GriskoBeats Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 13 минути, Willy каза: Гей целувката най-риплейвана част от Кажи ми ало на Цура. София прайд 2023 я зове! Дори не помня тая песен... преди 53 минути, Willy каза: Ужасна е, нищо нечувано, всички чалга клишета в една песен. Сигурно ще е поредната песен на Емануела зациклила на под 2-3М. Тя и на Галена е гадна, ама се налага. Въобще коя песен не е чалга клише в последните години? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 12 минути, meleto каза: Въобще коя песен не е чалга клише в последните години? 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 13 минути, meleto каза: Тя и на Галена е гадна, ама се налага. Въобще коя песен не е чалга клише в последните години? 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Сузанита изтри "бременните" снимки, спря да следва гаджето, потъна в депресия https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Suzanita-iztri-bremennite-snimki-sprya-da-sledva-gadzheto-potun-1290401 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Последната песен на Галена под 10М в момента е тренд в тик ток и е дебютирала в класацията на Spotify. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 На Галена и Дамян звучи брутално. Кости форца се е постарал. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 1 час, Willy каза: На Галена и Дамян звучи брутално. Кости форца се е постарал. Къдеее? 😲🙀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Сцената от 1:00 малко ми прилича на един клип...Мхммм🤨 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 4 часа , meleto каза: Номер 1 в Трендинг... Добре продуцирано визуално. Песента е ок. И както винаги при Антонио... аз чувам "ти си мечорана", а той пее "ти си най-желана". Не знам, чувам "ч". Или аз съм зле със слуха, или Антонио има говорни дефекти, които личат в пеенето. Парадоксът е, че с това изпяване звучи по-запомнящо се. Лично аз не харесвам песента, но хората по дискотеките много ѝ се кефят и вече знаят текста. Плащат си я за поздрави. Мисля че това лято ще си се върти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 23 минути, DanielPiliov каза: Сцената от 1:00 малко ми прилича на един клип...Мхммм🤨 Рири ми е любимката от световната сцена, обожавам песните и поведението й, но най-много идолизирам за това че е измислила куб, като геометрично тяло! 😍 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Галин, Адам, Симона, Лидия и Десита с обща песен от Кости до броени дни 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 3 минути, Mr. Greshen каза: Галин, Адам, Симона, Лидия и Десита с обща песен от Кости до броени дни Очакваше се след спада, който преживяват. Кости винаги е бил спасителен пояс за потъващи. Галена е изключение. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 4 минути, Mr. Greshen каза: Галин, Адам, Симона, Лидия и Десита с обща песен от Кости до броени дни Дано сега е нещо избухващо и дано прекратят флоп ерата си... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Лео също с нова песен скоро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 31 минути, DanielPiliov каза: Лео също с нова песен скоро Anyway 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Много ме е яд, че това остана без клип. Свежо и различно звучене носеше, а текстът е пълен с фразички за да се превърне в тотален хит с правилна ротация и реклама. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 16 минути, Willy каза: Много ме е яд, че това остана без клип. Свежо и различно звучене носеше, а текстът е пълен с фразички за да се превърне в тотален хит с правилна ротация и реклама. Че то си беше хит. Не е нужен клип. Другият им дует и с клип си беше флоп. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 34 минути, Willy каза: Много ме е яд, че това остана без клип. Свежо и различно звучене носеше, а текстът е пълен с фразички за да се превърне в тотален хит с правилна ротация и реклама. Беше си голям хит, пускаха я често по клубовете ❤ Сега пак набра малко скорост в Тик Ток, но не гръмна като някои други стари песни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 1 час, Mr. Greshen каза: Галин, Адам, Симона, Лидия и Десита с обща песен от Кости до броени дни Голяма какафония ще е... 5 изпълнители в една песен 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 26 минути, lucellent каза: Голяма какафония ще е... 5 изпълнители в една песен Къде пък видя три изпълнителя, аз виждам една цяла и една половинка Тройница. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Emanuela.Carey Публикувано Юни 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 21 преди 1 час , Mr. Greshen каза: Галин, Адам, Симона, Лидия и Десита с обща песен от Кости до броени дни Пуснаха и промо снимка за въпросната песен: 13 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 1 час , Willy каза: Много ме е яд, че това остана без клип. Свежо и различно звучене носеше, а текстът е пълен с фразички за да се превърне в тотален хит с правилна ротация и реклама. Брутална песен! Аз още си я слушам… А колко щеше да е яко вместо с Мехмед и ония кон Теа да направят общ концерт двете… 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 6 часа , Willy каза: Галена и Меди на 23ти юли и Преслава с Теа Теирович на 19ти август с концерти в "Арена Созопол". Преслава сама ли се очаква да напълни стадиона? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 2 часа , Willy каза: Много ме е яд, че това остана без клип. Свежо и различно звучене носеше, а текстът е пълен с фразички за да се превърне в тотален хит с правилна ротация и реклама. Обожавам! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 2 часа , stereoto_ каза: Очакваше се след спада, който преживяват. Кости винаги е бил спасителен пояс за потъващи. Галена е изключение. На някои им се иска да пожънат успехите на Емилия, но не всеки ден е Великден! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари