DoloresPunchev Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 2 минути, THE IIconic каза: Голяма си латерна. Стига си говорил по цял ден за смядовския паразит. Как не те заболя устата? Той измисли начин да го преодолява това още преди няколко години с подобен уред: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 1 минута, Willy каза: хора с iq под нулата да не ме занимават моля! Не че нещо, ама не можеш да заревеш? 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 3 минути, DoloresPunchev каза: Той измисли начин да го преодолява това още преди няколко години с подобен уред: Това психопата който се беше снимал пиян как го влачат със синджир/каишка на същата песен от лято 2017 ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DoloresPunchev Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Току що, Willy каза: Това психопата който се беше снимал пиян как го влачат със синджир/каишка на същата песен от лято 2017 ли е? Брат, нали се сещаш, че ако ме е срам или ми пука за тази изцепка изобщо нямаше да я качвам. Пробвай с "човека, който си направи 100 ника и не може без форума, ама... и ние без него". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 1 минута, DoloresPunchev каза: Брат, нали се сещаш, че ако ме е срам или ми пука за тази изцепка изобщо нямаше да я качвам. Пробвай с "човека, който си направи 100 ника и не може без форума, ама... и ние без него". Entertaining е дам, признали сме го, но едно говорите, правейки се над нещата, а друго правите, засегвайки се от трошка. Последно?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 1 час, FikLena каза: За първи път от 10 години.хитът на лятото няма да е при Галена Кога пък хита на лятото е бил при Галена освен годината на ''Хавана-тропикана'', ''В твоите очи'' ''Пей сърце''? 3/10. При нея най-силния сезон винаги си е бил есента. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 The boss беше слабо предложение и среден хит наистина, но като цяло Галена си беше сила и тогава. Тя винаги си има няколко песни, които се въртят. Паника също беше зад най - боли ме и Пиян, но това не пречеше Галош да е най - въртяната сумарно. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 37 минути, Willy каза: Това психопата който се беше снимал пиян как го влачат със синджир/каишка на същата песен от лято 2017 ли е? Ти да не завиждаш? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 1 час, DoloresPunchev каза: 2017 Светът беше по-добро място 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 1 час, THE IIconic каза: Аз тогава бях на морето и вечер по кръчмите, дискотеките, колите и улиците звучеше Емануела. Никаква Галош. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Не я оценихме навреме, а сега отново искаме такъв брутал 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 2 минути, Danger. каза: Не я оценихме навреме, а сега отново искаме такъв брутал Единствената песен от 2021, коя с кеф си я пускам! Брутална е. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 @DoloresPunchev 😭😭😭 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 3 часа , FikLena каза: За първи път от 10 години.хитът на лятото няма да е при Галена На Фики наистина е огромен хит на този етап, но лятото сега започва. Не се знае какво ще излезе тепърва. Преслава, Галена и другите със сигурност ще се отчетат и с други песни. Алфите предполагам и те ще пуснат нещо. Юли и август излизат винаги летните. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 2 часа , DanielPiliov каза: Последните им 5 най-гледани песни в канала са всичките на Симона, интересно, ако нея я няма какво щеше да е. 1. Момиче от лед - 11М 2. Земтръс - 6М 3. Вендета - 11М 4. Пак - 9М 5. Agapi mou - 9М Симона е новата любимка на младите, нормално. Ако пусне нещо готино сега за лятото, спокойно ще е с един от хитовете на сезона. Задържа си интереса на песните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: The boss беше слабо предложение и среден хит наистина, но като цяло Галена си беше сила и тогава. Тя винаги си има няколко песни, които се въртят. Паника също беше зад най - боли ме и Пиян, но това не пречеше Галош да е най - въртяната сумарно. Аз не харесвам много периода на Галена с The boss и Мама ураган. Въртяха се добре и наистина бяха на средно ниво, но тогова имаше доста по-силни песни от тях. Това беше покрай манията на фолка да изместят посоката към друг музикален стил. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Карма: https://instagram.com/stories/gabriella_megastar/2853105054396535965?utm_source=ig_story_item_share&igshid=MDJmNzVkMjY= Кефят й се хората като гледам от клипчетата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DoloresPunchev Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Светът беше по-добро място Брат, ти фен на Емануела и Марая ли си? Марая ми беше любимата певица, като бях малък (както и на половината свят). Чу ли това? Бясно е: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 1 час , DoloresPunchev каза: Брат, ти фен на Емануела и Марая ли си? Марая ми беше любимата певица, като бях малък (както и на половината свят). Чу ли това? Бясно е: Разбира се че слушам само велики вокалистки като Марая Кери и Емануела. Въпреки че имам съмнения дали Марая би могла да изпълни 20 лева. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 на Гелена не й отива такива евтини клипове стил Преслава....... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 11 минути, FikLena каза: на Гелена не й отива такива евтини клипове стил Преслава....... Като направи мега изпипан клип се коментира защо е нужно да се хвърлят толкова пари, а като направи по-семпъл клип (който също е скъп, бая техника е използвана) - евтино... Стига де... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DoloresPunchev Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Йеница на участие от скоро: 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Първата соло песен с над 10К стриймове от България. Флоп нямаше да прави тези постижения. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 преди 59 минути, DoloresPunchev каза: Йеница на участие от скоро: Защо още ходи по участия? 😭 Таткото не е ли богаташ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари