Danger. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Току що, DanielPiliov каза: Говорим за премиера😀 Скандал тръгна зле, защото не се показваше абсолютно никъде и не влезе в трендинг. Но за новата песен нямаме никакви оправдания, да, премиерата е слаба като за лидерка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 24h 239 889К 14К лайка 887 коментара Песента е флоп, реално ако има гледания ще са само, заради името и голотията в клипа! 😀🤣 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 3 минути, Danger. каза: Скандал тръгна зле, защото не се показваше абсолютно никъде и не влезе в трендинг. Но за новата песен нямаме никакви оправдания, да, премиерата е слаба като за лидерка. Всички правят по-малко вече. 200 е все едно 600 преди 2 години. Eкстра си е и вероятно не копова. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Галена изкара флоп. Гледанията за премиера са зле, като за нейното име. 24 часа по-късно, песента все още не ми харесва. Дори не ме влече да си я пусна и да и дам шанс. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 @Danger. @DanielPiliov Скандал звучи доста по-хитово. Освен това е дует с Меди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 23 минути, DanielPiliov каза: Какви 5 години хаха, още миналата “Скандал” беше с 220К за 24h… Скандал нито се показваше, нито беше в тренда. Тази сега няма такъв проблем. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 7 часа , THE IIconic каза: И Нина си е била камшика от Пайнер Скъпи приятели ,всички които ме познават през годините знаят ,че обичам да експериментирам в моята досегашна певческа кариера по някога за добро друг път за лошо, но въпреки всичко не се отказвам от различното.Ето ,че направих още един експеримент .Записах песен на турски език и подписах договорни отношения с една от най големите муз.компаний в Турция. На 9ти юни в 16.15 часа ще бъде премиерата в ютуб представена от Netd müzik . С @Just_Me ще пируваме! 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Ако някоя друга беше направила 220 хиляди за 24 часа, щеше да е хит, но понеже е Галена е флоп. Кво казвахме за двойните стандарти на предната страница? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 (редактирано) преди 9 минути, Lelqtian каза: Ако някоя друга беше направила 220 хиляди за 24 часа, щеше да е хит, но понеже е Галена е флоп. Кво казвахме за двойните стандарти на предната страница? Защото за такова име се очаква повече… “Сладкото зло” си направи 430К за 24h, месец по-късно гони 6М, ама да не забравяме нали е Преслава трябва да е флоп и така от години ама гледанията вървят нагоре… Така, че да Галена с флоп😌 Редактирано Юни 1 от DanielPiliov Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 23 минути, Willy каза: Скандал нито се показваше, нито беше в тренда. Тази сега няма такъв проблем. На какво отдаваш този слаб интерес? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 13 минути, Stela каза: На какво отдаваш този слаб интерес? Песента колко и да е в мазен стил е доста различна от всички, освен текста. Самата музика ми напомня на израелски модерен поп-фолк. Аз съм страшно доволен от Галс. Ти не си за мен и ВНЛ колкото и да ги слушам, са типични еднодневки като музика. btw песента има много up n down моменти през цялото време и кулминацията с последният отсвир. Направо си е правена за перформънс на сцена, ако имаше такава. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Като проект ми напомня на тази на Камелия. И двете са много футуристична мазна чалга. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 54 минути, Danger. каза: А сега колко има Скандал Този път няма да купят. Прекалено очевадно ще е 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 3 минути, Hurricane каза: Този път няма да купят. Прекалено очевадно ще е Този път бюджетът не стигал за да купи и огромни реакции на хората по участия вече почти 13 месеца. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 8 часа , THE IIconic каза: И Нина си е била камшика от Пайнер Скъпи приятели ,всички които ме познават през годините знаят ,че обичам да експериментирам в моята досегашна певческа кариера по някога за добро друг път за лошо, но въпреки всичко не се отказвам от различното.Ето ,че направих още един експеримент .Записах песен на турски език и подписах договорни отношения с една от най големите муз.компаний в Турция. На 9ти юни в 16.15 часа ще бъде премиерата в ютуб представена от Netd müzik . ШОК! Скоро ще пуска поздравителни адреси на Митко. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 1 час, Stela каза: Галена изкара флоп. Гледанията за премиера са зле, като за нейното име. 24 часа по-късно, песента все още не ми харесва. Дори не ме влече да си я пусна и да и дам шанс. Казах! Да ти олекне "2" ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Хитов хит👄 ДОКАРАЙ МЕ ДО ЕУФОРИЯ А АА 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Остаряваме бавно, остаряваме бавно... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 5 минути, THE IIconic каза: Остаряваме бавно, остаряваме бавно... 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Аз мисля, че Робов измести Галена заради интересът на подрастващите, които се вълнуват доста от Алфа, Даймънд и тн, а и самата й песен е малко странна, но като цялостен проект е нива над Робов. Но Галена е изпълнител, който може да си позволи да пуска проекти за собствен кеф. Аз супер много се кефя на "Да ти олекне", а в началото не я възприемах, мисля, че и с тази ще бъде така. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 1 час, asylum каза: С @Just_Me ще пируваме! Йессс, бейби 🔥 Щом ще е в канала на Netd müzik очаквам да избухне яко 🔝😍 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Не е флоп песента на Галена засега,днес я чух от 1-2 коли,а това според форумните критерии е = на хит. Абсолютно всяка която е имала дует с Азис изживява период на неголеми успехи. Не знам защо сте очаквали при Галена да е различно. Ще видим сега дали ще успее да се реанимира или ще потъне като Андреа. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 7 минути, xroflx9 каза: днес я чух от 1-2 коли,а това според форумните критерии е 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Върви към флоп, нищо че не може да го кажем от ден 1. Поне Галс си се оправда самата пред широката аудитория като още на секундата вчера написа коментар че я записала за личен кеф. Лиса си е! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 22 минути, Just_Me каза: Йессс, бейби 🔥 Щом ще е в канала на Netd müzik очаквам да избухне яко 🔝😍 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари