Willy Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 12 минути, Vanora каза: Поздрав с един стар хит. ❤️ "щяло да ми мине, не може да ми мине" 😍 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Аз, когато съм basic скучна кучка: 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vanora Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Аз, когато се почувствам мръсница: 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. GSA Публикувано Юни 13 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 13 Аз, когато в началото му кажа, че устата ми е неприкосновена територия: 5 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Аз когато съм на невролог и не усещам как бие с чукчето по коляното ми. 2 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Айде на старите хитови хитове! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 5 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Тая Планета тотално я изоставиха, от четвъртък-петък още не са и оправили звука, чува се някакво пукане от време на време 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Почти една година от хита, в траур съм от липсата на нова продукция. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 5 минути, BobiTo каза: Почти една година от хита, в траур съм от липсата на нова продукция. Наскоро беше казала, че ако ще пуска песен, то тя ще пуска, когато продукта е качествен, а не еднодневки през 2 месеца. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 5 минути, DanielPiliov каза: Наскоро беше казала, че ако ще пуска песен, то тя ще пуска, когато продукта е качествен, а не еднодневки през 2 месеца. Ще ме умори когато пусне поредното кючече в дует с непознат индиец. 😩 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 12 минути, Willy каза: Ще ме умори когато пусне поредното кючече в дует с непознат индиец. 😩 Трябва да следим с кой се сприятелява Ивон и така ще разберем следващите дуети. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Аз, когато след изпит сам се почерпя с коктейл и два дюнера, залъгвайки само себе си, че съм свършил добра работа: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 3 часа , GSA каза: Аз, когато в началото му кажа, че устата ми е неприкосновена територия: Аз 2 минути по-късно: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 20 години от издаването на най-якия албум на Десс: 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 1 час, z_o_ каза: 20 години от издаването на най-якия албум на Десс: И какъв по-добър начин да го отбележи от: 4 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 1:48 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 5 часа , Willy каза: Аз, когато съм basic скучна кучка: Очаквай след няколко часа "Градил Илия килия" в изпълнение на Глория. Няма скука! Една вечна стара градска песен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Някой може ли да ми обясни защо дуета на Лидия и Симона се появи ден-два след премиерата в музикалните платформи а песента на Десита вече 4-ти ден я няма ? Лида и Сима пак заживат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 2 часа , pacho каза: Очаквай след няколко часа "Градил Илия килия" в изпълнение на Глория. Няма скука! Една вечна стара градска песен. 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 На стори Десита мята гъз, окичен с пендари, докато Биляниш ѝ пляска под звуците на AC/DC. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 1 час, pacho каза: Тази жена фолклорен албум ли ще пуска? Нека има и народни песни, ама може ли да няма поп фолк песен вече 3 години? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Тая Кали никой не я бие през устата, но тя да си оплюе сама жанра отново... Жанра, който я е хранил толкова години. Събеседниците й не знаеха как да реагират, само се спогледаха и след секунди едната се изсмя за да не е толкова неловко. Толкова да не можеш да намериш себе си за толкова години е по скоро жалко - то не се прави на индийка, то не беше психоложка, то не беше панелистка в риалити формат, каква ли не беше та сега и се представя за джаз певица. Много неприятно същество. 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари