xroflx9 Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Никога не съм разбирал манията по Мария Петрова тук. Да,определено е талантлива,но няма никаква харизма. Понякога колкото и да си талантлив просто не ставаш за голямата сцена,а не е като да не са се опитали да я наложат-имаше 2-3 песни от Оцко,дует или фт с Джена когато беше пика й отделно мисля че й бяха направили и някякво по провокативно клипче.. Всъщност някой знае ли с какво се занимава към днешна дата? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 И на мен никога не ми е била сред най-любимите, но за някои фолк фенове беше една от последните напразни надежди, че след златните години още може да се пробие само с глас. Иначе, като ценител и на класиката, съм привърженик повече на друга Пайнерска дива със същото име. 🤩 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Тя още преди Пайнер има песен "ТИ СИ" като МарЕя която всъщност изобщо не е лоша: А за мен тази песен й е най-добрата: Също попадение: "Данък мнение". Демото звучеше по малко по-различен начин и може би година, година и нещо преди да я направи самата мелодия е била за Преслава, но явно нещо не й е харесала: 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Цура Янева обаче наистина заличава всички следи от Пайнер. Най-вероятно е била на протест за цените на горивата, напекло я слънцето по перхидролната глава, огледала се в чантичката си Dior и решила че не може повече да дава процент на Пайнера - криза е. После се замислила как конкуренцията ѝ в Пайнер е Малена, Диона и Палома и е физически невъзможно да я огрее някакво внимание - особено имайки предвид че Паломините скули закриват самото Слънце от време на време. Tsetsi Music 🔜 2022 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Цура Янева обаче наистина заличава всички следи от Пайнер. Най-вероятно е била на протест за цените на горивата, напекло я слънцето по перхидролната глава, огледала се в чантичката си Dior и решила че не може повече да дава процент на Пайнера - криза е. После се замислила как конкуренцията ѝ в Пайнер е Малена, Диона и Палома и е физически невъзможно да я огрее някакво внимание - особено имайки предвид че Паломините скули закриват самото Слънце от време на време. Tsetsi Music 🔜 2022 Палома излиза в майчинство! Остава Малена, Диона и Ивета? :O 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 9 минути, SG каза: И на мен никога не ми е била сред най-любимите, но за някои фолк фенове беше една от последните напразни надежди, че след златните години още може да се пробие само с глас. Иначе, като ценител и на класиката, съм привърженик повече на друга Пайнерска дива със същото име. 🤩 Между другото днес си пуснах Токсичен,тъй като онзи ден го чух от една кола и ме зариби отново. След втория припев и клипа,и песента са лудница.🥵 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 17 минути, DevilWish каза: Палома излиза в майчинство! Остава Малена, Диона и Ивета? 😮 Тя ражда тези дни, и ще пуска 3 нови песни ❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 14 минути, xroflx9 каза: Между другото днес си пуснах Токсичен,тъй като онзи ден го чух от една кола и ме зариби отново. След втория припев и клипа,и песента са лудница.🥵 Това несъмнено й е най-големия соло успех след раждането. За жалост дори и аз като дългогодишен фен на Десислава все по-малко се кефя на песните й от същия този период и нещо не ги слушам... твърде много се обезличи вече. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 12 минути, SG каза: Това несъмнено й е най-големия соло успех след раждането. За жалост дори и аз като дългогодишен фен на Десислава все по-малко се кефя на песните й от същия този период и нещо не ги слушам... твърде много се обезличи вече. А спомняш ли си какви скандали ставаха тук миналата година заради тая песен? Добре че все пак стана някакъв хит,че отсрамихме положението. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 преди 3 минути, xroflx9 каза: А спомняш ли си какви скандали ставаха тук миналата година заради тая песен? Добре че все пак стана някакъв хит,че отсрамихме положението. Да, мисля, че в крайна сметка и двете страни получиха някакво признание и удовлетворение. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Помним ли тази тупалка? 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 2 часа , SG каза: И на мен никога не ми е била сред най-любимите, но за някои фолк фенове беше една от последните напразни надежди, че след златните години още може да се пробие само с глас. Иначе, като ценител и на класиката, съм привърженик повече на друга Пайнерска дива със същото име. 🤩 България знае и помни само една Мария Петрова. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Опаааа. Сега да видим как заради Стораро ще стане хит, нищо че е на Калин Димитров отново и прилича на 1-2 стари на Глория. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 17 минути, pacho каза: Опаааа. Сега да видим как заради Стораро ще стане хит, нищо че е на Калин Димитров отново и прилича на 1-2 стари на Глория. Само баба ви Глория може да качи клип в 8 сутринта. Не е лоша песента, но не е и нищо ново. Самият припев може да се наложи, но останалата част от песента няма запяване с този текст. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Какъв е проблемът, че е в 8 сутринта??? Това е онлайн пространство. Не е БНТ 6 от 42 тото-то да изпуснеш тегленията. Вече се чудите какво да злобеете. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 8 минути, pacho каза: Какъв е проблемът, че е в 8 сутринта??? Това е онлайн пространство. Не е БНТ 6 от 42 тото-то да изпуснеш тегленията. Вече се чудите какво да злобеете. Не се чудя - направо злобея 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Всъщност песента е много добра? Може и да се наложи. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Жестоко е парчето, супер неочаквано и яко. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Само баба ви Глория може да качи клип в 8 сутринта. Не е лоша песента, но не е и нищо ново. Самият припев може да се наложи, но останалата част от песента няма запяване с този текст. Не се изненадвай, в 8 бабките вече обядват. Демек евала, избрала е час пик с най-много фенове он-лайн. 7 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 2022 наистина е странна година, щом и баби има шанс за хит, след 15 години. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Гло точно от това се нуждаеше. За никой не е тайна, че Тони Стораро се котира в дискотеките. За първи път от ''Ненаситна'' Глория има реален шанс за дискотечен хит. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Юни 24 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 24 16 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Песента е резачка, ама защо пак ще се качва в 5 канала… отидоха гледанията. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 1. Данна и Робов - 168К 2. Фики - 154К 3. Галена - 137К 4. Прес и Коце - 92К 5. План краден - 72К 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 секси хит! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари