xroflx9 Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 20 часа , Гальо каза: Леле те нямат песен над 3.2М тази година. Скандално зле, големите тийн идоли😂 Това не е съвсем вярно. "Навик" има 3.7М,а "Чисти сметки"-3.4М Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 4 минути, xroflx9 каза: Това не е съвсем вярно. "Навик" има 3.7М,а "Чисти сметки"-3.4М 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Какъв потенциал за хит виждате в новата на Глория и Тони Стораро? Музиката е хубава и дотам. Този посредствен текст и това изпяване за нищо не стават. Глория визуално е убийствена. Изглежда на 30. Евала, че е една от малкото, които не се обезличиха. ПП: Дъщеря ѝ извади 100 пъти по-яка песен. Мама да взима пример! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 1 час, meleto каза: Славина мръдна с 5к ПП Изобщо не зная кои са тия на снимката. Познати физиономии иначе. Всичките 💅 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Гърците са леко краднали 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 7 минути, pechenko каза: Гърците са леко краднали В началото куплетите започват като "За последно" на Денис, и после дойде припева който е 1:1 с Ла Маями. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Глория имала ли е дебют с над 100к в youtube ерата? За 14 часа дуета вече има 110 хиляди. Ако продължава така като нищо да удари 200к. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Абе, като говорим за Глория, Ивана пее ли въобще? Миналата година турнета уж правеше, пък 2022 нищо не се знае за нея. А Тони Дачева? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 37 минути, -A. каза: Глория имала ли е дебют с над 100к в youtube ерата? За 14 часа дуета вече има 110 хиляди. Ако продължава така като нищо да удари 200к. https://popnable.com/bulgaria/artists/37-gloria/insights?filter=topDailyPremieres Гост не си е била с почти 100к. Останалите са стартирали с около 40к и надолу. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 4 минути, meleto каза: Гост не си е била с почти 100к. Може да е била за два дни, както примерно Еуфория е с 400К, но реално направи 240К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 24 Author Report Share Публикувано Юни 24 Кога по-точно участието на Тони Стораро стана белег, че нещо е в крак с времето? Хубава е песента, но тя не е с нищо по-различна от "Обичай ме такава" например, която беше хейтена. Явно е била такава новаторка през 2016, че си е изпреварила времето...така да разбирам недоумителната ви за мен реакция. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 19 минути, meleto каза: Абе, като говорим за Глория, Ивана пее ли въобще? Миналата година турнета уж правеше, пък 2022 нищо не се знае за нея. А Тони Дачева? https://signal.bg/ето-на-кое-райско-място-се-скри-ивана-в/ Extra Nina to have a concert in the Italia! 1 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Преди един час по радио Вероника: -Искам новата песен на Глория - Нямаме право да пускаме нищо на Глория от компания Пайнер. 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Някой знае ли защо "Допуши ме" на Магда е изтрита от канала на Пайнер? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Това от Райна е брутално! От същия ѝ период има още няколко яки парчета. А сега какви незапеваеми бози пуска… 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 1 минута, Hurricane каза: Това от Райна е брутално! От същия ѝ период има още няколко яки парчета. А сега какви незапеваеми бози пуска… “Ще ти мине” и “Направо ми заспа” от последните са топ също. “Мръсните им усти” мен ме кефи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 3 минути, GSA каза: “Ще ти мине” и “Направо ми заспа” от последните са топ също. “Мръсните им усти” мен ме кефи! “Ще ти мине” е готина. Другите две не ми допадат изобщо, особено “Мръсните им усти”. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Емануела с + 9К последователи за ден😭 На Прес и остават 2К до 700, само да посмее да я настигне и мине и направо в коша😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 56 минути, Hurricane каза: “Ще ти мине” е готина. Другите две не ми допадат изобщо, особено “Мръсните им усти”. Нека не забравяме, че всички тракове на Райна в периода 2013-2017 бяха брутално оплюти, въпреки че бяха в пъти по-силни от на т.нар. топ имена… 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 20 минути, GSA каза: Нека не забравяме, че всички тракове на Райна в периода 2013-2017 бяха брутално оплюти, въпреки че бяха в пъти по-силни от на т.нар. топ имена… Така ли?! Въобще не помня такова нещо… Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 1 минута, Hurricane каза: Така ли?! Въобще не помня такова нещо… За съжаление да. А последния и албум беше най-силния и разнообразния за годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 8 минути, GSA каза: За съжаление да. А последния и албум беше най-силния и разнообразния за годината. През коя година? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 38 минути, Hurricane каза: През коя година? 2019 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 3 часа , Hurricane каза: “Ще ти мине” е готина. Другите две не ми допадат изобщо, особено “Мръсните им усти”. Една от любимите ми песни на Райна, наред с Какъв подарък. Жестока беше до 2018 и крайно недооценена, но сега вече издиша тотално с последните 3 бози. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 7 часа , Willy каза: Една от любимите ми песни на Райна, наред с Какъв подарък. Жестока беше до 2018 и крайно недооценена, но сега вече издиша тотално с последните 3 бози. Просто няма купени милиони в тубата и спотифай, които да броите и заради които да я титуловате като топ. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари