Willy Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 ❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 💋 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 13 часа , DoloresPunchev каза: Експериментаторката... Да бяхте дали на Преслава милионите на мъжа на Галена и подкрепата на Делян Пеевски и сие.. да видите за какви експерименти щеше да става на въпрос. Искаш да кажеш, че точно Преслава няма пари да експериментира ли 😂 7 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vanora Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 1 час, Willy каза: Обаче Андреа преди дни беше тръгнала да говори за семейни ценности, докато преди години снимаше 14 годишната Сузанита в клип с курви. Обожавам биполярността й! Хаха, абсолютно, но не я виня и я разбирам донякъде де. Реално след "Полудей" - първата песен, която реализира официално извън продуцентството на Пайнер, тя нямаше поп-фолк хит, отдаде се на чуждестранни парчета и искаше да се завърне с нещо скандално в поп-фолка, което отново да разбуни духовете в неин стил и да се коментира от широката аудитория. Е, постигна го. Сузанита тогава беше на гребена на вълната в хорските усти, така че беше отлична маркетинг стратегия. Друг е въпросът дали с добро, или с лошо погледнаха хората на такъв вид провокация, но както се казва, лоша реклама няма. Дори след "Строго забранено" тя имаше шанса пак да се върне в поп-фолка като активно действащ и работещ изпълнител, но го пропиля. Сега уж имала готова песен от Оцко, ще прави арменски дует, отделно подготвя дует със Sergio, мислели с Теди Александрова да записват песен, ще видим. А относно Преслава и възможностите за скъпи клипове на изпълнителите - мисля, че тя е от малкото, които могат да си позволят скъпи клипове. Със сигурност години наред тя взимаше най-високите хонорари от изпълнителите от Пайнер от участия, отделно, че съпругът ѝ има някакъв бизнес, тоест и тя като Галена не се е омъжила за обикновен човек от народа. Според мен при нея проблемът се състои в това, че не ѝ се занимава да прави клипове - неведнъж го е казвала в интервюта. Но въпреки това клиповете ѝ са на много добро ниво, макар и не на това на Галена. Аз съм го приела така - при Преслава доминиращо е изпяването, вокалните заложби, а при Галена - изпипването на клиповете, визиите. Ако Преслава реши да експериментира и да направи малко по-разчупен и различен клип, убедена съм, че ще ѝ се получи, и то по доста добър начин. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 1 час , Willy каза: Обаче Андреа преди дни беше тръгнала да говори за семейни ценности, докато преди години снимаше 14 годишната Сузанита в клип с курви. Обожавам биполярността й! Тя също така каза че не би направила дует с Бритни Спиърс защото не била адекватна 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Споделете кои 10 песни си пускате най-често в последно време: Моите 10: Сладкото зло Дисниленд Калифорния Да си траят Твоите измами Да гори в любов Еуфория Една порода Първият В твоето легло 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vanora Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Днес попаднах на тази песен - много мелодична, танцувална, според мен по нищо не отстъпва на западните си еквиваленти. Не знам Райна защо се отказа да прави денс парчета, много ѝ отиваха и с това беше разпознаваема и открояваща се пред останалите. Като цяло мисля, че е време отново да се експериментира, да се опита нещо, което да бъде различно от ориенталските извивки и зурли. Да, те са купонджийски, приятни, но нека не бъдат те единственото разклонение на поп-фолка. До 2010 имаше разнообразни и приятни денс парчета, след това през 2016 някъде се яхна метлата за рапиране от поп-фолк изпълнители и сега се върнахме пак на ориентала. А толкова потенциал имат повечето от "старите кучета"! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 1 час, DanielPiliov каза: Споделете кои 10 песни си пускате най-често в последно време: Моите 10: Сладкото зло Дисниленд Калифорния Да си траят Твоите измами Да гори в любов Еуфория Една порода Първият В твоето легло 1. Nina Dimitrova - Caka 2. Fiki - Otpusni se 3. Vanya razbirase Velikova - Bomba 4. TeoDora - Priyateli 5. Desislava - Party Animals 3 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vanora Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Оставям това тук - алтернативна идея за клип на "Еуфория" - посмях се от сърце. 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Еуфория много прилича като текст и клип на това💀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 2 часа , DanielPiliov каза: Споделете кои 10 песни си пускате най-често в последно време: Моите 10: Сладкото зло Дисниленд Калифорния Да си траят Твоите измами Да гори в любов Еуфория Една порода Първият В твоето легло Различно е, зависи от настроението. От последните песни много слушам: Тита - Ядове, Галена - Еуфория, Преслава и Константин - Сладкото зло, Преслава - От утре. От миналата година: Преслава - В твоето легло, Емануела - Направо в коша, Цветелина Янева - Бой, бой, Джия - Паля От 2020 - Ариа - Живее ми се, Райна - Направо ми заспа Май станаха 10? Мда... напоследък това. Иначе често си въртя някакви песни на Преслава и Ариа в момента, колко несъвместимо! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 16 часа , DoloresPunchev каза: Експериментаторката... Да бяхте дали на Преслава милионите на мъжа на Галена и подкрепата на Делян Пеевски и сие.. да видите за какви експерименти щеше да става на въпрос. Преслава има възможности не я мисли, че не й се дават е друг въпрос. А и изобщо не е до парите, Мария имаше милионите на Гущеров, но за годините в които бяха заедно видяхме само изкопирани клипове и кофти кавърчета. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 1 час, asylum каза: 1. Nina Dimitrova - Caka 2. Fiki - Otpusni se 3. Vanya razbirase Velikova - Bomba 4. TeoDora - Priyateli 5. Desislava - Party Animals Aşkulsum! O çok seksi bir ihtiyar, gerçek bir Ekstra Sapık! Lezzet için Sofya'dan binlerce öpücük ve kucaklama! : * 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 2 часа , DanielPiliov каза: Споделете кои 10 песни си пускате най-често в последно време: Моите 10: Сладкото зло Дисниленд Калифорния Да си траят Твоите измами Да гори в любов Еуфория Една порода Първият В твоето легло Базирано на Spotify on repeat статистиките ми: 1. Подводница - Емануела 2. Почти Перфектен - Емануела 3. Секс за ден - Андреа и Фики 4. В чуждите легла - Емануела 5. Живее ми се - Ариа 6. Присъда - Глория 7.Седем дни - Ивана 8.Просто секс - Диона и Галин 9.Купих ти сърце - Емануела и Джордан 10.Еуфория - Галена 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DoloresPunchev Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 17 часа , Somniator каза: Акълът ми стига да не се излагам, правейки се на интересен и големия разбирач. Всяко твое мнение е пропито с агресия, неприязън и избиване на комплекси. ... Мълчанието е злато! ... Тогава бъди тих завинаги, озлатен в собственото си мълчание. Дошъл в тема за обсъждане и пропагандира, че мълчанието било злато. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DoloresPunchev Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Събота вечер: 1. Фики 200К 2. Галена 196К 3. Десита 164К 4. Преслава и Константин 124К 5. Камелия, Торино и Пашата 100К 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 5 часа , DanielPiliov каза: Споделете кои 10 песни си пускате най-често в последно време: Моите 10: Сладкото зло Дисниленд Калифорния Да си траят Твоите измами Да гори в любов Еуфория Една порода Първият В твоето легло Моли се на иконите Слагам цензура Центрофуга Бомба Милиони Парти енимълс Чака Нарцис Живее ми се Давай мило Не са в някъв определен ред 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 4 часа , Vanora каза: Днес попаднах на тази песен - много мелодична, танцувална, според мен по нищо не отстъпва на западните си еквиваленти. Не знам Райна защо се отказа да прави денс парчета, много ѝ отиваха и с това беше разпознаваема и открояваща се пред останалите. Като цяло мисля, че е време отново да се експериментира, да се опита нещо, което да бъде различно от ориенталските извивки и зурли. Да, те са купонджийски, приятни, но нека не бъдат те единственото разклонение на поп-фолка. До 2010 имаше разнообразни и приятни денс парчета, след това през 2016 някъде се яхна метлата за рапиране от поп-фолк изпълнители и сега се върнахме пак на ориентала. А толкова потенциал имат повечето от "старите кучета"! 2010 година определено беше една от най-успешните и разнообразни за Райна, въпреки спънките от Преслава, изтрития клип на “Ти ли си” от Нанков (за да накара Райна да спре да работи с него, а той да се концентрира изцяло над продукцията на държанката. Скоро след това спира да работи и с Камелия), умишлено изтритите над 6 фолклорни ТВ версии, забавянето на фолклорния и албум с година и 6 месеца. Не случайно тогава беше номинирана и за Певица на годината с песни като: “Ще ти говоря за любов” ”Жени като теб” ”Какво ти мисля” ”Мирно” ”Пълна промяна” ”Ти ли си”. Липсва ми тази Райна със разнообразните песни и амбицията. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 ХАЙ БЕЙБИ ХАУ АР Ю АМ ФАИН СИИИН ДА НЮ НЮСПЕИПАР??? ЙЕЕЕАА И ХЕВ СИИ ДА ПИКЧЪРС...УЕРИ УЕРИ БЮТИФОЛ!! ДЖЕНА ТУ ХЕВ А КОНЦЕРТ ИН ДА НЮ ЙОРК 5 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 8 часа , DanielPiliov каза: Споделете кои 10 песни си пускате най-често в последно време: План Б Хотел на греха Моли се на иконите Мамини синче Татко аз съм си същата Не искам Центронфуга Донт лив ми на Гибо Мръсно куче 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Somniator Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 6 часа , DoloresPunchev каза: Тогава бъди тих завинаги, озлатен в собственото си мълчание. Дошъл в тема за обсъждане и пропагандира, че мълчанието било злато. Оу, извинявай! Точно тебе съм забравил да питам какъв да съм и какво да правя! 😏 Как за толкова години не ти омръзна? Все търсиш с кого да се заядеш, да обидиш, да оплюеш, само и само да привлечеш внимание. Ама нали знаеш "всяко чудо за три дни" ... Така и с теб. По начало беше интересен, понякога даже забавен, но стана натрапчив и скучен ... и отблъскващ за новите потребители. https://youtu.be/kEyVVCNzidc 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Lelqtian Публикувано Юни 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 12 Май е време да пускаме центрофуга, щом "новите" потребители вече си говорят на "не ти омръзна за толкова години". 2 7 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 23 часа , DanielPiliov каза: Споделете кои 10 песни си пускате най-често в последно време: От бг тая година само тия слушам: ПАЛОМА ЖЕНИТЕ ПЛАЧАТ ДЖИЯ НАЙ-ГРЕШНОТО МИХАЕЛА И ДЖОФРА ЗАРИБЕНА ГАЛЕНА ЛИПОСУКЦИРАНИЯ СКАКАЛЕЦ ЕУФОРИЯ ЙОАН ЛЮБОВТА ТИ ПАРИ 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Гледанията от 12.06 1. Фики - 190К 2. Галена - 181К 3. Преслава и Константин - 115К 4. Десита - 102К 5. Камелия, Торино и Пашата - 90К 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vanora Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Поздрав с един стар хит. ❤️ 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари