GSA Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Само хитове милички! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 12 минути, GSA каза: Само хитове милички! ❤️ 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Нина е една! Това трябваше да е мега хит! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 20 минути, GSA каза: Само хитове милички! Този трак и ''Нищо лично'' са двата най-големи ужаса на Райна. Буквално съм я чул макс 3 пъти. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 2 часа , asylum каза: На Цветелина даже ми е по-любима от тази на Нелина. Жестоки песни имаше 😍 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 6 минути, Stela каза: На Цветелина даже ми е по-любима от тази на Нелина. Жестоки песни имаше 😍 И на мен ми е любима, аранжиментчето и до днес е много вдигащо! Виж как добре се приема: https://www.facebook.com/103646928543980/videos/697566275022474 преди 7 минути, GSA каза: Нина е една! Това трябваше да е мега хит! Да, ама не, уви! И Саби я окраде наскоро. Най-яката й песен след завръщането. Хитов екстров хит в Турция! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 1 час, THE IIconic каза: Добре дошъл! 😉 преди 1 час, xroflx9 каза: Бях се притеснил,че @DarkChild е напуснал и ми липсваха ироничните му коментари. Да видим какво му е мнениетъ за Еуфория. Както гласи загадката на една старица от древността - "тръгвам си, за да остана". Елфоря продължава линията на Феноменален. Общо-взето същата стилистика. Клипът също. Като цяло по ми харесва от последните неща на Галош. 2 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 42 минути, GSA каза: Само хитове милички! Пише Райна пък сложили Ванча на корицата. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Къде отиде усещането на Емануела за музика? Дуета с Антонио е пълна пародия. С времето става все по-готина на визия, но за жалост понижава драстично качесттвото на песните си. Че и продуцент ще става. Да оправи първо нейната кариера. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 3 минути, DarkChild каза: Както гласи загадката на една старица от древността - "тръгвам си, за да остана". Елфоря продължава линията на Феноменален. Общо-взето същата стилистика. Клипът също. Като цяло по ми харесва от последните неща на Галош. Каква ирония ... На мен Еуфория не ми допада особено, а на теб пък ти харесва. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 3 минути, Stela каза: Каква ирония ... На мен Еуфория не ми допада особено, а на теб пък ти харесва. 😁 И нас промени проклетото време. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Андреа е писала че Сашка забранила на MC Stojan да се види с нея. 🤣🤣🤣 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Защо не пише на кирилица, в кой век живее? 🙄 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 2 минути, Stela каза: Защо не пише на кирилица, в кой век живее? 🙄 И как пише "koi?" на въпроса за този от Ермения, след като човека я чакаше на летилището и с отношение като към топ звезда, нещо което абсолютно грам не заслужава. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 1 минута, Willy каза: И как пише "koi?" на въпроса за този от Ермения, след като човека я чакаше на летилището и с отношение като към топ звезда, нещо което абсолютно грам не заслужава. Комплексите до това я доведоха. Излага се постоянно. Те хората в даден момент ще спрат да я отразяват и да показват каквото и да е уважение към нея. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Започна София Прайд. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Да обобщим малко нещата... Сашка освен, че е унищожителката на Пайнер е и командирка. Забранява на хората да се срещат един с друг. Каква вещица само! 😂😂😂 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Сашка успя да развали цялата система на Пайнера, нещо което не успяха дори и цели фирми в пиковите си години. Открадна всички млади имена, които по нормален път след 1-2 песни пътищата сами щяха да ги докарат до Димитровград, иначе участия йок и ги оправя сама или ги бута в хит микс и мега. Отвори очите и на Галс и вече сама си държи правата над песните. Кама сигурно се гордее с нея! Истинска бизнес дама и лъвица! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Щом Андреа и отделя толкова време и внимание, значи нещата са сериозни. 😃 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Съботнооо 🥳 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vanora Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Тази Сашка ми се вижда лисица, не знам защо. Има миловидно и добричко изражение, но сигурно е с характер на хищница, както някой писа по-нагоре. Сякаш твърде агресивно влезе в играта - започна да дирижира нещата прекалено дръзко, възползва се от упадъка на Пайнер и от липсата на конкурентоспособна музикална компания/лейбъл изобщо и яхна гребена на вълната. Само че дори "нейните" изпълнители не са блеснали нито с кой знае какви умения, нито пък с хитове. Единственият хит на Мега е "Женен", и то главно заради Меди, Габриела почти никой не я знаеше тогава все още. Саби изглежда идентично с брат си, стилистиката на траковете му също не е кой знае колко различна и истината е, че хората са по-скоро отегчени от него, отколкото заинтригувани. Публиката има нужда от нещо различно, а не от полуфабрикати и претоплени манджи с претенции. Поп-фолкът се запази и оцеля, мина през толкова сътресения и кризи през годините, защото имаше нещо, което другите жанрове нямаха - единство. Усилията, творческата енергия, капиталът - всичко беше съсредоточено към Пайнер като монопол, изпълнителите, макар и да имаха вътрешни разногласия, се стараеха да се числят към монопола, който им гарантираше участия и хитови песни. Другите жанрове го нямаха това нещо - малки музикални компанийки с по 5-10 изпълнители, кой от кой по-невзрачни, хитови имена с хитова актуална (подчертавам) продукция - единици. Е, сега поп-фолкът явно се е запътил натам, за съжаление. Всеки тръгна да разкрива компания, всеки тръгна да разбира от продуцентство, всеки с големите амбиции как всичко може и знае, но се видя, че без сериозен продуцентски гръб, какъвто Пайнер даваше допреди ковид кризата, не се успяваше. Андреа и Камелия са доказателство за това - едната пое по път, коренно различен от поп-фолка, а другата продължи с поп-фолк, но кариерата ѝ не продължи така пиково, както можеше, ако беше останала в Пайнер. Единствено Меди проби без сериозен продуцентски гръб и това е обяснимо - хората имаха нужда от мъжка фигура в поп-фолка, която да не прави песни в типичен турско-ромски стил като Фики през последните години или като Галин, който експериментира с какво ли не като звучене през годините. Затова и Меди успя - има глас, визията също привлича аудиторията, имаше усет и за хубави песни. Но единствено за Меди се сещам. Останалите, напуснали Пайнер или някоя друга музикална компания, залязоха и си правят песнички, колкото да се отчетат и да не бъдат съвсем натирени в ъгъла на забравата. Емануела вече счупи класацията по бълване на комерси. Хубаво, разочарована е от мъжете, пренася го в творческите си проекти, но вече е прекалено. Във всяка песен нейна от последните 5-6 години се кълне, сипва се, изобщо се излъчва краен негативизъм. Не че и проектите ѝ в Ара, докато работеше масово с Оцко, пак не бяха насочени срещу мъжете, но поне беше по-изпипано, по-цивилизовано и лирично, така да го кажа. Деси Слава и тя яхна вълната на комерса, а има потенциал да пее буквално всичко, което поиска. Разочароващо, че си похабява таланта. Явно вече ѝ се залага на сигурното и не ѝ се експериментира, но пък и колко да е сигурно това "сигурно"? Хората вече се изморяват от това да слушат едни и същи ритми. Ако не са купените гледания на някои певици, купените лайкове, коментари и последователи, нещата биха изглеждали по доста по-различен начин. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Дора пак не си е пила хапчетата. До 2-3 часа този въпросник ще бъде изтрит. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 1 час, Willy каза: Сашка успя да развали цялата система на Пайнера, нещо което не успяха дори и цели фирми в пиковите си години. Открадна всички млади имена, които по нормален път след 1-2 песни пътищата сами щяха да ги докарат до Димитровград, иначе участия йок и ги оправя сама или ги бута в хит микс и мега. Отвори очите и на Галс и вече сама си държи правата над песните. Кама сигурно се гордее с нея! Истинска бизнес дама и лъвица! Кои млади имена е откраднала освен Меди? Всички млади имена, дето държат и минимален интерес са в Алфа и Даймънд. Единствено си спомням, че тя вкара в Хит Микс Енна и Лео, към които имаше някакъв интерес, но сега не мисля, че има такъв. Да не говорим, че Мега стар е пълен потрес. Повечето песни не могат да направят 1 милион гледания… Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 1 час , Stela каза: Съботнооо 🥳 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари