DoloresPunchev Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 @Somniator Тебе акъла ти стига само палци нагоре и надолу ли да даваш? Казах самата истина. Да не си Галена, мръсната? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DoloresPunchev Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 1 минута, plambata каза: Какво ти стори тая жена, че така я награби? Нито ми е грозна, нито ми е тъпа. Виж за мръсница ще се съглася, но това е едно от големите й предимства всъщност. 🤪 Разбрах, че е протеже на мафията и си е служила с нечестни методи, за да се добере до върха. Първата некадърна и грачеща "певица" - лидерка в жанра. В добавка към това - наистина е тъпа. Виждали сме многократно по интервюта. Толкова е проста, че винаги прави някакви жални очи, когато се изказва. Иначе в клиповете и по кръчмите знае да се клечи и да пъшка. Животно. 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 “Ти си за мен” наистина е типичен Ганев комерс и нищо нечувано или оригинално. Браво, че стана хит, но наистина не е кой знае какво. Звучи като 10 други от Ганев. Галена е това, което е заради експерименти без еталон като “Спри ме”, “Хавана Тропикана”, “Дай ми”, “Кой”. Бих наредил и “Еуфория” до тях, понеже е нещо ново. Нека продължава да залага на различното и да задава стандарти. Заради комерси и едннотипие затова чалгата е толкова западнала в момента. Защото т.нар. топ имена се оставиха на дискотеките да им налагат какво да “творят”. Затова всички са под кривата круша и име като Десислава пее боклуци, защото видиш ли трябвало да угажда на масата. Толкова ли си проста? Нали си голямото име - наложи нов стандарт, рискувай, наложи нов стил. И така са всички останали с много малки изключения. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 2 минути, DoloresPunchev каза: Разбрах, че е протеже на мафията и си е служила с нечестни методи, за да се добере до върха. Първата некадърна и грачеща "певица" - лидерка в жанра. В добавка към това - наистина е тъпа. Виждали сме многократно по интервюта. Толкова е проста, че винаги прави някакви жални очи, когато се изказва. Иначе в клиповете и по кръчмите знае да се клечи и да пъшка. Животно. Забавлява ме фазата ти определено. Дай примери за нечестни методи и за мафиоти, които са я избутали до върха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DoloresPunchev Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 1 минута, plambata каза: Забавлява ме фазата ти определено. Дай примери за нечестни методи и за мафиоти, които са я избутали до върха. Знам, създавам ти тръпка. 😂 Няма да си издавам източниците, нито информацията, която имам. Достатъчно е, че бях най-големият й подръжник. Прави си сметката... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 6 минути, GSA каза: “Ти си за мен” наистина е типичен Ганев комерс и нищо нечувано или оригинално. Браво, че стана хит, но наистина не е кой знае какво. Звучи като 10 други от Ганев. Галена е това, което е заради експерименти без еталон като “Спри ме”, “Хавана Тропикана”, “Дай ми”, “Кой”. Бих наредил и “Еуфория” до тях, понеже е нещо ново. Нека продължава да залага на различното и да задава стандарти. Ти не си за мен е супер, защото е класически попфолк с приятен текст, който не е за кучки и тарикатки. Честно казано, изброените от теб песни не са никакви експерименти. Харесвам Тропиканата и до днес, но Кости има много такива песни. Преди няколко дни пламбата спомена Феноменален като нещо различно за жанра, а всъщност е преработен Зоопарк. Последният й експеримент е може би Точно никога. И после песните от Криско, които не се откроиха особено, защото друго си е чалгийката и тя го знае, не я виня. 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DoloresPunchev Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 (редактирано) преди 5 минути, asylum каза: Ти не си за мен е супер, защото е класически попфолк с приятен текст, който не е за кучки и тарикатки. Честно казано, изброените от теб песни не са никакви експерименти. Харесвам Тропиканата и до днес, но Кости има много такива песни. Преди няколко дни пламбата спомена Феноменален като нещо различно за жанра, а всъщност е преработен Зоопарк. Последният й експеримент е може би Точно никога. И после песните от Криско, които не се откроиха особено, защото друго си е чалгийката и тя го знае, не я виня. Много точно мнение. И аз се зачудих какъв точно експеримент е "Спри ме"? Тя е кавър. "Кой" пък е типична чалга, която стана голям хит. "Дай ми" ако е създала някакво течение в музиката, е това, което никой друг не повтори. Замина безславно тая песен. Експериментаторката... Да бяхте дали на Преслава милионите на мъжа на Галена и подкрепата на Делян Пеевски