DanielPiliov Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 @Just_Me 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Гледанията от 08.06: 1. Галена - 195К 2. Фики - 171К 3. Малката - 120К 4. Преслава и Константин - 119К 5. План Б - 111К Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 [url=https://ibb.co/1M91v4b][img]https://i.ibb.co/3v02rPk/IMG-20220609-144123.jpg[/img][/url] [url=https://ibb.co/fx3d0Tg][img]https://i.ibb.co/ZMQzTbj/Screenshot-2022-06-09-14-39-38-53-f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg[/img][/url] 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Цунки 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Пресовите пак се покриха като видяха, че Галена за пореден път не е с флоп, а с хит. Иначе по цял ден сравнения с Горчиви истини и Да ти олекне предните дни. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Süper hit! Bomba! Çok güzel!@Just_Me 1 1 3 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 9 минути, asylum каза: Süper hit! Bomba! Çok güzel!@Just_Me Цака, в Пайнер последно яко се преЦАКА! Нино, Нино.... първо Екстра Нина, сега Нина Димитрова? И тя като Пепа с нов псевдоним. Това само за Турция ли е или вече и в България ще е така? 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 1 час , DanielPiliov каза: И Даймънд май тръгнали като Алфа, песен след песен за нула време... засега само Дисниленд е що-годе ок 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Голямо бълване! Преди се смеехте на Андреа, сега тия през седмица и нова песен! Данна пусна скоро, Робов и той, Ванеса. Най-добре да се прави както преди, през 3 месеца, но то когато една песен не стане хит и веднага се бърза! Що Преслава, Галена, Анелия, Джена не пускат така песни например, а може всяка от тях да си позволи това! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 8 минути, DevilWish каза: Голямо бълване! Преди се смеехте на Андреа, сега тия през седмица и нова песен! Данна пусна скоро, Робов и той, Ванеса. Най-добре да се прави както преди, през 3 месеца, но то когато една песен не стане хит и веднага се бърза! Що Преслава, Галена, Анелия, Джена не пускат така песни например, а може всяка от тях да си позволи това! Въпросните две по-скоро се отказаха след поредицата от провали, които наредиха. Преслава и Галена са друг калибър. Те наистина нямат слабо и могат да си позволят паузи от по година, че и повече. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 6 000 000 ❤ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Само се чудя защо Пайнер го позволяват и стават смешни? За Малена говоря. Патката заспала така бясно купува гледания, даже имаше някакви аномалии 320, 280 , 240 , 280... И то аз, дето никога не ми е дремело за гледания ми се наби на очи, какво остава за хората, дето следят тия неща... Близо 400К за 3 дни, като първите около 280К дойдоха за 24 часа? Тъз сериозно ли мисли, че ще се върже някой? Значи Димана , чиято песен е брутална излиза 5 дни преди нея и е на 162, име като Яница на 273 за 13 дни (!!!) , Диона, която е актуално име на 455 за 2 седмици, надолу слизаме при имена като Джулия и Джордан и гледанията им за период от седмици, и дори песни на Джулия и Яница с по милион за 6 месеца. И тая иска да ми каже, че прави стартовите гледания като на Преслава и Галена ли? Не стига , че предния "проект" беше тотална гавра , сега купува гледания и на тая гавра. Е*аси фалшивото "пеене" и то след обработка. А навремето Андреа ви се струваше бездарна. Гледам Маленка е извън Пайнер, явно на ротация ще го кара. Митьо и е посочил вратата , но явно няма против да обира пари за ротация и онлайн канала. Само чудно що позволява купуване, при това толкова очевидно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 1 час, asylum каза: Süper hit! Bomba! Çok güzel!@Just_Me Олиииии, доста добре звучи 🔝 Само откъм облеклото имам леки критики, ама айде 😁 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 6 минути, Just_Me каза: Олиииии, доста добре звучи 🔝 Само откъм облеклото имам леки критики, ама айде 😁 И аз тъй, но откъм песен и телО е чок гюзел! В любимия ни стил, хъхъ Поздрав с нещо по-традиционно https://www.facebook.com/pirgosta/videos/896673811734461/ 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Бозица е… Поредната Цигара 2. Гласа на Емрах я прави дори досадна накрая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Бозица е… Поредната Цигара 2. Гласа на Емрах я прави дори досадна накрая. Трябва да си доста ербап да пуснеш клип в същия ден с Кралицата на 2 континента Нина Димитрова! 2 1 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Гальо Публикувано Юни 9 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 9 Емануела е скандална, купила си е почти 200К последователи 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Алфа Мюзик имат ново попълнение, но ще го представят есента. Дано да е някой хубав мъж 😁 и с хубав глас де 😅 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 57 минути, Гальо каза: Емануела е скандална, купила си е почти 200К последователи Е какво искаш да прави с парите от спонсорството на DjenaBeauty? 1 million 🔜 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 1 час, Гальо каза: Емануела е скандална, купила си е почти 200К последователи Емрах и Фики също имат купено над 200К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 6 минути, Just_Me каза: Алфа Мюзик имат ново попълнение, но ще го представят есента. Дано да е някой хубав мъж 😁 и с хубав глас де 😅 Моника Валериева 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 41 минути, Willy каза: Емрах и Фики също имат купено над 200К. И Андреа. Не схващам логиката на това. Още повече на Емануела след като профила и, и като цяло снимките и са кошмарни. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 На Десита песента е приятна, но искам версия без тоя парцал Умрях, за да я пусна повече от един път. Иначе, май е лягала под ножа за бомбите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Харесва ми алгоритъма на инстаграм, който като напишеш една буква примерно в последователите на известните и първо показва официалните профили и най-следваните започващи на тази буква. Гледам че профилът на Галена е следван буквално от доста балкански звезди и половината от сръбската сцена, започващи от легенди и все до нови идоли като Coby, Теодора, Теа, Андрия, Ивана от хюрикейн итн...но има и доста лица от световната сцена, като Нета, Нусрет и разни модели, лекари, инфлуенсъри. Голямо признание си е за бг артист! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари