DevilWish Публикувано на Юни 15 Report Share Публикувано на Юни 15 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Яко 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Добра е песента им но малко с тази гайда ми напомня на песните на малина от 2000г и на Крум визита е малко копирана от DJ JERRY. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 16 Author Report Share Публикувано Юни 16 И на мен малко ми напомня за DJ JERRY, иначе е по-добре от последните им бози! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Явно ще е уан хит уондър с Нарцис, но поне не звучи като недовършено демо тоя път. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Това малко ми бие на Оцковите песни като Скорпион. Добро е. Тоя семпъл от песента на ония двете Мария и Магдалена 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Манджа с грозде 😄 Крум отдавна не става за нищо, а Цветина май не си дава много зор. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.