и сие.. да видите за какви експерименти щеше да става на въпрос. Преслава обаче не си продаде душата, а остана вярна на себе си и сърцето си. Редактирано Юни 11 от DoloresPunchev 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 3 минути, asylum каза: Ти не си за мен е супер, защото е класически попфолк с приятен текст, който не е за кучки и тарикатки. Честно казано, изброените от теб песни не са никакви експерименти. Харесвам Тропиканата и до днес, но Кости има много такива песни. Преди няколко дни пламбата спомена Феноменален като нещо различно за жанра, а всъщност е преработен Зоопарк. Последният й експеримент е може би Точно никога. И после песните от Криско, които не се откроиха особено, защото друго си е чалгийката и тя го знае, не я виня. Само дето Зоопарк сигурно и Анелия не я помни вече, а Феноменален продължава да гърми. Доста експерименти има след Точно никога. Добре де, може би експеримент не е точната дума, но песни, които се отличават от масовото звучене - Сърце например е такава, че даже и Скандал. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Току що, DoloresPunchev каза: Много точно мнение. И аз се зачудих какъв точно експеримент е "Спри ме"? Тя е кавър. "Кой" пък е типична чалга, която стана голям хит. "Дай ми" ако е създала някакво течение в музиката, е това, което никой друг не повтори. Замина безславно тая песен. Експериментаторката... Да бяхте дали на Преслава милионите на мъжа на Галена и подкрепата на Делян Пеевски и сие.. да видите за какви експерименти щеше да става на въпрос. Преслава обаче не си продаде душата, а остна вярна на себе си и сърцето си. Мразя "Кой", но беше мегахит, макар нищо ново да не предложи. То като цяло експериментите в чалгата рядко се приемат добре. Те ако се приемаха, Екстра Нина щеше да е номер 1, ма не е. Дай ми си е типична Оцкова песен. При Галена печеливш е цялостният продукт - старанието за клипове и визии. 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 4 минути, DoloresPunchev каза: Много точно мнение. И аз се зачудих какъв точно експеримент е "Спри ме"? Тя е кавър. "Кой" пък е типична чалга, която стана голям хит. "Дай ми" ако е създала някакво течение в музиката, е това, което никой друг не повтори. Замина безславно тая песен. Експериментаторката... Да бяхте дали на Преслава милионите на мъжа на Галена и подкрепата на Делян Пеевски и сие.. да видите за какви експерименти щеше да става на въпрос. Преслава обаче не си продаде душата, а остана вярна на себе си и сърцето си. Ако ставаше само с подкрепа и с пари Цура Янева щеше да е кралицата на Балканите вече минимум. Това за толбухинската подметка ще се направя, че не съм го видял. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 1 час, Willy каза: Еуфория е по-яка от всички песни на Галена в последните 5 години, с изключение на Ти не си за мен и Феноменален. i said what i said Щеше да е по-интересно ако не го казваше за (почти) всяка излязла песен на Галена. А най-яката все още е просташкото шол 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DoloresPunchev Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Току що, plambata каза: Ако ставаше само с подкрепа и с пари Цура Янева щеше да е кралицата на Балканите вече минимум. Това за толбухинската подметка ще се направя, че не съм го видял. Пламене, мисли малко с главата си. Естествено, че Цветелина може да е кралицата на Балканите. Това ще им развали схемата. Не са толкова прости. Затова и Янева не ходи по участия, нито издава продукция често. Големи хитове си има, въпросът е да не бие толкова на очи като тоталната лидерка. Схематизирани са нещата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 1 минута, DoloresPunchev каза: Пламене, мисли малко с главата си. Естествено, че Цветелина може да е кралицата на Балканите. Това ще им развали схемата. Не са толкова прости. Затова и Янева не ходи по участия, нито издава продукция често. Големи хитове си има, въпросът е да не бие толкова на очи като тоталната лидерка. Схематизирани са нещата. Може тя, таратанци. Не разбирам ползата от файдата от келепира да налива пара в Галена, а не в Цура. Пък и да ти кажа честно ми е все тая откъде й идват парите на Галя. Видно е, че прави нещата с кинти, но и с желание, и с хъс. Песните й ме кефят, тя ме кефи, другото не ме вълнува. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DoloresPunchev Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 1 минута, plambata каза: Може тя, таратанци. Не разбирам ползата от файдата от келепира да налива пара в Галена, а не в Цура. Пък и да ти кажа честно ми е все тая откъде й идват парите на Галя. Видно е, че прави нещата с кинти, но и с желание, и с хъс. Песните й ме кефят, тя ме кефи, другото не ме вълнува. Щом не те вълнува, не разпитвай от къде какво знам. Противоречите си тука цялата шайка на грозната. Айде-айде! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 2 минути, DoloresPunchev каза: Щом не те вълнува, не разпитвай от къде какво знам. Противоречите си тука цялата шайка на грозната. Айде-айде! Добре, няма да питам. Просто ще се забавлявам на постовете ти под звуците на топ хитачката "Еуфория". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DoloresPunchev Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Току що, plambata каза: Добре, няма да питам. Просто ще се забавлявам на постовете ти под звуците на топ хитачката "Еуфория". Прави го, но не ми го казвай. Няма да ме цитираш повече. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Somniator Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 1 час, DoloresPunchev каза: @Somniator Тебе акъла ти стига само палци нагоре и надолу ли да даваш? Казах самата истина. Да не си Галена, мръсната? Акълът ми стига да не се излагам, правейки се на интересен и големия разбирач. Всяко твое мнение е пропито с агресия, неприязън и избиване на комплекси. ... Мълчанието е злато! ... 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Заебете гледанията на Еуфория,истинския скандал е,че Ивана няма нова песен от 2 години и никой не е отчел този факт.💀💀💀 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vanora Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Според мен просто Ивана, също така Глория, Екстра Нина, Нелина и другите от по-старото поколение усещат, че дори и да пуснат песен, няма да предизвикат фурора, който са предизвиквали преди, съответно не виждат смисъл да инвестират средства в нови проекти за нулева възвръщаемост. Предпочитат да залагат на ретро хитове и народна музика по участия. Май единственото парче на Глория от миналата година беше народно, имаше и една коледна песничка, която също беше приятна. Но е факт, че интересът към предходните лидерки е спаднал до критичния минимум. Аз даже не знам Ивана все още част от Пайнер ли се води? Виждам добра възможност Малина да се завърне с нови парчета. Така нареченото ѝ "пенсиониране" ми се струва преждевременно предвид начина, по който изглежда за годините си, а и това, което може да предложи на музикалната сцена. Точно в момента в Тик Ток песента ѝ "Виж какво" е страшен тренд, масово подрастващите научиха за нея и се наблюдава едно "възраждане" на леко позабравена песен в годините. Но макар и да няма нова песен от близо 4 години, Малина все още си има стабилни участия, за което евала ѝ правя. Малко изпълнители го могат това - и без нови проекти и скорошни хитове, пак да ходят по толкова участия. По-горе някой беше споделил поста на Таня Боева, в който пише, че предстои нова песен - нямам търпение. Тя е толкова добра певица, има страхотни лирични песни. Надявам се да ни изненада приятно и тя. На Екстра Нина последната песен, издадена в Пайнер, също е прекрасна балада, но остана крайно недооценена - по последни спомени не успя да събере даже 100К гледания, което е жалко. Може би заради това е решила да опита в чужбина. Просто средствата, които влага, за да прави поп-фолк в неин си стил, нямат възвръщаемост. Горчивата равносметка е, че в Сърбия старите изпълнители се помнят, а при нас са забравени и натирени в ъгъла. А истината е, че всеки от тях е допринесъл по някакъв начин, за да се развие този жанр. И в пъти повече заслужава внимание, отколкото някакви напудрени силиконки, които са инфлуенсърки, плеймейтки, моделки и какви ли не, и решили изведнъж да се преквалифицират в певАчки. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 13 минути, Vanora каза: Според мен просто Ивана, също така Глория, Екстра Нина, Нелина и другите от по-старото поколение усещат, че дори и да пуснат песен, няма да предизвикат фурора, който са предизвиквали преди, съответно не виждат смисъл да инвестират средства в нови проекти за нулева възвръщаемост. Предпочитат да залагат на ретро хитове и народна музика по участия. Май единственото парче на Глория от миналата година беше народно, имаше и една коледна песничка, която също беше приятна. Но е факт, че интересът към предходните лидерки е спаднал до критичния минимум. Аз даже не знам Ивана все още част от Пайнер ли се води? Виждам добра възможност Малина да се завърне с нови парчета. Така нареченото ѝ "пенсиониране" ми се струва преждевременно предвид начина, по който изглежда за годините си, а и това, което може да предложи на музикалната сцена. Точно в момента в Тик Ток песента ѝ "Виж какво" е страшен тренд, масово подрастващите научиха за нея и се наблюдава едно "възраждане" на леко позабравена песен в годините. Но макар и да няма нова песен от близо 4 години, Малина все още си има стабилни участия, за което евала ѝ правя. Малко изпълнители го могат това - и без нови проекти и скорошни хитове, пак да ходят по толкова участия. По-горе някой беше споделил поста на Таня Боева, в който пише, че предстои нова песен - нямам търпение. Тя е толкова добра певица, има страхотни лирични песни. Надявам се да ни изненада приятно и тя. На Екстра Нина последната песен, издадена в Пайнер, също е прекрасна балада, но остана крайно недооценена - по последни спомени не успя да събере даже 100К гледания, което е жалко. Може би заради това е решила да опита в чужбина. Просто средствата, които влага, за да прави поп-фолк в неин си стил, нямат възвръщаемост. Горчивата равносметка е, че в Сърбия старите изпълнители се помнят, а при нас са забравени и натирени в ъгъла. А истината е, че всеки от тях е допринесъл по някакъв начин, за да се развие този жанр. И в пъти повече заслужава внимание, отколкото някакви напудрени силиконки, които са инфлуенсърки, плеймейтки, моделки и какви ли не, и решили изведнъж да се преквалифицират в певАчки. Единственият проблем на старата генерация е че още живеят в 2005 и не искат да се впишат в новото време. Защо на Десислава,Софка и Камелия им се получава,а на другите не? Дори Максим преди 4 години успя да изкара голям хит въпреки че 15 години не беше пускал нищо и никога не е бил от големите имена на чалгата. При Ивана все още не е твърде късно. Видя се че като пусне нещо адекватно за времето си като "Твое копие" се получават нещата,а и като цяло на нея все още не се гледа като на леличка за разлика от Глория,която сигурно и песен на ниво "Не сме безгрешни" да пусне пак ще бъде флоп. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vanora Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Ивана е в по-добро положение от Глория, определено. Даже не мога да се сетя по хронология кой е последният хит на Глория. Макар че имаше попадение с песента "Очите не лъжат", която в никакъв случай обаче не е хит. Нещо генерално куца при нея. Подозирам, че едно от нещата е това, което каза - липса на желание към вписване в съвременните предпочитания на аудиторията. Друго би могло да е - липса на подходящ екип. Доколкото знам, Глория не прави проекти с доказалите се вече композитори и хитмейкъри. Не знам, сложен е въпросът и определено би имал доста гледни точки, ако се дискутира и със самите изпълнители, за които говорим. Някои от тях може би вече се чувстват зрели, на години и не им се занимава да правят закачливо-пиперливи песни със секси елементи. Все пак не всички са като Малина и Камелия, при които сякаш годините са спрели на около 35-40. А и го има и това, че се вживяват като морални стожери до някаква степен - противопоставят се на "пошлите" съвременни тенденции с висока естетика. Хора разни, оправдания - също. Истината е, че дори една балада да решат да направят, пак може да стане хит, ако работят с правилния екип и вложат достатъчно усилия и старание. Най-важният фактор в съвременната музика освен средства и глас е желанието. Когато си оставил кариерата си на самотек или разчиташ на продуцент/приятел/фенове да ти я оправят, няма как да се случат нещата, колкото и голям талант да си и колкото и хитове да си имал преди години. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 А то па на Ивана щото помним кой е последният хит.... сигурно е "Ало, мамо", който е на 6-7 години. Нещо не отчиташ факта, че публиката вече е много променена, песните са със срок от 2-3 месеца. Не са виновни само изпълнителите, и в световен мащаб куцат малко нещата. Просто този бизнес вече не е толкова актуален и интересен за хората. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 6 часа , xroflx9 каза: Заебете гледанията на Еуфория,истинския скандал е,че Ивана няма нова песен от 2 години и никой не е отчел този факт.💀💀💀 За какво ѝ е на Ивана да дава пари за клип и песен, които едвам ще избутат 1 милион гледания? На този етап от кариерата ѝ ако не пусне нещо силно по-добре да не пуска нищо. Има достатъчно голяма дискография и златни хитове да го избута до пенсия без нови песни. Според мен може да пробва да се върне към корените си и да направи някой сръбски кавър. Може и да се получи нещо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Ара най-после са изчистили правата за албума Твоя Тотално на Алисия и са го качили в Spotify/Apple Music Палиш ме next? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Обаче Андреа преди дни беше тръгнала да говори за семейни ценности, докато преди години снимаше 14 годишната Сузанита в клип с курви. Обожавам биполярността й! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари