов - 105К 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 17 минути, DanielPiliov каза: Гледанията от 31.05: 1. Фики - 190К 2. Преслава и Константин - 120К 3. План Б - 117К 4. Данна - 106К 5. Алекс Робов - 105К Голямата звезда, а плаче все след мен, аре стига си ревал, ще те водя в Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 (редактирано) Гледанията на План Б до момента! Изтритото аудио - 1,5М Топик аудио - 1,1М 2-то аудио - 500К Фен видео - 400К 2-ро фен видео - 250К Почти 4М гледания за няма и месец, Камелия изкара един от топ хитовете на годината. Редактирано Юни 1 от DanielPiliov 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Юни 1 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 1 Не съм чела много, но ми направи впечатление: Когато става дума, че План Б е крадена - това е песен на Торино и Пашата, Кама е само фийт! Няма вина! Когато става дума, че План Б е хит - Камелия изкара един от топ хитовете на годината! И vice versa за антифеновете на Камелия 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 14 минути, Blueberry каза: Не съм чела много, но ми направи впечатление: Когато става дума, че План Б е крадена - това е песен на Торино и Пашата, Кама е само фийт! Няма вина! Когато става дума, че План Б е хит - Камелия изкара един от топ хитовете на годината! И vice versa за антифеновете на Камелия Знаеш, че винаги е имало двойни стандарти тук. На кой както му изнася. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 26 минути, Blueberry каза: Не съм чела много, но ми направи впечатление: Когато става дума, че План Б е крадена - това е песен на Торино и Пашата, Кама е само фийт! Няма вина! Когато става дума, че План Б е хит - Камелия изкара един от топ хитовете на годината! И vice versa за антифеновете на Камелия Сефте. Нека си пуснем актуално рециклиран от хит на Галена по тоя повод 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Честит празник на всички малки, големи и по - големи. Усмивки, щастие и нека останем по детски истински. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Някой знае ли какъв инструмент е използван за отсвира на 1:25? За пръв път го чувам, но звучи много яко 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Наистина този инструмент прави песента. Постоянно го превъртам 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 39 минути, Mousie каза: Някой знае ли какъв инструмент е използван за отсвира на 1:25? За пръв път го чувам, но звучи много яко На мен ми звучи като тромпет? Гъмзата мисля че е имал подобни отсвири. Но може и да е някаква зурна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 58 минути, Mousie каза: Някой знае ли какъв инструмент е използван за отсвира на 1:25? За пръв път го чувам, но звучи много яко Ако имаш предвид това след 1:18 на мен ми бие на бузуки Иначе след таймспейса който си постнал се чуват и допълнително някакви звуци тип силиконова играчка тип пате за басейн или някакви подсвирквания 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 От новите чалгички само на Алисия и Дилън ме кара да си я пускам пак 🤓 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 24 минути, FolkEmpire каза: Ако имаш предвид това след 1:18 на мен ми бие на бузуки Иначе след таймспейса който си постнал се чуват и допълнително някакви звуци тип силиконова играчка тип пате за басейн вана или някакви подсвирквания Поправено. Иначе имаме новина, Галена явно не само обича да снима клипчета из тия помещения, но вече записва и песните там. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Галена с 240К за 24 часа? Имала ли е по-слаба премиера последните 5 години? Не знам защо, но на мен флоповете и са ми най-любими. Може би не омръзват толкова бързо от чуване навсякъде, но и тази и “Дай ми любов” са жестоки. Алекс Робов я измести от трендинга и е номер 1 в Бг трендинга, което е постижение за него. Браво 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 12 минути, Гальо каза: Галена с 240К за 24 часа? Имала ли е по-слаба премиера последните 5 години? Не знам защо, но на мен флоповете и са ми най-любими. Може би не омръзват толкова бързо от чуване навсякъде, но и тази и “Дай ми любов” са жестоки. Алекс Робов я измести от трендинга и е номер 1 в Бг трендинга, което е постижение за него. Браво Какви 5 години хаха, още миналата “Скандал” беше с 220К за 24h… Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 2 минути, DanielPiliov каза: Какви 5 години хаха, още миналата “Скандал” беше с 220К за 24h… А сега колко има Скандал 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 2 минути, Danger. каза: А сега колко има Скандал Говорим за премиера😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари