DanielPiliov Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Току що, Willy каза: Да, но текстът е мега зле, трябва да си плащат за текстописец, Пашев и екипа не стават. 4 години мече мое, душо, сърце, мики маус.. На мен ми харесва, но наистина вече става досадно във всяка песен да се пее едно и също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 На Жалка много ѝ се иска да има хит като "Турболенция". 🤣 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 2 минути, Jouey каза: На Жалка много ѝ се иска да има хит като "Турболенция". 🤣 Може ли първо да си гледаме любимките с 200к за месец и на които дори не им се знае кой е бащата на детето дето носи. 🥲 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 "Обърнете малко внимание на Дамян" 💀💀💀 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 То пък щото Турболенция е някакъв неземен хит. Като гледам ВНЛ има с 3к повече коментари,при все че песента на Счетоводителката е направена за пазара на 2 държави. Явно теорията ми,че се вече се слуша само по румънските махали е вярна или смотлата Емилия е пазарувала. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Гледанията от 21.06: 1. Фики - 126К 2. Галена - 120К 3. Преслава и Константин - 74К 4. Камелия, Торино и Пашата - 68К 5. Емануела и Антонио - 60К "Отпусни се" със 126К на 47 ден, рекорд за Фики "Еуфория" 22 ден - 120К сравнение със "Сладкото зло" 22 ден - 151К 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 22 минути, Willy каза: "Обърнете малко внимание на Дамян" 💀💀💀 Гледам в някакъв квартал са снимали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vanora Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Защо Емилия да е смотла? И защо трябва да сравняваме един с друг изпълнители, които са доказали, че могат, но се различават - и стилово, и тонално, и като хора. Според мен трябва да се радваме, че има песни, които достигат до повече държави, а не да анализираме дали се пускат в махали, или в дворци и палати. И "ВНЛ", и "Турбуленция" за мен са сред най-силните песни за 2021 и изобщо - за последните 2 години. По-комерсиалната от двете е тази на Емилия, но това не ѝ попречи да бъде една от най-слушаните песни през лятото заедно с "Ти не си за мен". Изобщо смятам, че Емилия е много подценяван изпълнител през годините, но и сега, когато претърпя възход в кариерата. Тя самата е казвала, че никога не е имала амбициите да бъде лидерка, да бъде най-добрата, да бъде №1. Винаги е държала прилично ниво, съвсем спокойно влиза според мен в ТОП 5 на жените в поп-фолка. Преди години беше ненадмината в диско хитовете, а по-голямата част от баладите ѝ съвсем спокойно могат да се нарекат класики. За разлика от много певици със съмнителни гласови данни, тя може да пее, има специфичен тембър, завършила е музикално училище, пее страхотно и народни песни. Вярно е, че никой не е задължен да харесва когото и да било, но не може и да се казва на черното бяло и винаги да се търсят кусурите на някои изпълнители, докато други биват перманентно възвеличавани и абсолютизирани. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 2CO%2CP-R 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 29 минути, Vanora каза: Защо Емилия да е смотла? И защо трябва да сравняваме един с друг изпълнители, които са доказали, че могат, но се различават - и стилово, и тонално, и като хора. Според мен трябва да се радваме, че има песни, които достигат до повече държави, а не да анализираме дали се пускат в махали, или в дворци и палати. И "ВНЛ", и "Турбуленция" за мен са сред най-силните песни за 2021 и изобщо - за последните 2 години. По-комерсиалната от двете е тази на Емилия, но това не ѝ попречи да бъде една от най-слушаните песни през лятото заедно с "Ти не си за мен". Изобщо смятам, че Емилия е много подценяван изпълнител през годините, но и сега, когато претърпя възход в кариерата. Тя самата е казвала, че никога не е имала амбициите да бъде лидерка, да бъде най-добрата, да бъде №1. Винаги е държала прилично ниво, съвсем спокойно влиза според мен в ТОП 5 на жените в поп-фолка. Преди години беше ненадмината в диско хитовете, а по-голямата част от баладите ѝ съвсем спокойно могат да се нарекат класики. За разлика от много певици със съмнителни гласови данни, тя може да пее, има специфичен тембър, завършила е музикално училище, пее страхотно и народни песни. Вярно е, че никой не е задължен да харесва когото и да било, но не може и да се казва на черното бяло и винаги да се търсят кусурите на някои изпълнители, докато други биват перманентно възвеличавани и абсолютизирани. Защото е такава. Емилия е една тотално бейсик чалгарка,която не спира да ни занимава с безсмислената си кариера вече над 20 години. За толкова време мъки няма нито един хит,който да й е визитна картичка при все че пее от златните години на чалгата. Цялата й кариера е копие на по-успешни изпълнители от нея. В първите години на Десислава,а сега е нещо средно между Андреа,Галена и Янева. Това пък че не иска да е номер 1 е пълна глупост. Ако не искаше нямаше клиповете й да са от Валери Милев и постоянно да прави дуети с по-актуални звезди от нея. Много й се иска даже да е на върха,но няма как да стане слава богу. Изпитвам истински душевен оргазъм да гледам как се унижава. Точно пък в този форум няма по абсолютизиран изпълнител от Счетоводителката. И Преса,и Галена и всяка една чалгарка тук са подложени на всекидневни нападки за разлика от тая смотла. Слава богу,извън Рамания никой не се интересува от Емилия. Поздрав с един истински интернационален хит на Кости с пожелания за повече обективност относно кариерата на Емилия. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 1 час, Willy каза: Да, но текстът е мега зле, трябва да си плащат за текстописец, Пашев и екипа не стават. 4 години мече мое, душо, сърце, мики маус.. Само един няма да стигне, поне 4 трябва да работят над всяка песен, докато бюджета им е около или под нулата, няма да видим подобреия в тая насока 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 И кво Емрах носа на Гери Никол ли ше троши сега 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Четвъртък (утре) по 7/8 TV в 21ч. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 19 минути, PHILIPP PLEIN каза: И кво Емрах носа на Гери Никол ли ше троши сега 🤣 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 21 минути, asylum каза: И Тунчер пак ли ще прави курбани за раздяла 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 5 минути, FolkEmpire каза: И Тунчер пак ли ще прави курбани за раздяла 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 ❤ 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 2 часа , PHILIPP PLEIN каза: И кво Емрах носа на Гери Никол ли ше троши сега 🤣 Ох, аз май пак изпуснах нещо 😅 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 4 часа , FolkEmpire каза: 2CO%2CP-R Винаги съм си мислел, че Мартин Биолчев е някакъв чичка с мустак. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 хахааххаха 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Гери-Сопол явно има мозък в черепната кухина равен на ръста ѝ разделен на кубиците, налети в циците ѝ. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 34 минути, FikLena каза: хахааххаха Айде сега Тонката ша заколи едно ягне и за нея. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 преди 15 часа , DarkChild каза: Коя е тая? Джордан преди повече от 12 години го направи вече. За кралицата или хубаво или нищо. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Първите певици в лейбъла на Емануела са Вая и Киара - някакви клонинги. Предполагам ще има трио песен с тях. Да отбележа как ЕМАНУЕЛА queen накара Ариана Гранде да се пенсионира с тази снимка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари