THE IIconic Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 @DoloresPunchev 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DoloresPunchev Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 8 минути, THE IIconic каза: @DoloresPunchev Тая, дето ща подуй до 130 кила. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 6 часа , Lelqtian каза: Най накрая добри новини! https://lifeonline.bg/bg/slabi_rezultati_bilqnish_spira_da_pee_video Аз гледам че по участия е почнала пак да рапира. Рап феновете я изгониха, чалга феновете не я искат… да се пробва в народното ако не я е страх от бабетки фенс. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Само аз ли забелязах Живко Добрев в клипа на Димана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 8 минути, ANGEL каза: Само аз ли забелязах Живко Добрев в клипа на Димана? Да, той е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 24h 65K Песента е брутална, дано се оцени и ще се превърне в страшен летен ХИТ! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DoloresPunchev Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Лео, обичам те. Ако искаш да са плякаме, се регистрирай и ми пиши на лично. Ще останеш много доволен. 👌 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 ❤️ 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 трети ден: 206К 💖 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Пенция за Флопена. Има нова лидерка. 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 "Еуфория" дебютира на първо място в класацията на Spotify. С този #1 хит продължава да е изпълнител с най-много първи места в чарта. Много трудно се стига до върха там, а какво остава за директен дебют. Миналта година само с ВНЛ И ТНСЗМ покори чарта. #1 и в Deezer и YouTube Music, в Apple Music май още не е качена. 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Чакайте стойте почна да зацепва Дръж ме дръж ме дръж ме дръж ме дръж ме дръж ме ЕЙ 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 2 часа , DoloresPunchev каза: Лео, обичам те. Ако искаш да са плякаме, се регистрирай и ми пиши на лично. Ще останеш много доволен. 👌 По грозен не можа ли да харесаш? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Next level в чалгата! 💯 Начина по - който изпява този "тъповат" текст е оргазъм за ушите! 😻 3 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 9 часа , Willy каза: Обаче Галена има доста stans от Сърбия в коментарите. Видях че и в Twitter си я коментират доста. @Kriminal това само на кавърите ли се дължи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 3 часа , Willy каза: трети ден: 206К 💖 Както и очаквах - започва да вдига гледанията. Някои хора да си избият от главата, че тази хитачка може да е флоп. Лятото като си късат ризите по морето на нея друго ще си говорим. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 6 часа , DoloresPunchev каза: Лео, обичам те. Ако искаш да са плякаме, се регистрирай и ми пиши на лично. Ще останеш много доволен. 👌 Лео е малко тип Преслава и Емануела. И той опитва да ги кълне и нарича, но много по-елегантно и тактично. Сладур е. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 5 часа , asylum каза: Пенция за Флопена. Има нова лидерка. Аз често, когато пиша името Галена и бъркам на клавиатурата и пиша ГалеТа. Явно ми се правят кюфтета, нали съм кулинарка. 😂 Винги се смея на това. А тази дето си постнал ли е новата ти любимка? Коя поред е? Не ти ли станаха много? 😁😁 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 5 часа , asylum каза: Пенция за Флопена. Има нова лидерка. Има и стари чанти за избухвации с хитови хитове! Яко шотовете шотовете да гърмим! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Честито пълнолетие на Данна! 💕 Повече хитове като този: 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 И честити 11 години на сцена на Галин! 💖💖💖 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 10 минути, Stela каза: Аз често, когато пиша името Галена и бъркам на клавиатурата и пиша ГалеТа. Явно ми се правят кюфтета, нали съм кулинарка. 😂 Винги се смея на това. А тази дето си постнал ли е новата ти любимка? Коя поред е? Не ти ли станаха много? 😁😁 Да не сме в манастир да имаме само по една льобимка? Скромните в манастира, тука ще правим 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 1 минута, Lelqtian каза: Да не сме в манастир да имаме само по една льобимка? Скромните в манастира, тука ще правим И в манастира може да е секси. Питай Камелия. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Констнантин е качил стори от участието си вчера как цялата дискотека пее "Сладкото зло". "Проблем" също. Ако трябва да избера едната обаче, "Сладкото" повече ми харесва. Дуета със Софка беше толкова натрапван отвсякъде, че ми е омръзнал. 😄 https://instagram.com/stories/konstantin_official7/2852650599358870813?utm_source=ig_story_item_share&igshid=MDJmNzVkMjY= 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари