Lelqtian Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 1 час, Blueberry каза: Това е да нямаш песен от 3 месеца и хит от година и половина, но да имаш 31 участия за месец 😘 Не че нещо, но щом участието почва, свършва, и се придвижваш до следващото за да започне в рамките на 60 минути, може и 120 участия посещения на кръчмотеки да навърти за месеца. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 23 минути, HIStory каза: Ако мислиш, че Феникс и сие са най-големите й хитове във времето, си в голяма заблуда. И явно през деветдесетте не си бил роден. Много ясно,че към днешна дата Феникс,Не сме безгрешни,Крепост и още 1-2 песни,чийто заглавия забравих са най-големите хитове на Глория. Преди 25-30 години когато Баба е била нещо като Гери Никол и дори разни пенсионерски песнички тип "Ако бях родила се река" или както беше там са били хитове не е от значение. Важно е какво се помни сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 29 Author Report Share Публикувано Юни 29 Тая фолклорна халтура, която рекламират Азис и ко., усещам как ще се превърне в благодатна дъвка за подигравки - има потенциал, не може да се отрече, и не мога да виня хейтърите, които ще замезят с него. 😄 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 10 минути, xroflx9 каза: Много ясно,че към днешна дата Феникс,Не сме безгрешни,Крепост и още 1-2 песни,чийто заглавия забравих са най-големите хитове на Глория. Преди 25-30 години когато Баба е била нещо като Гери Никол и дори разни пенсионерски песнички тип "Ако бях родила се река" или както беше там са били хитове не е от значение. Важно е какво се помни сега. По-скоро въпросните проекти бяха върха в кариерата на Глория. Аз обаче съм на мнение, че нейните най-големи хитове са си от 90те, когато името Глория се изграждаше. Бих споменал “Носталгия”, “Златна клетка”, “100 процентова жена”, “Откраднат миг”, “За добро или зло” и още много. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 8 минути, Lelqtian каза: Не че нещо, но щом участието почва, свършва, и се придвижваш до следващото за да започне в рамките на 60 минути, може и 120 участия посещения на кръчмотеки да навърти за месеца. Тъкмо се наежих да я защитавам, мислейки си, че Созопол и Приморско са като Слънчев бряг и Свети влас и видях, че разстоянието между двете дискотеки е 25 километра. ИСКАМЕ ОБЯСНЕНИЕ!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 8 минути, GSA каза: По-скоро въпросните проекти бяха върха в кариерата на Глория. Аз обаче съм на мнение, че нейните най-големи хитове са си от 90те, когато името Глория се изграждаше. Бих споменал “Носталгия”, “Златна клетка”, “100 процентова жена”, “Откраднат миг”, “За добро или зло” и още много. Сега е момента тич песни да влезнат здраво в участията й. Първите две са точно за клуб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 3 часа , DanielPiliov каза: ТОВА ФИЛИП БУКОВ ЛИ Е? Който доскоро се подиграваше на всичко, свързано с чалгата и дори на снимащите се в чалга клипове? Интересно... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: Сега е момента тич песни да влезнат здраво в участията й. Първите две са точно за клуб. Те са в участията ѝ. Пее си и "Не заслужаваш", чат-пат и "Дива нощ" и "Сбогом, адиос". Майстора като забие, което е рядко, също вдига градуса. Но маркираните от теб ги пее често. Баладите повече акапелно. Аз искам да чуя и "Не остарявай, мамо", ама пее другата. Скоро не е пяла "Ненаситна" обаче. "Очакване" е умерена, но става купон и на нея винаги. Отскоро пак вкара и "Добре дошъл" и хората се кефят, както и на "По навик". Песни колкото искаш. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 2 часа , GSA каза: По-скоро въпросните проекти бяха върха в кариерата на Глория. Аз обаче съм на мнение, че нейните най-големи хитове са си от 90те, когато името Глория се изграждаше. Бих споменал “Носталгия”, “Златна клетка”, “100 процентова жена”, “Откраднат миг”, “За добро или зло” и още много. Нито едно заглавие не буди мелодия в мен, а може и да знам някоя. Добър отговор може да е "просто не си бил роден преди 25-30 години", но песните на Камелия от 90-те как са стигнали до мен и без да си правя труда да се запознавам сам с тях? Най-запазените песни на Глория към младото поколение са точно Крепост, Феникс и най-вече Не сме безгрешни. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 16 минути, Willy каза: Нито едно заглавие не буди мелодия в мен, а може и да знам някоя. Добър отговор може да е "просто не си бил роден преди 25-30 години", но песните на Камелия от 90-те как са стигнали до мен и без да си правя труда да се запознавам сам с тях? Най-запазените песни на Глория към младото поколение са точно Крепост, Феникс и най-вече Не сме безгрешни. Е Носталгия й е по - голям хит от Феникс и Крепост. Отделно е на ниво Не сме безгрешни. Но не е хит който ще се върти в дискотеките. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Е Носталгия й е по - голям хит от Феникс и Крепост. Отделно е на ниво Не сме безгрешни. Но не е хит който ще се върти в дискотеките. Пуснах си я и гледам че най-гледано клипче на тази песен има само 47К, което потвърждава теорията ми че песните й от 90те не са наложени сред новото поколение, докато другите две ги знам от-до, както и доста други като Ако те няма, Можеш ли да ме обичаш итн... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 1 минута, Willy каза: Пуснах си я и гледам че най-гледано клипче на тази песен има само 47К, което потвърждава теорията ми че песните й от 90те не са наложени сред новото поколение, докато другите две ги знам от-до, както и доста други като Ако те няма, Можеш ли да ме обичаш итн... да, тази ако те няма е много популярна сред всички и двойно толкова неприятна. Иначе Носталгия имаше клипче с 4/5 милиона, откраднат миг и присъда също. Но ги изтриха май. Някой беше пуснал статистика, 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 6 часа , Blueberry каза: Тъкмо се наежих да я защитавам, мислейки си, че Созопол и Приморско са като Слънчев бряг и Свети влас и видях, че разстоянието между двете дискотеки е 25 километра. ИСКАМЕ ОБЯСНЕНИЕ!!! На Зайка бакшиша ще я кара в таксито. Няма страшно. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 "Носталгия" е една от най-тъпите и скучни песни на Глория. Текстът е на ниво трети клас, нямам спомен някога да съм я слушал доброволно. Факт е, че имаше супер песни навремето, но и тотални боклуци като горната, Ти роден дом, Ех море и още една камара, които за щастие никой не помни. Това също можеше да се наложи във времето, ако не го беше зарязала, голям хит беше, определено по-голям от всичко от Крепост: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 30 Author Report Share Публикувано Юни 30 "12 диаманта", "Илюзия" и "Крепост" са мен са есенцията на кариерата й. За мен лично трябва да си прави участията предимно с тези песни - хитови албуми, страшно разнообразни и достатъчно на брой парчета, за да ги редува и да не й омръзват и на нея. На пръстите на едната ръка се броят изпълнителите с такава възможност. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 "Носталгия" беше абсолютен национален мегахит поне 2-3 години след излизането си. Всеки общ концерт на Пайнер се закриваше с тази песен, тематиката докосваше целия народ предвид масовата миграция на българи в чужбина заради икономическата криза. Много сълзи са се пролели на тази балада. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Сряда: 1. Фики 139К 2. Галена 117К 3. Данна и Алекс Робов 100К 4. Преслава и Константин 86К 5. Глория и Тони Стораро 68К ---------- За хит на годината ще си имаме мазен кючек, какъв обрат в кариерата на обявения за бита карта Фики. Разликата между Галена и Преслава продължава да се топи. А Глория видимо е с хит. Очаквам през уикенда дори да вдигне гледания. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 9 часа , adorable каза: Те са в участията ѝ. Пее си и "Не заслужаваш", чат-пат и "Дива нощ" и "Сбогом, адиос". Майстора като забие, което е рядко, също вдига градуса. Но маркираните от теб ги пее често. Баладите повече акапелно. Аз искам да чуя и "Не остарявай, мамо", ама пее другата. Скоро не е пяла "Ненаситна" обаче. "Очакване" е умерена, но става купон и на нея винаги. Отскоро пак вкара и "Добре дошъл" и хората се кефят, както и на "По навик". Песни колкото искаш. Не мога да свържа нито едно заглавие с дадена музика и текст. Може и да знам някоя, но това по-скоро за мен не са никакви хитове към днешна дата. Забравени като самата Глория… 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 1 час, omline каза: "12 диаманта", "Илюзия" и "Крепост" са мен са есенцията на кариерата й. За мен лично трябва да си прави участията предимно с тези песни - хитови албуми, страшно разнообразни и достатъчно на брой парчета, за да ги редува и да не й омръзват и на нея. На пръстите на едната ръка се броят изпълнителите с такава възможност. Съвсем спокойно можеше и "Благодаря" да е в тази група, ако го беше реализирала по правилния начин. Абсолютно брутален албум. Но на мен най-любим си ми остава "За добро или зло" - има нещо в този албум, което просто го прави велик. Все пак в него са едни от големите й хитове - "Приятелко ти моя", "За тебе, майко", "Оставете ме на мира", "За добро или зло" + шедьоври като "Иди си, тъга" и ей това долу. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 @adorable Помниш ли, когато бях нарекъл песента на Глория за приятелката "Приятелко моя, ти най-добра". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 На Глория дори Стораро не може да й докара хит. 😭😭😭 60К на 6ти ден и то от две клипчета. И не измествайте стандартите за успешна песен, само защото става въпрос за Глория. Който и да беше друг с тези цифри на ден 6, щеше да бъде подиграван и изсмяван тук, дори и самият Стораро, дето участва в песента. Върви по-добре от предишните й песни, да, но това не означава нищо, защото the bar is low. 🙃 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Сега си пуснах на Глория и Тони и не ми звучи никак хитово, просто приятна песен и дотам. Самият Тони Стораро не може вече да извади хит, ако песента не е кючек. Но пък 600к за 6 дни за нея е супер. Дори топ имена вече не успяват да направят толкова. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 57 минути, DenFevgo каза: Мале мале, бях забравил за съществуването на тази песен и този клип. Абе вие представяте ли си Глория колко по-различна е била, абе това тук е направо друг доста разчупен човек ... кога ще видим към днешна дата Глория облечена по подобен "гангстерски" начин, кога бихме я видяли с такива танци и движения ... егати яката е тук! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 9 минути, gotiniq каза: Мале мале, бях забравил за съществуването на тази песен и този клип. Абе вие представяте ли си Глория колко по-различна е била, абе това тук е направо друг доста разчупен човек ... кога ще видим към днешна дата Глория облечена по подобен "гангстерски" начин, кога бихме я видяли с такива танци и движения ... егати яката е тук! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 20 минути, Willy каза: На Глория дори Стораро не може да й докара хит. 😭😭😭 60К на 6ти ден и то от две клипчета. И не измествайте стандартите за успешна песен, само защото става въпрос за Глория. Който и да беше друг с тези цифри на ден 6, щеше да бъде подиграван и изсмяван тук, дори и самият Стораро, дето участва в песента. Върви по-добре от предишните й песни, да, но това не означава нищо, защото the bar is low. 🙃 Пак е в прашилната посока. Ся 30 години след старта на кариерата й е в топ 5, където й трябваше да бъде. Още няколко такива популярни песни и няма да е толкова забравена. Не може да я сравняваме с Галена, която е на върха или песента на Фики, която е най - големият хит по случайност. Има 700к за 6 дена от три клипчета. Това не е толкова зле. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари