Hurricane Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 47 минути, FikLena каза: Казах! Да ти олекне "2" ! Моля, не сравнявай шедьовъра “Да ти олекне” с тази комерс-боза! Мерси 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 1 час, Willy каза: Песента колко и да е в мазен стил е доста различна от всички, освен текста. Самата музика ми напомня на израелски модерен поп-фолк. Аз съм страшно доволен от Галс. Ти не си за мен и ВНЛ колкото и да ги слушам, са типични еднодневки като музика. btw песента има много up n down моменти през цялото време и кулминацията с последният отсвир. Направо си е правена за перформънс на сцена, ако имаше такава. Музиката е яка, но текста е прекалено тъп. Изобщо за мен той разваля главно нещата. Музиката има няколко ударни моменти, но не е достатъчно. Интересно ми е как ще се приеме в дискотека. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 1 час, Willy каза: Като проект ми напомня на тази на Камелия. И двете са много футуристична мазна чалга. Това пък на Кама е още по-зле... 😂😂😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Проклятието на Азис - след дует флоп. Сега може и да резне 20 кила отгоре с тия вафли Боровец и край. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 1 час, Hurricane каза: Този път няма да купят. Прекалено очевадно ще е Твърдиш, че Скандал е с купени гледания ли? Докажи го вместо да хвърляш безпочвени обвинения.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Коментар под снимката на Яница с коремче. " Ок Така ли се обличат майките ?? Бременна красива млада майка за уважение ще бъде тая или куртизанка..по прашки??? Накиурвена , нацицена....🤮🤢😵💫 Майка мечта! Какво послание носи снимката??... ."Едва ли не: ...Кой не би искал да му еве майката на детенциту??" "🐖🐷 свинщина!!! Вижте се какво показвате на тинейджърите...." Щях да кажа смърт за всички мъже които мислят че имат права над женските тела, но лошото е че и прости жени от народа също хейтят. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Оф, до там ли стигнаха да обсъждат облеклото на бременна чалгарка. Яко изпростя населението. Защо не коментират на Рири? Прилича на млада безработна баба от Столипиново. Яница поне е направена хахахаха. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 55 минути, Willy каза: Върви към флоп, нищо че не може да го кажем от ден 1. Поне Галс си се оправда самата пред широката аудитория като още на секундата вчера написа коментар че я записала за личен кеф. Лиса си е! Ликен кеф хубуу, ма върви когато пееш нещо смислено, а не "та-та-та" ... Май е време да за цензура и почивка от интернеда. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 "Скандал" имаше доста по-хитово и интересно звучене от това днешното. Освен това, доколкото си спомням, тогава Галена беше с прясно създаден youtube канал и това беше едва втората песен в него - имаше проблеми в началото, но ги навакса във времето за ужас на Преславовите тогава. То се виждаше и по реакцията на хората, че песента е нацелена. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 24 минути, pacho каза: Оф, до там ли стигнаха да обсъждат облеклото на бременна чалгарка. Яко изпростя населението. Защо не коментират на Рири? Прилича на млада безработна баба от Столипиново. Яница поне е направена хахахаха. Е,те и Риана плюха ама всичко могат да й мият чиниите само. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Горката Северина значи. Да не пуска следваща песен 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Причината за ниската гледаемост на песента е защото хората я търсят в YouTube търсачката като напишат “Euforiq”. Галена се е объркала и я е написала “Euphoria”, което я прави трудна за намиране. Кво ви пука, след месец Теа ще я кавърдиса и ще пусне албум със заглавие “Euforija” с нов пакет от Ганевски кавъри. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Северина преди този дует си беше точно "горката". Нямаше хит сигурно вече 3-4 години. Мисълта ми е че флоп след Фалиш ми няма да е нищo ново. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 3 часа , Mousie каза: Аз мисля, че Робов измести Галена заради интересът на подрастващите, които се вълнуват доста от Алфа, Даймънд и тн, а и самата й песен е малко странна, но като цялостен проект е нива над Робов. Но Галена е изпълнител, който може да си позволи да пуска проекти за собствен кеф. Аз супер много се кефя на "Да ти олекне", а в началото не я възприемах, мисля, че и с тази ще бъде така. Моля Галена да не бъде сравнявана с Робов, Алфи и другите там, които пазарът ще изхвърли за 1-2 години и смени с нови. Галена и Преслава са имена които през годините не се дадоха на имена в българската музика като Андреа, Теди, Цура, Джена, Криско, Гери-Никол, Тита, Фики, Галин...какво остава за новата слаба доза дебюти?! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Слабите гледания на Галена са поредния случай, който доказва три неща: 1. YouTube наистина вече сериозно забавя темпото и в България. 2. Новата генерация най-накрая е конкурентоспособна на старите имена (не, не са по-големи звезди от Галена и Преслава, спокойно). Трябват им само подходящи песни с които да се откроят и да станат масови сред целия народ, защото иначе дори и с по-големи хитове от старите все ще им липсва онази огромна разпознаваемост, която те имат. 3. Както винаги нещата дето допадат на SG са флопове. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Обаче гледайте какво се случва и с другите гледания. Вчера втор най-гледан клип е бил на Фики, който пада рязко на 120К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Вече е #1 и в тренда за музика и в главният. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 8 часа , Willy каза: Северина преди този дует си беше точно "горката". Нямаше хит сигурно вече 3-4 години. Мисълта ми е че флоп след Фалиш ми няма да е нищo ново. Преди 3 години извади албум и беше пълен с хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 час , Willy каза: Обаче гледайте какво се случва и с другите гледания. Вчера втор най-гледан клип е бил на Фики, който пада рязко на 120К. И първи ден от 32 насам в който Сладкото зло пада под 100К дневно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Гледанията от 01.06: 1. Галена - 314К 2. Фики - 156К 3. Преслава и Константин - 113К 4. План Б - 109К 5. Алекс Робов - 105К 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Много странна година… Галена с флоп,най-големият хит е на Фики мазната цигания… хубави песни почти няма за слушане… дано се стегнат всички,че положението е трагично,не знам дали е имало по-слаба година в чалгата.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 2 часа , pacho каза: Преди 3 години извади албум и беше пълен с хитове. Сещам се само за песента за детето и Mrtav bez mene. Всичко друго беше много под нивото на старите й хитове, включително и тези две. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 ДНЕС 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 час, BaGaBoNtIn каза: Много странна година… Галена с флоп,най-големият хит е на Фики мазната цигания… хубави песни почти няма за слушане… дано се стегнат всички,че положението е трагично,не знам дали е имало по-слаба година в чалгата.. Буквално всяка година най-успешната песен включва циганско звучене или цигани. 2022 Отпусни се Фики 2021 ВНЛ Азис 2020 Проблем Софка 2019 Жено бягай Азис (Най-гледана) 2018 Шефката Тони Стораро 2017 Мотел Азис 2016 Пей сърце - клипът и фт Азис 2015 Хабиби АЗис итн.... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 7 минути, Willy каза: Буквално всяка година най-успешната песен включва циганско звучене или цигани. 2022 Центрофуга - Ванчето разбирасе Великова 2021 Близалка - Ванчето разбирасе Великова 2020 Давай мило - Ванчето разбирасе Великова 2019 Шефат и шефката - Клеа поназад за другите години ме мързи да помня кои са успешните хитови хитове и да поправям ... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари