FolkEmpire Публикувано на Юни 7 Report Share Публикувано на Юни 7 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Какво е това сега? Джип си фолк рап. Не ми харесва. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Одобрявам решението му да стане се преквалифицира в колега на Туцето, @zai4eto82 здрасти. Но ако смята да ползва тая песен вместо сиви, трябваше да е мия чинии, прозорци, коли, там каквато иска да му е широката специализацията. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 преди 2 часа , Lelqtian каза: Одобрявам решението му да стане се преквалифицира в колега на Туцето, @zai4eto82 здрасти. Но ако смята да ползва тая песен вместо сиви, трябваше да е мия чинии, прозорци, коли, там каквато иска да му е широката специализацията. А, не става той за тия неща! Най-добре да се ориентира към реклама на електронни цигари или наргилета и просто да замълчи! Мина времето когато беше интересно с "Дай ми свобода" и "Много ми е луд" с Теди Александрова. Сега с онова Ева-Марти или тия еднакви калифи, калъфи и какво ли още не, няма да се получи! Тук и Джулияна Гани не помага! Цигара в устата - просто да замълчи! 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 8 Author Report Share Публикувано Юни 8 преди 13 часа , DevilWish каза: А, не става той за тия неща! Най-добре да се ориентира към реклама на електронни цигари или наргилета и просто да замълчи! Мина времето когато беше интересно с "Дай ми свобода" и "Много ми е луд" с Теди Александрова. Сега с онова Ева-Марти или тия еднакви калифи, калъфи и какво ли още не, няма да се получи! Тук и Джулияна Гани не помага! Цигара в устата - просто да замълчи! Реклама на ганджа най-добре, че има опит с нея. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Хич не ми е вкуса, но да отбележим, че заглавието е добър пи ар ход- за първи път си пускам соло песен на Силвър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Загуба на време. Next, please! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.