asylum Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 30 минути, Emanuela.Carey каза: До края на годината ще е най-следваната българка в инстаграм - край с Нина Dimitrov!!! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Познавам само една Нина Димитрова и тя трябва да е най-следваната българка в Инстаграм и в живота! По темата: ся преслушвам чалги, на които не съм обърнала много време в последните месеци и това е наистина много добро, обаче гледанията не говорят за същото 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 6 минути, Blueberry каза: По темата: ся преслушвам чалги, на които не съм обърнала много време в последните месеци и това е наистина много добро, обаче гледанията не говорят за същото Може би защото не е? 😢 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Вторник, годината е 2022: Глория в ТОП 5 дни след премиерата. 1. Фики - Отпусни се 121К 2 Галена - Еуфория 115К 3. Данна и Алекс Робов - Бях с теб 103К 4. Преслава и Константин - Сладкото зло 78К 5. Глория и Тони Стораро - 72К 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Не се сдържах просто. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Wooow, тва ше бъде брутаааалл 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Валя Балканска на концерта с Гери Никол и Фики: 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Да се поздравим с последната истински добра чалгия от тази година 4 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 По темата "Сладкото зло"/"Еуфория" - еми не мога да си избия от главата "Не ми разваляй вечерта-та ра-та-та", от дуета нито текст ми е останал, нито мелодия, хем съм го слушал повече пъти. Иначе Преслава и Галена към днешна дата са ми еднакви, та пристрастия нямам. Относно Янева - в една нормална държава тая държанка щеше да е заклеймена тотално още когато стана ясно, че е с Пеевски, ама тука сме "това ще е брутал"... С чий пари се изкарва тоя "брутал" на никой не му дреме. 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Цветелина Янева е като БНТ - целокупният български народ финансира продукцията ѝ, независимо дали я консумира или не ❤️ 1 4 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 1 час, DanielPiliov каза: Янева ще гърми мощно 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 19 минути, Blueberry каза: Цветелина Янева е като БНТ - целокупният български народ финансира продукцията ѝ, независимо дали я консумира или не ❤️ като се сетя че удръжките от заплатите ми са отишли за коланчето ѝ в Болка Моя ми става едно мило 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Цветелина Янева in her Honey era! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Аз лично разпознавам само една певица като чуя за Цветелина на световно извесната Нина Димитрова систърката ... 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 35 минути, HIStory каза: По темата "Сладкото зло"/"Еуфория" - еми не мога да си избия от главата "Не ми разваляй вечерта-та ра-та-та", от дуета нито текст ми е останал, нито мелодия, хем съм го слушал повече пъти. Иначе Преслава и Галена към днешна дата са ми еднакви, та пристрастия нямам. Относно Янева - в една нормална държава тая държанка щеше да е заклеймена тотално още когато стана ясно, че е с Пеевски, ама тука сме "това ще е брутал"... С чий пари се изкарва тоя "брутал" на никой не му дреме. По ирония на съдбата и аз бях казал, че двете песни са нищо особено и са незапеваеми, а сега ги пускам доста често... текстовете още ми куцат, просто се кефя на инструменталките Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Валя Балканска на концерта с Гери Никол и Фики: Катя и Здравко от Ритон да не виждат това изявление.... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Това е да нямаш песен от 3 месеца и хит от година и половина, но да имаш 31 участия за месец 😘 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Цветелина Янева - Черните очи ❤️ Скоро! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Феновете на Глора просто завиждат,че тяхната вече не е топ мутресата на чалгата.💅 4 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 5 минути, xroflx9 каза: Феновете на Глора просто завиждат,че тяхната вече не е топ мутресата на чалгата.💅 Глория когато беше топ не беше мутреса, а когато стана мутреса - изпадна от топ-а, та как аджеба това може да е повод за завист? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 5 минути, HIStory каза: Глория когато беше топ не беше мутреса, а когато стана мутреса - изпадна от топ-а, та как аджеба това може да е повод за завист? Най-големите й хитове и най-скъпите й клипове са си баш от мутренския й период. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 50 минути, Blueberry каза: Това е да нямаш песен от 3 месеца и хит от година и половина, но да имаш 31 участия за месец 😘 Ще си скъса п*тката от работа, само и само отново да стане любимка на залезин. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 11 минути, xroflx9 каза: Най-големите й хитове и най-скъпите й клипове са си баш от мутренския й период. Ако мислиш, че Феникс и сие са най-големите й хитове във времето, си в голяма заблуда. И явно през деветдесетте не си бил роден. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 59 минути, Blueberry каза: Това е да нямаш песен от 3 месеца и хит от година и половина, но да имаш 31 участия за месец 😘 Браво Лиди, ама да завишат малко хонорара де, че с 500лв на участие само пътните не може да си покрие момичето. преди 34 минути, DevilWish каза: Цветелина Янева - Черните очи ❤️ Скоро! Изглежда на абсолютно световно ниво. Просто ме е яд, колко народна пара пак е потрошила на фона на гладуващия българин. Дано е приятна песента. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари